تحصیل در انگلستان

تحصیل در انگلستان مستلزم رعایت چند شرط ساده است که گام ها ورود به این کشور برای ادامه تحصیل است  : داشتن سن بالای 16 سال, اخذ پذیرش تحصیلی از یک مرکز آموزشی معتبر در انگلستان و توانایی چهار مهارت خواندن, نوشتن, مکالمه و شنیدار به زبان انگلیسی به شما امکان مهاجرت تحصیلی به انگلستان را میدهد. همچنین تمکن مالی برای تحصیل در انگلستان و تقبل هزینه های آموزشی و زندگی در انگلستان را داشته باشید. شما باید حداقل سه ماه قبل از شروع دوره تحصیلی خود تقاضای ویزا کنید و تصمیم گیری در مورد ویزای شما حدود 3 هفته به طول خواهد انجامید. توجه داشته باشید هزینه ویزای شما 328 پوند بعلاوه هزینه بیمه سلامت شما میباشد

اگر دوره شما 6 ماه یا کمتر از 6 ماهه است ، باید یک هفته قبل از شروع دوره در محل آموزشی حاضر باشید, اگر دوره شما بیش از 6 ماه طول میکشد ، یکماه قبل باید حاضر باشید . طول مدت اقامت شما در انگلستان بستگی به دوره ای دارد که مطالعه میکنید . با این نوع ویزا اجازه کار شما منوط بر سطح و نوع دوره شما است

شرایط تحصیل در انگلستان

اخذ پذیرش تحصیلی در یک مرکز آموزشی رسمی (دانشگاه , کالج , مراکز فنی و …)

اثبات داشتن سرمایه لازم جهت پرداخت هزینه ای تحصیل در انگلیس و هزینه همچنین هزینه های زندگی

دوره باید تمام وقت بوده و سطح شماره 6 در سطوح ثبت شده باشد (دوره های تمام وقت یعنی حداقل 15 ساعت در هفته آموزش که منجر به گواهینامه سطح شماره 3 میگردد)

تائیدیه پذیرش

مرکز آموزش انگلیسی به شما یک شماره ارجاعی میدهد که به آن در اصطلاح CAS گویند. هنگامی که این شماره اعلام شد این شماره روی دوره ثبت و شما باید این شماره را بر روی برگه تقاضا نامه ویزای خود درج نمائید . توجه کنید این شماره فقط 6 ماه اعتبار دارد پس باید قبل از اینکه اعتبارش به پایان رسید دیگر نمیتوانید برای ویزا تقاضا کنید را برای دوره های جدید میگیرید و اگر دوره ای را قبلا آغاز کرده اید و مایلید مجددا آزمون آنرا بدهید نیازی به اخذ آن نیست CAS شما فقط زبان انگلیسی شما باید قبل از ورود به هر مرکز آموزشی سطح زبان خود را مشخص کنید

تحصیل در انگلستان
به این مطلب امتیاز دهید

سیامک خرازی زاده
سیامک خرازی زاده
سیامک خرازی زاده، کارشناس مهاجرت و مدیر واحد اروپا، شماره داخلی 110

2 دیدگاه

  1. سلام من فوق دیپلم اتاق عمل دارم چندین سال سابقه کار برای چه کشوری برای کار میتونم اقدام کنم

    • سلام – متاسفانه انگلستان و اکثر کشورهای اروپایی به حداقل مدرک کارشناسی نیاز دارند . فقط در کشور لهستان قادرید با فوق دیپلم هم کار کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *