استخدام پزشکان در کار پزشکی آلمان • پزشک عمومی و متخصص

خبر خوب – با اعلام رسمی دولت آلمان برای تامین نیروی کار متخصص از خارج از کشور و اعلام لیست مشاغل مورد نیاز آلمان و وجود تقاضای بالای کار پزشکی در آلمان موسسه کاریابی بین المللی مهاجران خوش آتیه با همکاری تیم ما در آلمان اقدام به استخدام پزشک در آلمان و اعزام نیروی کار پزشکی به این کشور نموده است.

مشاغل پزشکی آلمان بیشترین درآمد را به خود اختصاص داده اند


حتما بخوانید: درآمد پزشکان در آلمان


از مزایای این برنامه: اخذ مجوز طبابت و اجازه کار در آلمان(Berufserlaubnis)، استخدام در مراکز درمانی و اخذ ویزای اقامت با کارت آبی اتحادیه اروپا برای شخص متقاضی و خانواده و نهایتا اخذ تابعیت این کشور میباشد

شرایط مورد نیاز برای استخدام پزشکان در آلمان

  1. فارغ التحصیل رشته های پزشکی: پزشک عمومی، پزشک متخصص، دندانپزشک
  2. توانایی اخذ نمره زبان B2 آلمانی
  3. گذراندن دوره معادل سازی مدرک:

پیش از ورود به مراکز درمانی و شروع به کار پزشکی در آلمان، در ابتدا یک دوره کوتاه مدت اینترنشیپ برای پزشکان در کشور آلمان برگزار میگردد، بعضی مراکز اسکان رایگان شما را نیز فراهم میکنند

این دوره بسته به دانشگاهی که از آن فارغ التحصیل شدید مدت زمانش متفاوت و گاهی بدون گذراندن دوره لایسنس طبابت شما را اخذ خواهیم نمود

دلیل گذارندن دوره کوتاه مدت معادل سازی مدرک و تخصص شما در کشور آلمان است و سپس گواهینامه طبابت شما توسط انجمن پزشکی آلمان Bundesärztekammer  صادر و این مدرک اجازه کار پزشکی در آلمان (معادل پروانه طبابت در ایران) خواهد بود

توجه داشته باشید رشته های مهندسی مرتبط با پزشکی در زیر مجموعه رشته های پزشکی قرار نمیگیرد.

 

دفتر نمایندگی ما در کشور آلمان با مذاکرات انجام شده قرارداد خود را با موسسات و مراکز درمانی برای تامین و اعزام پزشکان و جذب آنها در بازار کار آلمان شروع نموده است.

در این راستا با اخذ مجوز طبابت پزشکان ایرانی در آلمان اقدام به استخدام پزشکان ایرانی در آلمان نموده ایم.

 

حقوق و دستمزد پزشکان در آلمان

مشاغل پزشکی و دندانپزشکی بیشترین درآمد را در آلمان به خود اختصاص داده اند، ما در مقاله درآمد پزشکان در آلمان به تفکیک تخصص ها و سابقه کار میزان حقوق و درآمد را توضیح داده ایم

 

نوع روادید و ویزا

کارت آبی اتحادیه اروپا جذابترین امتیازی است که آلمان برای جذب پزشکان غیر اروپایی اهدا میکند.

این کارت معتبر که به معنی موافقت کاری است مزایای بسیاری دارد از جمله مسیر اخذ سریع و آسان اقامت دائم آلمان برای شما و خانواده تان پس از 21 ماه است.

 

مراکز استخدام

مراکزی که شما در آن استخدام و مشغول بکار میشوید (لیست مراکز طرف قرارداد)

  1. بیمارستان ها و کلینیک ها
  2. مراکز تحقیقاتی درمانی دانشگاهی
  3. NGO ها و مراکز مردم نهاد
  4. مراکز مذهبی ارائه دهنده خدمات درمانی (کلیساها، مساجد، کنیسه ها و …)
  5. خانه سالمندان

 

مزایای این برنامه

  • استخدام پزشک در آلمان بصورت تضمینی صورت میپذیرد
  • اخذ اقامت دائم کشور آلمان را بهمراه خواهد داشت
  • مهاجرت خانوادگی به آلمان (صدور ویزا برای همه ی اعضای خانواده متقاضی)
  • حقوق و مزایا بالا طبق قوانین کار آلمان
  • بدون محدودیت سنی در پذیرش متقاضی

 

خدماتی که ما در آلمان ارائه میدهیم

خدمات ما (شرکت کاریابی بین المللی مهاجران خوش آتیه) به دو بخش قبل از اعزام و بعد از اعزام تقسیم میشود

  1. خدمات قبل از اعزام: ارزیابی شرایط شما، جمع آوری پرونده، انجام امور اداری اخذ ویزای کار، اخذ پذیرش و معرفی شما به مرکز استخدامی
  2. خدمات بعد از اعزام: راهنمای اسکان اولیه، ثبت نام شما در مرکز، عقد قرارداد استخدام و استخدام پزشک در آلمان

همچنین پس از استخدام در زمان تقاضای اخذ اقامت دائم برای خودتان و خانواده موسسه ما همراه شما خواهد بود.

 

 

لطفا جهت کسب اطلاعات با کارشناسان واحد اروپا تماس بگیرید

شماره های داخلی : 110 و 112

 
استخدام پزشکان در کار پزشکی آلمان • پزشک عمومی و متخصص
4.5 (90%) 6 رای

سیامک خرازی زاده
سیامک خرازی زاده
سیامک خرازی زاده | سیامک خرازی زاده از سال 1383 بعنوان مدیر ارشد اعزام دانشجوی کل شعبات مجتمع فنی تهران در سراسر کشور فعالیت خود را در حوزه مهاجرت تحصیلی و کار آغاز نمودند. دارای تاییدیه رسمی مدیریت از EDExcel انگلستان و TAFE استرالیا. ایشان طی این سالها به شرکت های مهاجرتی مشاوره تخصصی در امور مهاجرت کاری، تحصیلی و سرمایه گذاری ارائه میدهند. شرکت هایی که از خدمات ایشان بهره مند شده اند: مجتمع فنی تهران(ایران، امارات متحده عربی)، شرکت ویزایاب (استرالیا)، کانتیننتال(کانادا)، ای بی تری دایرکت (امریکا)

36 دیدگاه

  1. Naran گفت:

    با سلام رشته کارشناسی بیهوشی هم شامل اقامت کاری میشه؟

  2. مجید منتظر گفت:

    فرصتی برای اخذمدرک زبان آلمانی هست یا خیر ؟؟؟
    با سابقه ۸ سال کار و بیمه پزشکی عمومی شرایط رو مناسب ارزیابی میکنید؟؟؟
    تشکر و سپاس

    • این مسیر تنها مسیری است که پزشکان و متخصصین بدون کسر از سالهای تحصیلی میتوانند مستقیما وارد بازار کار شوند . شما باید ابتدا قرارداد منعقد کنید و تا زمانی که وکیل ما در حال انجام روند قانوی است زبان خود را به سطح B1 برسانید

  3. سید احمد گفت:

    سلام خانمم پزشک عمومی هستند فارغالتحصیل کشور لیبی البته نظام پزشکی و پروانه طبابت ایران را هم دارند سوال ۱ پذیرش جهت تخصص پوست به چه صورت خواهد بود ۲ ما دو فرزند ۴ و ۲ ساله داریم اقامت خانواده چگونه است و اینکه دوره معادل سازی تا زمان اخذ اجازه طبابت چند ماه است متشکرم

    • سلام – شما در مدت کمتر از 7 ماه قادرید تا مدرک تحصیلی مورد نیاز برای کار کسب کنید . امکان پاسخگویی به تمام سوالات شما در اینجا میسر نیست لطفا برای مشاوره با ما تماس بگیرید

  4. سید احمد گفت:

    سلام خانم بنده پزشک عمومی هستند فارغالتحصیل کشور لیبی البته نظام پزشکی و پروانه طبابت ایران را هم دارند سوال ۱ پذیرش جهت تخصص پوست به چه صورت خواهد بود ۲ ما دو فرزند ۲و۴ ساله داریم اقامت خانواده چگونه است و اینکه دوره معادل سازی تا زمان اخذ اجازه طبابت چند ماه است متشکرم

    • سلام شما میتوانید به آلمان اعزام و پس از گذراندن دوره 5 تا 7 ماه پیشنهاد کاری به شما ارائه میشود . پس از آن روند اقامت دائم شما و خانواده شروع میشود . پس از اخذ اقامت دائم میتوانید برای تخصص اقدام فرمائید

  5. عباس گفت:

    سلام ، من پزشک متخصص داخلی ۴۲ ساله هستم ، در حال اموزش زبان پایان مرحله A هستم آیا امکان کار در بیمارستانهای آلمان وجود دارد ؟ یا باید در المان امتحان بدهم یا دوره بگذرانم ؟

    • سلام – بله ما مسیری را بشما پیشنهاد میکنیم که پزشکان و دندانپزشکان قادرند پس از طی یک دوره 5 تا 7 ماهه بصورت تضمینی مستقیما با همین مدارکی که در ایران اخذ کرده اند وارد بازار کار شوند . دارا بودن مدرک B2 زبان آلمانی لازم است

    • سلام – البته که شما قادرید در بیمارستانهای کشور آلمان بکار مشغول شوید و این اولین شرط این مسیر پزشکان میباشد . شما باید یک دوره 5 تا 7 ماهه را بگذرانید و پس از ازمون پایان دوره جذب بیمارستانها میشوید

  6. با درود و مهر
    من دکتور متخصص داخلی قلبی هستم از افغانستان
    آیا میتوانم شامل این روند شوم

  7. سلام من داکتر متخصص داخله اطفال در کشور افغانستان هستم سن مه چهل سال میباشد و همچنان از تجربه کاری من یازده سال میگذرد البته مدت شش سال است که متخصص هستم و مدرک تحصیلی بنده فارغ از دانشکده اطفال دانشگاه پزشکی کابل میباشم …. چگونه میتوانم تا منحیث پزشک در آلمان وظیفه بدست آورم و چقدر مدت را دربر میگیرد لطف نموده معلومات دقیق ارائه نماید قبلا ممنون

    • با سلام خدمت جناب دکتر . ما میتوانیم شما را برای گذراندن یک دوره کوتاه در آلمان بصورت تضمینی وارد بازار کار در بیمارستانهای خصوصی و یا دولتی آلمان کنیم . با ما تماس بگیرید

  8. نسیم خ گفت:

    رشته داروسازی را تمام کرده ام اما هنوز طرح را نگذرانده ام. برای من امکانش هست؟

  9. عباس گفت:

    سلام ، من پزشک متخصص داخلی هستم ۴۲ ساله ، آیا در معادل سازی مدرک من ، تخصص پزشکی من در المان مورد قبول واقع میشود ؟یا به عنوان پزشک عمومی مورد قبول است ؟ با تشکر از راهنمایی های خوبتان

  10. سیامک گفت:

    سلام من فوق تخصص قلب از دانشگاه تهران با 20 سال سابقه هستم و 60 سالم هست و مجرد هستم ولی مدرک زبان ندارم ,آیا می توانم در آلمان مشغول بکار شوم ؟

  11. مازیار گفت:

    سلام
    من پزشک متخصص بیهوشی 45 ساله و همسرم متخصص زنان میباشد
    آیا محدودیت سنی برای پزشک خارجی در آلمان وجود دارد؟
    برای فراگیری زبان چقدر زمان لازم است؟(تخمینی)

    • سلام – برای استخدان پزشکان در آلمان محدودیت سنی وجود ندارد . فقط زبان آلمانی در سطح B2 لازم است که حدودا باید یکسال طول بکشد که در افراد مختلف متفاوت میباشد

  12. مهدی دیزجی گفت:

    سلام ۴۹ سالمه دوبچه ۱۵ و ۷ ساله اشنایی ابتدایی با زبان المانی دارم. قبلا گروند اشتوفه ۱و ۲ داشتم . ۲۰ سال سابقه کار پزشک عمومی دارم . فارغالتحصیل دانشگاه آزاد اینجام. چقدر شانس دارم تمکن مالیم خوبه

  13. هستی گفت:

    سلام ۲۵ ساله دانشجوی پزشکی هستم تا د‌و سال دیگه مدرکم رو میگیرم میخواستم برای تخصص برای آلمان اقدام کنم میشه راهنمایی کنید؟ باید طرح رو اینجا حتما بگذرونم؟ در حال حاضر درحال خواندن زبان آلمانی تا A2 هستم

    • سلام – شما اگر تمایل به کار در آلمان دارید لطفا از الان زبان آلمانی بخوانید تا پس از فارغ التحصیلی بتوانید با مدرک B2 اقدام کنید

      با تشکر
      خرازی زاده

  14. ارتين گفت:

    با سلام
    خانمم فيزيوتراپ كارشناسي ارشد از دانشگاه ايران داره يك بچه 2ساله هم داريم ميتونيم براي المان اقدام كنيم. 10 سال سابقه

  15. علی عباسی گفت:

    باسلام
    سوال من درارتباط با مدت زمان گرفتن ویزا هست که چقدر طول میکشد؟ودوم اینکه برای گرفتن مدرک زبان ازکجا میتوان اقدام کرد وچقدرطول میکشد؟وایا درمدت زمان معادل سازی مدرک حقی پرداخت میشود یا خیر؟درصورت عدم پرداخت حدودا ماهانه چقدر هزینه زندگی درالمان هست؟سوال بعدی اینکه دوره اموزشی درکدام شهرالمان برگزار میشود؟
    سپاس

    • با سلام

      این مرکز طی قراردادهایی با مراکز آموزش پزشکی کشور آلمان ، از کلیه پزشکان عمومی و یا متخصصی که مایلند در کشور آلمان ، بدون اینکه از سالهای تخصص آنها کسر شود مشغول بکار شوند را دعوت بکار میکنئد
      معمولا کشورهای مختلف از تعداد سالهای تخصص برای ورود به بازار کار کسر میکنند ، برای مثال کشور انگلستان یک متخصص را بعنوان پزشک عمومی جذب میکنند
      تنها شرط لازم دارا بودن مدرک زبان آلمانی در سطح بی2
      میباشد B2
      مدت زمان دوره در کشور آلمان 5 تا 7 ماه و هزینه دوره مشخص نیست چون برای افراد و .
      تخصص های مختلف متفاوت است.
      هزینه وکالت بدلیل پیچیدگی کارو روند ویزا مبلغ 10000یورو میباشد که 5000 یورو در ابتدا هنگام عقد قرارداد و 5000 پس از اخذ ویزا و هنگام عزیمت به آلمان قابل پرداخت است .
      شهری که دوره ها برگزار میگردد مشخص نیست چون برای تخصص های مختلف از مراکز متفاوت استفاده میگردد

  16. علی عباسی گفت:

    باسلام
    باشروع کار درآلمان وضعیت بازنشستگی چگونه است؟چندسال کار و با چه سنی پزشکان خارجی را بازنشسته میکنند؟

  17. رضا گفت:

    سلام من دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان هستم.20 ساله هستم.5سال دیگر از درسم مانده.آیا دانشگاه ما مقبول آلمانی ها هست؟آیا با کسب نمرات بالا میتوان برای تحصیل دوره تخصص و همچنین کار هنگام تحصیل اقدام کرد؟

  18. ليلا گفت:

    سلام من خانم متخصص بيهوشي هستم مشغول زبان الماني ميخواستم ببينم براي كار در اونجا بايد ويزاي كاري گرفت يا تحصيلي ؟با وقتهاي الان چقدر اين پروسه از زمان گرفتن وقت تا شروع به كار زمان ميبره؟از كجاي پروسه ميتونم فرزند وهمسرم رو با خودم ببرم

    • سلام بله امکانش هست برای شما جاب افر وکار گرفته می شود وبعد از دوره 6 ماهه می توانید خانواده خود را همراهتان ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *






استفاده از مطالب وبسایت با ذکر نام شرکت مهاجرت و کاریابی بین المللی مهاجران خوش آتیه مجاز است | نقشه سایت