ویزای سرمایه گذاری استرالیا (زیر گروه 188، 132، 888)

ویزای کار 189 استرالیا
ویزای 189 استرالیا
08/26/2017

ویزای سرمایه گذاری استرالیا (زیر گروه 188، 132، 888)

ویزای سرمایه گذاری استرالیا

ویزای سرمایه گذاری استرالیا که برای کارآفرینان روش مناسبی برای اخذ اقامت استرالیاست، در ایران با عنوان ویزای بیزینس نیز شناخته میشود

اگر شما در حال حاضر کسب و کار خود را مدیریت میکنید و یا بخشی از روند یک شرکت یا بیزینس شراکتی را مدیریت میکنند با توجه به شرایط ذیل احتمالا میتوانید برای مهاجرت به استرالیا از طریق کارآفرینی با ویزای سرمایه گذاری اقدام نمایید

چه اشخاصی شرایط مناسب ویزای سرمایه گذاری را دارند؟

همه ی کسبه و افراد دارای جواز کسب، مدیران شرکت ها و سهامداران دارای سمت مدیریتی، پیمانکاران پروژه ها، پزشکان و … که به نحوی کل یا بخشی از کسب کار خود را مدیریت میکنند و حداقل شرایط مطرح شده در یکی از ویزاهای ذیل را دارا میباشند

بیشترین تقاضای مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری از طریق ویزاهای ذیل صورت میگیرد:

  • ویزای کارآفرینی و سرمایه گذاری استرالیا (ویزا 188)
  • ویزای سرمایه گذاری استرالیا (ویزا 132)
  • ویزای 888 استرالیا

انواع ویزاهای سرمایه گذاری استرالیا

ویزای 188 استرالیا: این ویزا که محبوب ترین و آسانترین نوع ویزای زیر مجموعه ی ویزای کارآفرینی و ویزای سرمایه گذاری کشور استرالیاست، در ابتدا بصورت 4 ساله برای شما و همه ی افراد خانواده تان صادر میگردد
پس از 4 سال در صورتی که بازده بیزینس شما منفی نباشد میتوانید از طریق ویزای 888 شرایط خود را به اقامت دائم تغییر دهید

شرایط مورد نیاز برای ویزای 188 استرالیا

  1. سن کمتر از 55 سال، اگرچه ایالت میتواند این مورد را در نظر نگیرد
  2. اخذ حداقل 65 امتیاز از جدول امتیازات ویزای سرمایه گذاری استرالیا
  3. حداقل دارایی (متقاضی و همسر) 2 میلیارد تومان (معادل 800 هزار دلار استرالیا)
  4. حداقل گردش مالی کسب و کار 500 هزار دلار برای 2 سال از 4 سال مالی اخیر
  5. مالکیت حداقل 51% از کسب و کار با گردش مالی 400 هزار دلار در سال
  6. مالکیت حداقل به میزان درصد یکی از گزینه های ذیل:
    • 51% از کسب و کار با گردش مالی کمتر از 400 دلار استرالیا در سال
    • 30% از کسب و کار با گردش مالی 400 دلار استرالیا در سال
    • 10% از کسب و کار با سهامی عام

برای اطلاع از کلیه ی مواردی که میتوانید از آن امتیاز اخذ نمایید به جدول امتیازات در پایین صفحه مراجعه نمایید

اطلاعات کامل درباره ویزای 188 را در وبسایت رسمی مهاجرت استرالیا در اینجا مطالعه نمایید

ویزای 132 استرالیا (استعداد کسب و کار)

ویزای 132 که نوع دیگری از ویزاهای سرمایه گذاری میباشد بر خلاف ویزای 188 از بدو ورود اقامت دائم را برای متقاضی صادر مینماید و شامل محدودیت 4 ساله نمیباشد

اما دولت ایالتی جهت اطمینان از راه اندازی بیزینس و یا کسب و کار  توسط متقاضی تعهد نامه ای را اخذ مینماید که طبق آن شخص باید طی حداکثر 18 ماه بیزینس مورد نظر را راه اندازی نماید

شرایط مورد نیاز برای اخذ ویزای 132

  1. انتخاب شدن (اخذ اسپانسرشیپ) توسط یک ایالت و منطقه
  2. اثبات دارایی حداقل 1.5 میلیون دلار استرالیا
  3. حداقل گردش مالی 3 میلیون دلار استرالیا 2 سال از 4 سال اخیر
  4. یا اخذ سرمایه از یک بنگاه اقتصادی از استرالیا به مبلغ 1 میلیون دلار استرالیا
  5. حداکثر سن 55 سال, اگر چه بعضی ایالات در مورد سن متقاضی انعطاف پذیر میباشند
  6. مالکیت در کسب و کار :
    •  51 درصد مالکیت (سهام) با گردش مالی کمتر از 400 هزار دلار استرالیا برای 2 سال از 4 سال مالی اخیر
    • 30 درصد مالکیت (سهام) با گردش مالی بیش از 400 هزار دلار استرالیا و یا بیشتر برای 2 سال از 4 سال مالی اخیر
    • 10 درصد مالکیت (سهام) از یک شرکت با سهامی عام

اطلاعات کامل درباره ویزای 132 را در وبسایت رسمی مهاجرت استرالیا در اینجا مطالعه نمایید

 

شرایط ویزای 888 استرالیا

با این ویزا از حالت ویزای موقتی که در ویزای 188 وجود دارد به اقامت دائم دست خواهید یافت

و در صورتی به شما اقامت دائم از طریق ویزای 888 ارائه میشود که در مدت 4 ساله ویزای 188 حداقل 2 سال از آنرا بیزینس خود را بصورت فعال مدیریت کرده باشید

شرایط بیزینس جهت اخذ ویزای 888 : ایالات استرالیا شرایط دقیقی برای برآورد کسب و کار شما معرفی نکرده اند، اما توصیه میشود در نام ساعد ترین شرایط نداشتن سود منفی و حداقل بازده 0 درصد را اثبات نمایید

 

جدول امتیازبندی ویزای سرمایه گذاری استرالیا

حداقل امتیاز لازم برای تشکیل پرونده مهاجرت از طریق سرمایه گذاری 65 امتیاز میباشد

جدول امتیازبندی ویزای سرمایه گذاری استرالیا

جدول امتیازبندی ویزای سرمایه گذاری استرالیا (سال 2017)

 فرم ارزیابی رایگان ویزای سرمایه گذاری

ارزیابی پرونده سرمایه گذاری


ویزای سرمایه گذاری استرالیا (زیر گروه 188، 132، 888)
5 (100%) 3 votes

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *