اقامت کانادا از طریق فرزند زیر 18 سال

دولت کانادا همواره با آغوش باز از دانشجویان و دانش آموزان بین المللی که توانایی پرداخت شهریه تحصیلی خود را دارند استقبال کرده و آرزوی ایشان که اخذ اقامت دائم است را محقق ساخته است.

این موقعیت فرصتی شده تا والدین از طریق ثبت نام فرزندشان در مدارس کانادا اقامت این کشور را برای خود اخذ نمایند

در حال حاضر یکی از دروازه های ورود به کانادا، ورود از راه تحصیل است که در ادامه روند اخذ اقامت دایم از طریق ویزای دانش آموزی فرزند را برای شما توضیح خواهم داد.

شرایط اقامت کانادا از طریق فرزند زیر 18 سال

برای اقدام از این طریق نیاز است موارد ذیل را دارا باشید:

  1. متاهل باشید
  2. فرزند بین 6 تا 18 سال داشته باشد (جهت ثبت نام در مدارس کانادا)
  3. نیازی به نمره زبان ندارید
  4. یکی از والدین بعنوان مراقب و سرپرست حاضر به عزیمت به کانادا همراه با فرزند خود باشد
  5. داشتن 50 هزار دلار کانادا که شامل هزینه زندگی و تحصیل در سال اول ورود شما به کاناداست.

در این برنامه کودک شما از طریق ویزای تحصیلی و شما با ویزای سرپرست (گاردین) بهمراه فرزندتان به کانادا خواهید رفت.

 

تبدیل ویزای گاردین والدین به ویزای دانشجویی

پس از ورود برای اینکه هزینه تحصیل فرزندتان رایگان شود، در زمانی که شما به عنوان گاردین فرزندتان در کانادا حضور دارید، با داشتن شرایط تحصیل در مقاطع دانشگاهی (نمره بالای 6 آیلتس) می توانید از امتیاز دانشجو بودنتان استفاده کنید.

 

امتیاز دانشجویان بین المللی در کانادا

1-رایگان شدن تحصیل فرزند در مدارس دولتی:

در صورتی که می خواهید هزینه مدرسه فرزندتان رایگان شود باید خودتان (که به عنوان قیم وارد شده اید) دانشجوی بین المللی شوید به این معنی که باید در یک مقطع تحصیلی در صورت داشتن شرایط تحصیلی در دانشگاه شرکت کنید.

سپس با توجه به این ماده قانونی که در هزینه های فرزندانتان در مدرسه رایگان خواهد شد، که بسته به استان این قانون متفاوت خواهد بود.

School-Age Children

International students studying full-time with a valid study permit at a publicly assisted Ontario university or college can send their school-age children to Ontario schools for free, according to the Ontario Education Act.

2-داشتن اجازه کار دانشجو (در صورتی که در مقاطع تحصیلات تکمیلی مشغول تحصیل شوید اجازه کار پاره وقت خواهید داشت).

3-همسر شما می تواند به کانادا بیاید و اجازه کار تمام وقت اخذ نماید.

فرصت اخذ اقامت دائم

در کانادا دانشجویان بعد از اتمام دوره تحصیلیشان، اجازه خواهند داشت که تا به تعداد سال های تحصیلشان در کشور کانادا کار کنند.

( حداکثر تا 3 سال ویزای Work Permit )  و همین سابقه ی اخذ مدرک دانشگاهی و سابقه کار در کانادا شما را به اخذ اقامت دائم کانادا خواهد رساند.

فرم ثبت درخواست مهاجرت از طریق فرزند زیر 18 سال

سیامک خرازی زاده
سیامک خرازی زاده
سیامک خرازی زاده | سیامک خرازی زاده از سال 1383 بعنوان مدیر ارشد اعزام دانشجوی کل شعبات مجتمع فنی تهران در سراسر کشور فعالیت خود را در حوزه مهاجرت تحصیلی و کار آغاز نمودند. دارای تاییدیه رسمی مدیریت از EDExcel انگلستان و TAFE استرالیا. ایشان طی این سالها به شرکت های مهاجرتی مشاوره تخصصی در امور مهاجرت کاری، تحصیلی و سرمایه گذاری ارائه میدهند. شرکت هایی که از خدمات ایشان بهره مند شده اند: مجتمع فنی تهران(ایران، امارات متحده عربی)، شرکت ویزایاب (استرالیا)، کانتیننتال(کانادا)، ای بی تری دایرکت (امریکا)

39 دیدگاه

  1. سلام ممنون از اطلاعات مفید سایت من ۵٢ سال دارم میخواهم دخترم را در یکى از مدارس ابتدایى کانادا براى کلاس دوم ثبت نام کنم أیا در ایران باید شرایط خاصى داشته باشم غیر از ۵٠٠٠٠ دلار همراه مادرش

  2. Alireza Gharib گفت:

    سلام و عرض ادب خدمت شما
    بنده یک پسر ۱۶ ساله دارم کلاس ۱۰ دبیرستانه
    میخوام برای کار و تحصیل بفرستمش ملبورن چون عموش اونجا اقامت داره
    سئوالم این بود آیا باتوجه به اینکه زیر ۱۸ سال سن داره میتونه کارکنه؟
    و آیا با دوهفته ۴۰ ساعت کار کردن (بر اساس قوانین استرالیا) میتونه درس بخونه، دیپلمشو بگیره و بعدا مقیم بشه.
    ممنون از توجهتون

  3. داریوش مغربی گفت:

    با سلام و احترام
    من با داشتن دو دختر ۵ و ۱۳ ساله علاقه مند به استفداه از این سیستم برای اخذ اقامت کانادا یا استرالیا هستم.
    اگر امکان پرداخت ۵۰ هزار دلار اول به طور کامل نباشد ،تکلیف چیست؟
    با این وضع دلار سرمایه ریالی ما دیگر به حد ۵۰ هزار دلار نمی رسد.
    اگر امکان دارید لطفا راهنمایی بفرمایید و با هر پلن مربوطه نیز آماده همکاری هستیم

    • سلام جناب آقای مغربی، توصیه میشود مشاوره حضوری یا تلفنی با کارشناسان واحد کانادا ما در این مورد داشته باشید تا راهنمایی های بیشتری در این مورد در اختیارتان بگذارند

  4. فرشته بيدهندي گفت:

    با سلام
    من دوتا دختر دارم یکی از انها متولد سال ١٣٨٧ و دیگری ١٣٨٩ میباشد . لطفا راهنمایی بفرمایید متشکرم

  5. صادق نعیمی گفت:

    ایا هر دو والدین می توانند همراه فرزندان وارد کانادا شوند و اقامت بگیرند

  6. R.D گفت:

    با عرض سلام
    بنده ۳۶ ساله هستم با مدرک کارشناسی تکنولوژی از دانشگاه آزاد . پسری ۱۱ ساله دارم که حضانت وی با من میباشد .
    و در حدود ۳۰هزار یورو توان مالی دارم.
    ضمن تشکر لطفا بفرمایید از طریق ادامه تحصیل خودم میتوانم اقدام کنم یا پسرم و کدام نتیجه راحتتری دارد؟

  7. Maryam گفت:

    سلام
    آیا یکی از والدین که با عنوان گاردین به همراه فرزند وارد کانادا می شود و دانشجو هم نیست. اجازه کار خواهد داشت ؟ چند ساعت در هفته ؟
    ممنونم

  8. Shahrokh-B گفت:

    سلام من ۱۶سالمه و پایه یازدهم تجربی هستم برای تحصیل در دبیرستان های کانادا دو مشکل پرداخت کامل ۵۰هزار دلار و دو اینکه مدرسه ای که امکانات رفاهی خوبی داشته باشه رو نتونستیم پیدا کنیم. لطفا راهنمایی کنین باتشکر?

    • Canada گفت:

      با سلام
      شرکت ما در زمینه پذیرش و ویزا تمامی خدمات مربوطه را انجام می دهد. از جمله پذیرش از یک مدرسه با شهریه مناسب و امکانات رفاهی عالی و خدمات اخذ ویزا و مشاوره در زمینه سکونت در کشور مقصد

  9. سميرا گفت:

    با سلام،حتی والدین کودکان ۶ ساله هم ویزای گاردین میگیرند؟یا ویزای گاردین مخصوص والدینی هست که فرزند بالای ١٣ سال دارند؟
    برای دانشجو شدن والدینی که ویزای گاردین دارند نیازی به گرفتن study permit برای والدین نیست؟از همانجا میشود اقدام کرد؟

  10. نسرین گفت:

    سلام من همراه پسرم که شانزده سال دارد وارد کانادا شدم، پسرم ویزای تحصیلی گرفته و من ویزای مولتی. آیا بعد از شش ماه حتمن باید از کانادا خارج شوم؟ یا اینکه چون فرزندم زیر هجده سال لازم نیست. ممنون

  11. حسنی گفت:

    با سلام
    من دارای مدرک دکتری در رشته مهندسی هستم و یک فرزند پسر ۴ ساله دارم. برای پست دکتری در کشور کانادا یا استرالیا آیا موسسه شما میتواند به من کمک کند یاخیر؟

  12. رضا گفت:

    سلام، من ۴۰ سالمه و ۲ فرزند ۱۳ ساله و ۲ ساله دارم . برای ویزای تحصیلی فرزندم و همچنین فقط همراهی خودم با او چقدر هزینه بایستی پرداخت کنم. در نهایت هم برای همسرم ویزای دانشجویی و خودم ویزای کار داشته باشم . آیا امکانش وجود دارد

  13. Canada گفت:

    در حالت عادی به عنوان همراه اجازه کار ندارید مگر اینکه ویزای خود را تبدیل کنید.

  14. سارا کردستانی گفت:

    سلام
    من میخوام برای پسر شش سالە ام اقدام کنم و خودم هم بعنوان همراه با ایشون برم . اما مشکل اینە کە یک دختر ٣ سالە هم دارم. آیا بە دخترم هم ویزا میدن و میتونە همزمان با من و برادرش بیاد یا خیر؟
    ممنون از مطالب و اطلاعات مفید شما

  15. وحید گفت:

    سلام وقت بخیر
    می خواستم بدونم کسی که با ویزای همراه دانش آموزی (ویزای گاردین) وارد خاک کانادا بشه میتونه اونجا ویزاش رو به ویزای کار یا ویزای تحصیلی تغییر بده یا نه ؟
    ضمنا من یک دختر ۳ ساله دارم می خواست ببینم وضیعیت فرزند کوچیکم چی می شه ؟

    • سلام – این باور غلط در بین ایرانی ها شایع شده که با داشتن یک فرزند خردسال همه میتوانند اقامت کانادا را کسب کنند و اگر اینطور بود تمام ایرانی های بچه دار اقامت کانادا را میگرفتند . نه دوست عزیز اینطور نیست . لطفا در یک مشاوره حضوری شرکت فرمائید تا ما در مورد احتمالات اقامت از این طریق توضیحات کامل را بدهیم

  16. EllOmipsy گفت:

    Viaga Online Viagra Kaufen Netz buy levitra on line Viagra Order Acquisto Cialis 5 Mg

  17. محمدعلی گفت:

    سلام و خسته نباشید
    من متارکه کردم با این وجود برای پسر ۶ ساله ام میتونم ویزای تحصیل در کانادا بگیرم و خودم همراهش باشم بدون ورود مادرش؟

  18. mona گفت:

    سلام ببخشد اگه والدین اینجا فوق دیپلم داشته باشن بعد از وارد شدن به کانادا با ویزای تحصیلی فرزند میتونن از طریق کالج ویزاشون رو تبدیل به ویزای توریستی بکنن ؟

  19. آرش جویا گفت:

    سلام من یک دختر ۹ ساله و یک دختر ۳ ساله دارم اگر بخواهم بچها را با مادر از طریق ویزای تحصیلی بفرستم ایا امکان دارد هر دو فرزند را بفرستم؟سپاسگذارم

  20. منصوری گفت:

    با درود و احترام
    من ۴۱ سال دارم و دارای دو دختر ۷ و ۱۵ ساله هستم. مشکلی با تامین مبلغ ۵۰ هزار دلار کانادا که شامل هزینه زندگی و تحصیل در سال اول ورود به کانادا می باشد رو ندارم.
    آیا به واسطه تحصیل دو فرزندانم در کانادا ، من و همسرم هر دو با هم می توانیم اقامت کانادا رو اخذ نماییم و به همراه بچه هامهاجرت کنیم ؟
    اگه پاسخ سوال اول منفی بود، آیا بصورت جداگانه من می توانم برای تحصیل یک فرزندم اقدام کنم و همسرم برای تحصیل یک فرزند دیگه ؟
    من دارای ۱۶ سال سابقه کاری به عنوان کارشناس برنامه ریزی و کنترل پروژه در پروژه های نفت و گاز و پتروشیمی و پالایشگاه و حفاری چاه های نفت می باشم، آیا بواسطه این سابقه کار نفتی می توانم اجازه کار دریافت نمایم ؟

  21. نگار نیک بخت گفت:

    سلام و خسته نباشید
    من ۱۵ سال دارم و میخواستم ببینم میتونم همراه پدرم که مدرک فوق لیسانس دارد اقامت کانادا بگیرم
    و اینکه بعد از رایگان شدن تحصیل من
    هزینه تحصیل پدرم در مقطع دکترا چه میشود و چقدر است؟
    و اینکه ایا مادرم اجازه کار دارد یا نه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *






استفاده از مطالب وبسایت با ذکر نام شرکت کاریابی بین المللی مهاجران خوش آتیه مجاز است | نقشه سایت