ویزای سرمایه گذاری استرالیا برای اقامت استرالیا از طریق کارآفرینی

سرمایه گذاری در استرالیا

نگاهی کامل به همه جوانب از گفته ها و ناگفته های سرمایه گذاری در استرالیا : مزایا و معایب ویزای سرمایه گذاری استرالیا و پاسخ به سوالات مهم پیش از اقام به سرمایه گذاری در استرالیا: چگونه تابعیت استرالیا را از طریق سرمایه گذاری کسب کنیم؟ چه کسب و کاری و چگونه در استرالیا راه اندازی کنیم؟ هزینه سرمایه گذاری در استرالیا و …

طی سالهای اخیر ایرانیان زیادی برای زندگی در استرالیا مسیر راه اندازی کسب و کار در این کشور را انتخاب کرده اند و ویزای سرمایه گذاری استرالیا را برای اخذ اقامت این کشور انتخاب نموده اند.

رستوران، کافه، پمپ بنزین، ساخت و ساز، مطب و … بخشی از کسب و کارهایی بوده که در این سالها مورد توجه سرمایه گذاران ایرانی قرار گرفته و خوشبختانه امروزه در استرالیا مالک کسب وکار موفق خود بوده اند.

سرمایه گذاری در صنعت رستوران استرالیا

سرمایه گذاری در رستوران، استرالیا

استرالیا برای اینکه اقتصاد ایالتهای مختلف خود را رونق بخشد هرساله ظرفیت جدیدی را به هر ایالت برای جذب افرادی که قصد کارآفرینی در استرالیا را دارند اعلام میکند و سرمایه گذار با اخذ ویزای سرمایه گذاری استرالیا میتواند وارد استرالیا شود از مزایای این ویزا استفاده کند:

مزایای ویزای سرمایه گذاری:

  • مالکیت 100% کسب و کار و صرف کل هزینه در کسب و کار شخصی
  • تبدیل شرایط ماندن در استرالیا به اقامت دائم
  • بردن همه ی افراد خانواده به استرالیا
  • تبدیل اجازه اقامت به تابعیت و شهروندی
  • اهدا وام به صاحبان کسب و کار

شرایط دریافت ویزای سرمایه گذاری استرالیا

داشتن پول زیاد صرفا شرط دریافت ویزای سرمایه گذاری استرالیا نیست، برای سرمایه گذاری در استرالیا شما میبایست شرایط قانونی اداره مهاجرت را داشته باشید.

این نکته مهم است که بدانید استرالیا با توجه به درآمد، داریی ها و سابقه کار شما انواع مختلف ویزاهای کارآفرین و سرمایه گذاری را ارائه میدهد و بهتر است پیش از اقدام شرایط خود را بررسی نمایید.

بر چه اساسی در بین ویزاهای سرمایه گذاری استرالیا تفاوت وجود دارد؟

مواردی که در نوع ویزای دریافتی و شرایط آن تاثیر میگذارند:

1. نوع اقامت

تعیین میکند که پس از ورود تا چه مدت ویزای شما اعتبار خواهد داشت:

اقامت موقت: معمولا ویزای سرمایه گذاری موقت استرالیا 4 سال و 3 ماه اعتبار اولیه خواهد داشت و اگر طی این مدت شرایط اولیه را رعایت نمایید میتوانید به ویزای سرمایه گذاری اقامت دائم استرالیا تبدیل خواهد شد

اقامت دائم: بدون پیش شرط است و از اولین روز ورود شما به استرالیا با ویزای سرمایه گذاری اجازه اقامت دائم در این کشور را خواهید داشت، البته پس از چند سال میتوانید به درخواست شهروندی استرالیا را بدهید

2. ایالت مورد نظر برای سرمایه گذاری / کارآفرینی

اینکه شما برای زندگی، سرمایه گذاری و راه اندازی کسب و کار کدام ایالت را انتخاب می کنید در مرحله ی اول اخذ ویزا میبایست اعلام شود. بایست در نظر داشته باشید که هر ایالت شرایط نسبتا متفاوتی برای سرمایه گذاران خارجی در نظر میگیرد

3. سرمایه اولیه برای سرمایه گذاری

مسلما این مورد برای شما بسیار مهم است که حداقل سرمایه و دارایی که میتوانید برای اخذ ویزای سرمایه گذاری استرالیا اخذ کنید چقدر است. یکی از پیش شرط های متنوع هر ایالت حداقل سرمایه اولیه راه اندازی بیزینس است

4. نحوه سرمایه گذاری

روش های صرف هزینه:

  • راه اندازی کسب و کار شخصی یا شراکتی کوچک
  • راه اندازی، خرید یا شراکت در کسب و کار بزرگ
  • انجام بیزینس در شهرهای کوچک و منطقه ای
  • خرید اوراق قرضه دولت استرالیا یا دولت استانی
  • جذب سرمایه گذار برای ایده خودتان

5. سوابق کاری

یکی از مهمترین مواردی که پیش از صدور ویزای شما و خانواده به آن توجه میشود، سوابق مدیریتی شما است

ویزاهای سرمایه گذاری استرالیا

معمولا یکی از دو ویزای ذیل برای مهاجرت از طریق سرمایه گذاری در استرالیا درخواست میشود:

ویزای 188 استرالیا

ویزای 188 با اینکه یک ویزای موقت 4 ساله است و پس از احراز شرایط به اقامت دائم تبدیل میگردد.

به دلیل شرایط آسانتر آن نسبت به ویزای 132 بیشترین تقاضا را بخود اختصاص داده است.

البته ویزای 188 با توجه به نوع و میزان سرمایه گذاری دارای انواع متنوعی است:

  1. جریان نوع آوری در کسب و کار (بیشترین تقاضا) : نیاز به راه اندازی یک کسب و کار کوچک حداقل بمدت 2 سال
  2. جریان سرمایه گذار (دارای تقاضا) : سرمایه گذاری به مبلغ 1.5 میلیون دلار استرالیا بمدت 4 سال در برنامه های منتخب دولتی / استانی (مثال : خرید اوراق قرضه)
  3. جریان سرمایه گذار مهم (بدون تقاضا) : سرمایه گذاری به مبلغ 5 میلیون دلار استرالیا بمدت 4 سال
  4. جریان سرمایه گذار عالی (بدون تقاضا) : اثبات سرمایه نقدی حداقل 15 میلیون دلار با امکان سرمایه گذاری در استرالیا
  5. جریان کارآفرینی (کمترین تقاضا) : توانایی جذب حداقل 200 هزار دلار استرالیا سرمایه از یک شرکت یا سازمان استرالیایی برای ایده کارآفرینانه

منبع: اداره مهاجرت استرالیا (انگلیسی)

شرایط

  1. سن کمتر از 55 سال (بعضی ایالات افراد با سن بالاتر را پذیرش میکنند)
  2. اثبات داشتن گردش مالی حداقل 500,000 هزار دلار استرالیا سالیانه (2 سال از 4 سال اخیر)
  3. اثبات دارایی حداقل به ارزش800,000 دلار استرالیا (دارایی های شما و همسرتان)
  4. سهام یا مالکیت در کسب و کار:
    • داشتن مالکیت 100% کسب و کار
    • 51 درصد در شرکتها و بیزینس های کوچک
    • 30% در شرکت های سهامی خاص
    • 10% در شرکت های با گردش مالی بالا

ویزای سرمایه گذاری استرالیا بر اساس یک سیستم امتیاز بندی عمل میکند و موارد فوق هر کدام به تفکیک باعث افزایش امتیاز شما میگردد

شما میتوانید با اخذ حداقل 65 امتیاز از جدول امتیاز بندی ویزای 188 استرالیا درخواست ویزای 188 خود را اراپه دهید

نکته: بعضی ایالات استرالیا با امتیاز کمتر نیز شما را تایید میکنند

جدول امتیازبندی ویزای سرمایه گذاری استرالیا

سوال: حداقل مبلغ سرمایه گذاری در استرالیا چقدر است؟پاسخ: راه اندازی و یا خرید یک کسب و کار آماده در هر ایالت استرالیا حداقل شرایط متفاوتی دارد اما حداقل آن رقمی بین 200000 الی 500000 دلار استرالیا است

مدت زمان اخذ ویزای 188

در فایل صوتی رادیویی ذیل دکتر احمدی کارشناس رسمی مهاجرت استرالیا در مورد بازه زمانی صدور ویزای 188 توضیح میدهد


شرایط ویزای 132 استرالیا

مزایا و معایب ویزای 132 استرالیا

ویزای 132 یا ویزای استعداد های کسب و کار هر چند شرایط سخت تری از نظر اثبات گردش مالی نسبت به ویزای 188 داراست اما دارای مزیتی قابل توجه است:

ویزای 132 از نوع ویزاهای اقامت داپم استرالیا محسوب میشود

یعنی بر خلاف ویزای 188 که در ابتدا بصورت موقت 4 ساله است این ویزا بدون پیش شرط اقامت دایم را از لحظه ورود تضمین میکند

شرایط

  1. اثبات دارایی منقول و غیر منقول به ارزش 1.5 میلیون دالر استرالیا
  2. حداقل گردش مالی 3 میلیون دلار استرالیا
  3. سن حداکثر 55 سال
  4. داشتن مالکیت 100% کسب و کار یا 51 درصد در شرکتها و بیزینس های کوچک یا 30% در شرکت های سهامی خاص یا 10% در شرکت های با گردش مالی بالا

اطلاعات بیشتر درباره ویزای 132 در وب سایت رسمی اداره مهاجرت استرالیا

شما میبایست حداکثر پس از 18 ماه از ورودتان به استرالیا با ویزای 132 کسب و کار یا سرمایه گذاری خود را حداقل به مبلغ 1.5 میلیون دلار استرالیا انجام دهید

الزامی یا غیر الزامی بودن زبان انگلیسی

هر چند ارایه مدرک زبان انگلیسی برای اخذ اکثر ویزاهای سرمایه گذاری غیر الزامی است اما دولت استرالیا انتظار دارد همه ی افراد خانواده با سن بالای 18 سال همراه شخص سرمایه گذار بتوانند تسلط نسبی به زبان انگلیسی داشته باشند و بتوانند نمره زبان در یکی از آزمون های رسمی زبان انگلیسی که حداقل 50 درصد نمره را اخذ نموده اند ارایه دهند

در غیر این صورت اداره مهاجرت برای افراد خانواده بالای 18 سال پس از ورود به استرالیا کلاس زبان برگزار میکند و ارایه ویزا را مشروط به پرداخت هزینه کلاس زبان میکند

فیلمی از روز افتتاح کسب و کار یکی از کلاینت های شرکت مهاجران خوش آتیه

ویدیو : راه اندازی بیزینس در استرالیا، یک روز پیش از افتتاح

ویزای سرمایه گذاری استرالیا برای اقامت استرالیا از طریق کارآفرینی
4.9 (97.5%) 8 رای

سیروس احمدی
سیروس احمدی
سیروس احمدی با نزدیک به یک دهه تجربه در امور مهاجرت کشور استرالیا و نیوزلند بعنوان کارشناس رسمی مهاجرت کشور استرالیا با کد شناسه MARN:0854826 و کارشناس رسمی مهاجرت نیوزلند میباشند. بعنوان مشاور مهاجرت امور مهاجرت خدمات مشاوره خود را علاوه بر متقاضیان، بصورت هفتگی از طریق رادیو نشاط استرالیا و همایش های سالیانه در ایران برگزار میگردد. دفاتر مرکزی ایشان در استرالیا سیدنی شرکت Go to Australia Ltd و در ایران با نام شرکت "مهاجران خوش آتیه" شناخته میشود.

6 دیدگاه

  1. عاطفه ارانی گفت:

    با سلام عاطفه ارانی هستم فوق لیسانس صنایع غذایی از دانشگاه علوم دارویی واحد قلهک را دارم و 5 سال سابقه کار در کارخانه صنایع غذایی بعنوان مسئول فنی و کنترل کیفی دارم و 5 سال بیمه نیز بوده ام خواهشمند است جهت اقامت اینجانب را راهنمایی نمایید .
    با تشکر

  2. ارش منتظمی گفت:

    با عرض سلام حدود 9ماه است ویزای 188 جهتNSW گرفته ام ولی باتوجه به شرایط بوجود امده و افزایش قیمت دلار وسختی نقل وانتقال پول خواهشمندم مبالغ لازم برای ویزای888 را در ایالتهای NSWوVICوQLD بفرمایید. متشکرم

  3. مرتضي گفت:

    سلام جناب دكتر احمدي
    براي ويزاي ٨٨٨قصد عقد قرار داد دارم،،مبلغ وكالت جهت انجام پرونده إعلام مي فرماييد،من سه ماه هست ملبورن هستم و تا مارچ٢٠٢٠تاريخ ويزا دارم و نياز به تمديد و انجام أمور وكالت براي ويزاي دايم دارم
    از ٨جون شركت تأسيس و در حال خريد بيزينس هستم،،قبلا دو بار در سالهاي ٢٠١٦براي لندينك و ٢٠١٧بررسي بيزنسها امدم و برگشتم،

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *