اندکی درباره سوئد

تصویری از یک فروشگاه نان سنتی در سوئد

یک فروشگاه نان سنتی در سوئد

چرا اقامت کاری سوئد ؟ کشور سوئد در دنیا به یکی از مرفه ترین کشورهای دنیا معروف است که کلیه قوانین کشور بر اساس رفاه حال خانواده ها و شهروندهای آن تنظیم شده است. اقامت کاری سوئد پلی است به یکی از کشورهای قدرتمند اقتصادی در منطقه اسکاندیناوی

سیستم آموزشی قوی و حمایت مالی و درمانی از ماردران و فرزندان این کشور را به بهشت خانواده ها تبدیل نموده است

قوانین کار کشور سوئد شرایطی را فراهم نموده است تا شرکت های این کشور بتوانند نیروهای کار خود را در صورتی که نتوانند از شهروندان و تبعه این کشور بیابند اقدام به استخدام نیروی خارجی نمایند

وزارت کار و مهاجرت سوئد نیز برای پشتیبانی از این شرکت ها برنامه حمایتی اهدای اقامت و تابعیت کشور سوئد را برای نیروی کار خارجی این شرکت ها تضمین نموده است

درباره اقامت کاری سوئد

برنامه اقامت کاری سوئد که توسط مرکز کاریابی بین المللی مهاجران خوش آتیه ارائه میشود فرصتی است برای اخذ اقامت و شهرمندی کشور سوئد برای ایرانیان

این برنامه که جز معدود برنامه هایی ست که به اقامت «دائم» سوئد ختم میشود، از طریق اخذ درخواست کار از نوع کارمندی صادر خواهد شد و به شما و خانواده تان اجازه مهاجرت به کشور سوئد، کار و زندگی در این کشور را میدهد و به طبع آن شهروندی را پس از اقامت کاری سوئد اخذ خواهید نمود

این ویزا با همکاری شرکت های سوئدی که نیاز به نیروی کار در سوئد نیاز دارند و درخواست خود را به سازمان مهاجرت سوئد اعلام نموده اند اخذ خواهد شد

شرایط و مزایا اخذ اقامت

  1. بدون نیاز به  مدرک تحصیلی و یا مدرک زبان
  2. حداکثر سن 65 سال برای متقاضی اصلی
  3. حداکثر 21 سال فرزند پسر
  4. فرزندان دختر در صورتی که متاهل نباشند محدودیت سنی وجود ندارد

مزایای اقامت کاری سوئد

  • اجازه کار برای همه ی اعضای خانواده بالای 18 سال
  • تحصیل رایگان در همه ی مقاطع تحصیلی برای کلیه اعضای خانواده
  • خدمات درمانی طبق حقوق یک شهروند سوئدی
  • اخذ حق شهروندی و پاسپورت کشور سوئد

 

پس از ورود به سوئد

  1. برای انجام امور اداری حداقل در بدو ورود به مدت یکماه اقامت در سوئد لازم است
  2. طی این مدت برای اخذ کارت شناسایی اعضای خانواده اقدام نمایید
  3. اقدام به افتتاح حساب بانکی به نام سرپرست خانواده جهت انجام امور بانکی و پرداخت مالیات ماهیانه

 

گام های دریافت کارت اقامت دائم

گام اول – کارت اقامت 2 ساله

گام دوم – تمدید کارت اقامت برای 2 سال دیگر

گام  سوم – اهدا اقامت دائم در صورت عدم داشتن سوء پیشینه کیفری خطرناک و پرداخت مالیات

 

شهروندی سوئد و اخذ پاسپورت سوئدی

حدود 5 سال پس از اخذ اقامت دائم سوئد به همه ی اعضای خانواده حق شهروندی سوئد اهدا میگردد و شما میتوانید به راحتی پاسپورت سوئدی خود را اخذ نمایید

لازم به ذکر است اقامت کاری سوئد تنها بهانه ای است برای اخذ اقامت این کشور و لزا توصیه میشود به این برنامه بعنوان پلی برای ساخت آینده خود و خانواده تان نگاه کنید

لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر و یا تشکیل پرونده با کارشناسان ما تماس بگیرید

اقامت کاری سوئد از طریق پیشنهاد کار سوئدی
4.1 (82.5%) 8 رای