قطعا هر یک از کسانی که در کشور خارجی تحصیل می کنند رویای اقامت دائم و کار کردن در این کشور را دارند.

اجازه کار و اقامت پس از فارغ التحصیلی یکی از امکاناتی است که ممکن است در یک کشور برای دانشجویان داشته باشد.با کسب این مجوز می توانید فرصت پیدا کردن یک شغل در کشور مورد نظر خود را داشته باشید.

یکی از بهترین مسیرهای اقامت در کشور کانادا اخذ مجوزکار و اقامت پس از فارغ التحصیلی میباشد .

اگر شما مدرک کارشناسی دارید.

اگر شما معدل کارشناسی 13.5 به بالا دارید .

اگر شما مدرک آیلتس 5 به بالا دارید

تبریک میگوئیم چون شرایط اقامت و شهروندی را برای خود و خانواده خود به کشور کانادا را  کسب کرده اید .

البته احتمالا شما باید یک دوره فاندیشن را نیز بگذرانید ولی به جرات میتوان گفت به یکی از ساده ترین راه های مهاجرت به کانادا دست پیدا کرده اید .

بورسیه و کمک هزینه

اگر معدل کارشناسی شما 17.5 به بالا باشد و یا قادر به نوشتن مقاله ای  دو صفحه ای که ( ما راهنمائی میکنیم) قادر به اخذ مبلغی حدود 10000 دلار بعنوان کمک هزینه میباشید . البته قابلیت کار نیمه وقت را نیز دارید که تقریبا بیشتر از نیمی از مخارج شما را تامین کند.

چگونه باید این مجوز را اخذ کنید

  از یکی از دانشگاه های خاص اخذ کنیم  MBAما باید برای شما پذیرش برای کارشناسی ارشد در رشته

  اخذ نمائید باید یک دوره فاندیشنGMAT اگر کارشناسی شما بیزنس نباشد و یا نمیتوانید نمره 570 را در

را بگذرانید .  

مهلت اقدام برای ویزای کار پس از تحصیل در کانادا

در مدت 90 روز بعد از اتمام تحصیلات خود در کانادا می توانید برای post graduate permit اقدام کنید.این بازه زمانی از روز اولی که شما تحصیلاتتان پایان می یابد شروع شده و باید در این مدت درخواست دهید.ولی معمولا خود دانشگاههای کانادا نیز یک نامه با مضمون ادامه کار در کانادا نیز به شما ارائه می دهند.وقتی این نامه را گرفتید برای PGWPP اقدام کنید.

توجه داشته باشید که به محض اتمام تحصیلات اگر اجازه کار واقامت پس از تحصیل نداشته باشید ،امکان کار کردن نیز نخواهید داشت.

مدت زمان ویزای Post graduate work permit

زمان این نوع ویزا سه ساله می باشد و به طور استاندارد به اندازه مدت دوره ای است که در کانادا تحصیل کرده اید.اما توجه داشته باشید اگر در دوره ای درس خواندید که مدت آن از 8 ماه کمتر باشد نمی توانید درخواست ویزای کار دهید.در صورت تحصیل در خارج از کانادا و ادامه آن در کانادا زمانی که در کانادا تحصیل کرده اید فقط در نظر گرفته می شود که باید بیشتر از 8 ماه باشد.

مدارک مورد نیاز برای دریافت اجازه کار و اقامت پس از فارغ التحصیلی

  • مدارک تحصیلی رشته شما و یا نامه فارغ التحصیلی که دانشگاه به شما می دهد.
  • اصل پاسپورت
  • یک عکس پاسپورتی
  • برگه معاینات پزشکی مورد نیاز
  • کامل کردن فرم‌های درخواست PGWPP
  • پرداخت هزینه های موردنیاز برای گرفتن این ویزا


Implied Status

در زمانی که نتیجه درخواست شما برای ورک پرمیت نیامده و استادی پرمیت هم ندارید، شرایط شما در کانادا Implied Status است. خوشبختانه در این فاصله امکان کار را دارید و کاری که انجام میدهید هم در برنامه تجربه کانادایی مورد قبول خواهد بود.

زبان انگلیسی برای دوره کارشناسی ارشد کانادا

برای ورود به دوره کارشناسی ارشد در کانادا ، دارا بودن  گواهینامه آیلتس آکادمیک در سطح 6.5 که هیچیک از مهارتهای آن از 6 کمتر نباشد میباشد.

اگر فاقد این سطح آیلتس باشید میتوانید با حداقل آیلتس 5 نیز ویزای کانادا را گرفته و وارد دوره های زبان دانشگاه بشوید .

شما باید در کانادا با گذرانیدن دوره های زبان خود را بسطح 6.5 برسانید .

هزینه های تحصیل در کانادا

شش ترم است و شهریه کل ان حدود 35000 دلار میباشد.MBA

هر ترم دوره  زبان 3 ماه بطول میانجامد و مبلغ 5000 دلار هزینه دارد . تعداد ترمهایی که باید بگذرانید بستگی به سطح زبان شما دارد .

شما میتوانید تا هفته ای 20 ساعت بصورت نیمه وقت کار کنید . درآمدی که با این مدت زمان کار بدست میآورد تقریبا میتواند هزینه سکونت شما را تامین نماید .

هزینه دوره فاندیشن  در کانادا 7000 دلار میباشد. دوره فاندیشن اخیرا در ایران نیز برگزار میگردد.

در ابتدا ، هنگام ورود چه فاندیشن بشما بخورد یا خیر ، باید مبلغ 7500 دلار با خود ببرید . این مبلغ در حساب شما میماند .

اگر نیاز به گذرانیدن دوره زبان داشتید مبلع 5000 دلار از این پول را برای دوره زبان  پرداخت میکنید و مابقی در حساب شما میماند .

اجازه کار و اقامت پس از فارغ التحصیلی
5 (100%) 1 رای

سیروس احمدی
سیروس احمدی
سیروس احمدی با نزدیک به یک دهه تجربه در امور مهاجرت کشور استرالیا و نیوزلند بعنوان کارشناس رسمی مهاجرت کشور استرالیا با کد شناسه MARN:0854826 و کارشناس رسمی مهاجرت نیوزلند میباشند. بعنوان مشاور مهاجرت امور مهاجرت خدمات مشاوره خود را علاوه بر متقاضیان، بصورت هفتگی از طریق رادیو نشاط استرالیا و همایش های سالیانه در ایران برگزار میگردد. دفاتر مرکزی ایشان در استرالیا سیدنی شرکت Go to Australia Ltd و در ایران با نام شرکت "مهاجران خوش آتیه" شناخته میشود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *






استفاده از مطالب وبسایت با ذکر نام شرکت مهاجرت و کاریابی بین المللی مهاجران خوش آتیه مجاز است | نقشه سایت