اقامت کانادا از طریق فرزند زیر 18 سال

دولت کانادا همواره با آغوش باز از دانشجویان و دانش آموزان بین المللی که توانایی پرداخت شهریه تحصیلی خود را دارند استقبال کرده و آرزوی ایشان که اخذ اقامت دائم است را محقق ساخته است.

این موقعیت فرصتی شده تا والدین از طریق ثبت نام فرزندشان در مدارس کانادا اقامت این کشور را برای خود اخذ نمایند

در حال حاضر یکی از دروازه های ورود به کانادا، ورود از راه تحصیل است که در ادامه روند اخذ اقامت دایم از طریق ویزای دانش آموزی فرزند را برای شما توضیح خواهم داد.

شرایط اقامت کانادا از طریق فرزند زیر 18 سال

برای اقدام از این طریق نیاز است موارد ذیل را دارا باشید:

  1. متاهل باشید
  2. فرزند بین 6 تا 18 سال داشته باشد (جهت ثبت نام در مدارس کانادا)
  3. نیازی به نمره زبان ندارید
  4. یکی از والدین بعنوان مراقب و سرپرست حاضر به عزیمت به کانادا همراه با فرزند خود باشد
  5. داشتن 50 هزار دلار کانادا که شامل هزینه زندگی و تحصیل در سال اول ورود شما به کاناداست.

در این برنامه کودک شما از طریق ویزای تحصیلی و شما با ویزای سرپرست (گاردین) بهمراه فرزندتان به کانادا خواهید رفت.

 

تبدیل ویزای گاردین والدین به ویزای دانشجویی

پس از ورود برای اینکه هزینه تحصیل فرزندتان رایگان شود، در زمانی که شما به عنوان گاردین فرزندتان در کانادا حضور دارید، با داشتن شرایط تحصیل در مقاطع دانشگاهی (نمره بالای 6 آیلتس) می توانید از امتیاز دانشجو بودنتان استفاده کنید.

 

امتیاز دانشجویان بین المللی در کانادا

1-رایگان شدن تحصیل فرزند در مدارس دولتی:

در صورتی که می خواهید هزینه مدرسه فرزندتان رایگان شود باید خودتان (که به عنوان قیم وارد شده اید) دانشجوی بین المللی شوید به این معنی که باید در یک مقطع تحصیلی در صورت داشتن شرایط تحصیلی در دانشگاه شرکت کنید.

سپس با توجه به این ماده قانونی که در هزینه های فرزندانتان در مدرسه رایگان خواهد شد، که بسته به استان این قانون متفاوت خواهد بود.

School-Age Children

International students studying full-time with a valid study permit at a publicly assisted Ontario university or college can send their school-age children to Ontario schools for free, according to the Ontario Education Act.

2-داشتن اجازه کار دانشجو (در صورتی که در مقاطع تحصیلات تکمیلی مشغول تحصیل شوید اجازه کار پاره وقت خواهید داشت).

3-همسر شما می تواند به کانادا بیاید و اجازه کار تمام وقت اخذ نماید.

فرصت اخذ اقامت دائم

در کانادا دانشجویان بعد از اتمام دوره تحصیلیشان، اجازه خواهند داشت که تا به تعداد سال های تحصیلشان در کشور کانادا کار کنند.

( حداکثر تا 3 سال ویزای Work Permit )  و همین سابقه ی اخذ مدرک دانشگاهی و سابقه کار در کانادا شما را به اخذ اقامت دائم کانادا خواهد رساند.

فرم ثبت درخواست مهاجرت از طریق فرزند زیر 18 سال

اقامت کانادا از طریق فرزند زیر 18 سال
3.3 (65.88%) 17 رای

Canada
Canada
کارشناس امور مهاجرت کانادا

13 دیدگاه

  1. داریوش مغربی گفت:

    با سلام و احترام
    من با داشتن دو دختر 5 و 13 ساله علاقه مند به استفداه از این سیستم برای اخذ اقامت کانادا یا استرالیا هستم.
    اگر امکان پرداخت 50 هزار دلار اول به طور کامل نباشد ،تکلیف چیست؟
    با این وضع دلار سرمایه ریالی ما دیگر به حد 50 هزار دلار نمی رسد.
    اگر امکان دارید لطفا راهنمایی بفرمایید و با هر پلن مربوطه نیز آماده همکاری هستیم

    • سلام جناب آقای مغربی، توصیه میشود مشاوره حضوری یا تلفنی با کارشناسان واحد کانادا ما در این مورد داشته باشید تا راهنمایی های بیشتری در این مورد در اختیارتان بگذارند

  2. فرشته بيدهندي گفت:

    با سلام
    من دوتا دختر دارم يكي از انها متولد سال ١٣٨٧ و ديگري ١٣٨٩ ميباشد . لطفا راهنمايي بفرماييد متشكرم

  3. صادق نعیمی گفت:

    ایا هر دو والدین می توانند همراه فرزندان وارد کانادا شوند و اقامت بگیرند

  4. Maryam گفت:

    سلام
    آیا یکی از والدین که با عنوان گاردین به همراه فرزند وارد کانادا می شود و دانشجو هم نیست. اجازه کار خواهد داشت ؟ چند ساعت در هفته ؟
    ممنونم

    • Canada گفت:

      خیر، تا زمانی که شما تبدیل وضعیت به تحصیلی نداده باشید اجازه کار و تحصیل نخواهید داشت.

  5. Shahrokh-B گفت:

    سلام من ۱۶سالمه و پایه یازدهم تجربی هستم برای تحصیل در دبیرستان های کانادا دو مشکل پرداخت کامل ۵۰هزار دلار و دو اینکه مدرسه ای که امکانات رفاهی خوبی داشته باشه رو نتونستیم پیدا کنیم. لطفا راهنمایی کنین باتشکر🙏

    • Canada گفت:

      با سلام
      شرکت ما در زمینه پذیرش و ویزا تمامی خدمات مربوطه را انجام می دهد. از جمله پذیرش از یک مدرسه با شهریه مناسب و امکانات رفاهی عالی و خدمات اخذ ویزا و مشاوره در زمینه سکونت در کشور مقصد

  6. حسنی گفت:

    با سلام
    من دارای مدرک دکتری در رشته مهندسی هستم و یک فرزند پسر 4 ساله دارم. برای پست دکتری در کشور کانادا یا استرالیا آیا موسسه شما میتواند به من کمک کند یاخیر؟

    • Canada گفت:

      با سلام
      لطفا در صورت امکان برای مشاوره حضوری تشریف بیاورید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *