اقامت دبی • اخذ اقامت 4 ساله امارات در کمتر از 2 ماه

اقامت دبی | اخذ اقامت 4 ساله امارات

کشور امارات سالهاست که به هیچ عنوان اقامت دائم برای ایرانیان صادر نمیکند؛ اخذ اقامت دبی حتی برای تحصیل دانشجویان به سختی صادر میشود. . در سال جاری طی هماهنگی هایی با شرکتهای خصوصی مقیم امارات موفق به اخذ ویزای اقامت امارات با اعتبار 4 ساله کارمندی از طریق اخذ پیشنهاد کاری با قابلیت تمدید سالیانه شده ایم. این ویزای اقامت 4 ساله را میتوان پس از  آن برای هر سال تمدید نمود و  امکان زندگی و اقامت دبی را برای همسر و فرزندان متقاضی اصلی نیز شامل این اقامت میگردند.

شرایط اخذ اقامت دبی

این برنامه از طریق اخذ پیشنهاد کاری (جاب آفر) از شرکت های امارات صورت می پذیرد و بدون هیچ پیش نیازی مانند محدودیت سنی، مدارک دانشگاهی، زبان خارجی در این نوع ویزا میتوان اجازه کار برای متقاضی اصلی و خانواده اش کسب نمود.

محدودیت سنی افراد همراه: برای فرزندان پسر حداکثر 18 سال و برای فرزندان دختر محدودیت سنی وجود ندارد

هزینه و زمان انجام کار

هزینه وکالت اخذ اقامت دبی: 280000 درهم امارات  میباشد که در دو قسط و هر قسط 50 درصد اخذ میگردد

مدت زمان اخذ ویزای اقامت امارات از شروع تا اخذ کمتر 2 ماه خواهد بود

هزینه های زندگی در دبی در مقایسه با هزینه های زندگی در تهران

در حالی که قدرت خرید مردم در دبی 277.43 درصد بالاتر از تهران است اما در مقابل هزینه های زندگی نسبت به درآمد بسیار پایین است

  • هزینه های معمول زندگی یک شهروند در دبی تنها 60.42 درصد بالاتر از هزینه های تهران
  • هزینه های زندگی و اجاره در دبی تنها 93.67 درصد بالاتر از هزینه های در تهران
  • اجاره ها در دبی تنها 160.25 درصد بالاتر از هزینه ها در تهران
  • هزینه ها ی رستوران در دبی تنها 993.50 درصد بالاتر از تهران
  • هزینه های مواد غذایی در دبی تنها 36.90 درصد بالاتر از تهران


اقامت دبی • اخذ اقامت 4 ساله امارات در کمتر از 2 ماه
4.5 (90%) 2 رای

سیامک خرازی زاده
سیامک خرازی زاده
سیامک خرازی زاده | سیامک خرازی زاده از سال 1383 بعنوان مدیر ارشد اعزام دانشجوی کل شعبات مجتمع فنی تهران در سراسر کشور فعالیت خود را در حوزه مهاجرت تحصیلی و کار آغاز نمودند. دارای تاییدیه رسمی مدیریت از EDExcel انگلستان و TAFE استرالیا. ایشان طی این سالها به شرکت های مهاجرتی مشاوره تخصصی در امور مهاجرت کاری، تحصیلی و سرمایه گذاری ارائه میدهند. شرکت هایی که از خدمات ایشان بهره مند شده اند: مجتمع فنی تهران(ایران، امارات متحده عربی)، شرکت ویزایاب (استرالیا)، کانتیننتال(کانادا)، ای بی تری دایرکت (امریکا)

9 دیدگاه

  1. من پرستار هستم ۹ سال سابقه کار دارم چطور میتونم با همسر و پسر ۴ ساله ام بیام دبی؟

  2. burglar گفت:

    I’m curious to find out what blog platform you’re working with?
    I’m having some small security issues with my latest website and I’d like to find something more safe.
    Do you have any suggestions?

  3. طوسی گفت:

    باسلام و احترام
    میشه لطفا توضیح بفرمایید برای ویزای کارمندی باید چه اقدامی انجام بدم؟
    من کارمند دولت هستم‌. میخوام بدونم ایا باید از سازمان نامه ای بگیرم؟

  4. با سلام موسوی هستم 20 سال سابقه تاسیسات در ضمینه لوله کشی متر خانه دیگ بخار چیلر اتش نشانی استخر و جشکار حرفه ای لوله هستم اگر بخواهم در دبی کار کنم و ویزای کار بگیرم و ماهی یک بار به تهران بیام راهی هست 09190449942 09351973886

  5. مينا گفت:

    با سلام و احترام
    پزشك متخصص هستم، ٤٧ ساله، ايا امكان دريافت اين ويزا و يا ويزاي ١٠ ساله اي كه اخيراً دولت امارات ميدهد را دارم؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *