ویزای سرمایه گذاری در استرالیا

ویزای کار 189 استرالیا
ویزای کار و تخصص استرالیا (ویزا 189 – اقامت دائم)
08/26/2017

ویزای سرمایه گذاری در استرالیا

سرمایه گذاری در استرالیا

متقاضیان سرمایه گذاری در استرالیا امکان اخذ اقامت دائم این کشور را از روش ها مختلفی دارند

کشور استرالیا ویزای سرمایه گذاری را در دسته بندی های متفاوتی ارائه میدهد که با توجه شرایط شما بعنوان یک کارآفرین و یا سرمایه گذار میتواند در انتخاب نوع ویزا تاثیر گذار باشد

راه اندازی یک کسب و کار شخصی، شراکت در ساخت و خرید سهام یک بیزینس، سرمایه گذاری پول نقد در اوراق قرضه دولتی، جلب سرمایه نقد یک سازمان یا شرکت استرالیایی و ... روش هایی ست که به اخذ اقامت استرالیا از طریق سرمایه گذاری منتهی میشود

از این رو پر تقاضاترین ویزاهای سرمایه گذاری استرالیا را میتوان مجموعه ویزای 188 و ویزای 132 دانست که هرکدام با شرایط متفاوت متقاضیان کارآفرینی و سرمایه گذاری ارائه میگردد

چه اشخاصی میتوانند برای ویزای سرمایه گذاری استرالیا اقدام کنند؟

برای اینکه بتوانید از طریق سرمایه گذاری، کارآفرینی و یا شراکت در توسعه یک کسب و کار و پروژه به استرالیا مهاجرت کنید نیاز است که حداقل دو سال سابقه مدیریت در کسب و کار خود یا بیزینسی که سهمی درآن دارید را داشته اید.

چه افرادی میتوانند اقدام کنند؟

کسبه بازار دارای جواز کسب، مدیر عامل و مدیران اجرایی شرکت ها که دارای سهام هستند، پزشکان، پیمانکاران و مدیران پروژه های ساخت و ساز، تولید کنندگان معمولا افرادی هستند که حداقل شرایط مورد نیاز را برای درخواست ویزای سرمایه گذاری استرالیا دارا میباشند.

انواع ویزای سرمایه گذاری استرالیا

بیشترین تقاضاهای اقامت استرالیا از طریق سرمایه گذاری از طریق ویزاهای ذیل صورت میگیرد:

  • ویزای 188 : ویزای کارآفرینی و  سرمایه گذاری
  • ویزای 132: ویزای استعداد های کسب و کار (سرمایه گذاری)
  • ویزای 888: برای دریافت اقامت دائم دارندگان ویزای 188

1. ویزای 188 (ویزای کارآفرینی و سرمایه گذاری)

به دلیل شرایط اسانتر برای اخذ آن، بیشترین سهم تقاضا در بین ویزاهای سرمایه گذاری و کارآفرینی استرالیا را به خود اختصاص داده است
ایرانیان در اخذ این ویزا پس از کشور چین رتبه دوم را دارند
ویزای 188 در ابتدا با اعتبار 4 ساله برای شخص کارآفرین/سرمایه گذار همه ی اعضای خانواده اش صادر میگردد
و پس از 4 سال از طریق ویزای 888 این ویزا از حالت 4 ساله به دائم تبدیل میشود

انواع ویزاهای 188 استرالیا

این ویزا پر تقاضا ترین نوع از مجموعه ویزاهای 188 است. ویزای نوآوری بر خلاف سایر انواع 188 بیشتر روی راه اندازی کسب و کار از طریق سرمایه خود شخص تمرکز دارد و الزامی به سرمایه گذاری های پر ریسک نمیباشد که به همین دلیل به آن ویزای کارآفرینی استرالیا نیز میگویند.ایرانیان رتبه دوم را پس از مردم کشور چین در اخذ ویزای 188 "نوآوری و سرمایه گذاری" برای مهاجرت دارا هستند.

شرایط مورد نیاز ویزای 188:

سن کمتر از 55 سال (بعضی ایالات در شرایط خاص سن از مسئله سن صرفنظر میکنند)

اخد حداقل 65 امتیاز از جدول امتیازات ویزای 188 (جدول امتیازات در پایین صفحه)

گردش مالی 500 هزار دلار استرالیا در سال، برای 2 سال از 4 سال مالی اخیر

حداقل مالکیت سهم در کسب و کار/ شرکت:
  • 51 درصد از سهام کسب و کار با گردش مالی کمتر از 400 هزار دلار یا
  • 30 درصد از سهام با گردش مالی 400 هزار دلار یا بیشتر در سال یا
  • 10 درصد از سهام شرکت سهامی عام / خاص که بصورت عمومی عرضه شده است
اثبات دارایی منقول و/ یا غیر منقول به ارزش 800 هزار دلار استرالیا که بنام شما و/ یا همسرتان باشد

الزامات این نوع ویزا:

  • سن کمتر از 55 سال (بعضی ایالات در شرایط خاص سن از مسئله سن صرف نظر میکنند)
  • اخد حداقل 65 امتیاز از جدول امتیازات ویزای 188 (جدول امتیازات در پایین صفحه)
  • حداقل 3 سال سابقه مدیریت مستقیم کسب و کار
  • اثبات مالکیت حداقل 10 درصد سهام یک کسب و کار توسط شما و/ یا همسرتان برای 1 سال طی 5 سال اخیر
  • سرمایه گذاری حداقل 1.5 میلیون دلار استرالیا در برنامه های منتخب دولتی بمدت 4 سال
  • اثبات دارایی منقول و/ یا غیر منقول به ارزش 2.25 میلیون دلار استرالیا که بنام شما و/ یا همسرتان باشد برای 2 سال اخیر

مزایا

  1. نیازی به اثبات گردش مالی نمیباشد
  2. سرمایه گذاری مطمئن بصورت خرید اوراق قرضه دولت ایالتی, فدرال

جدول امتیازبندی ویزای 188 استرالیا

حداقل امتیاز لازم برای تشکیل پرونده مهاجرت از طریق سرمایه گذاری 65 امتیاز میباشد

جدول امتیازبندی ویزای 188 استرالیا

جدول امتیازبندی ویزای 188 استرالیا

اطلاعات کامل درباره ویزای 188 را در وبسایت رسمی مهاجرت استرالیا در اینجا مطالعه نمایید

 

2. ویزای 132

ویزای 132 که نوع دیگری از ویزاهای سرمایه گذاری میباشد که اقامت دائم از بدو ورود به استرالیا را برای متقاضی صادر مینماید و شامل محدودیت 4 ساله نمیباشد

دولت ایالتی جهت اطمینان از اینکه شخص دارنده ویزای 132 پس از ورود به استرالیا اقدام به راه اندازی بیزینس و یا کسب و کار میکند، تعهد نامه ای را اخذ مینماید که طبق آن شخص باید طی حداکثر 18 ماه بیزینس مورد نظر را راه اندازی نماید

شرایط مورد نیاز برای اخذ ویزای 132

  1. انتخاب شدن (اخذ اسپانسرشیپ) توسط یک ایالت و منطقه
  2. اثبات دارایی حداقل 1.5 میلیون دلار استرالیا
  3. حداقل گردش مالی 3 میلیون دلار استرالیا 2 سال از 4 سال اخیر
  4. یا اخذ سرمایه از یک بنگاه اقتصادی از استرالیا به مبلغ 1 میلیون دلار استرالیا
  5. حداکثر سن 55 سال, اگر چه بعضی ایالات در مورد سن متقاضی انعطاف پذیر میباشند
  6. مالکیت در کسب و کار :
    •  51 درصد مالکیت (سهام) با گردش مالی کمتر از 400 هزار دلار استرالیا برای 2 سال از 4 سال مالی اخیر
    • 30 درصد مالکیت (سهام) با گردش مالی بیش از 400 هزار دلار استرالیا و یا بیشتر برای 2 سال از 4 سال مالی اخیر
    • 10 درصد مالکیت (سهام) از یک شرکت با سهامی عام

اطلاعات کامل درباره ویزای 132 را در وبسایت رسمی مهاجرت استرالیا در اینجا مطالعه نمایید

 

3. ویزای 888 استرالیا

با این ویزا از حالت ویزای موقتی که در ویزای 188 وجود دارد به اقامت دائم دست خواهید یافت

و در صورتی به شما اقامت دائم از طریق ویزای 888 ارائه میشود که در مدت 4 ساله ویزای 188 حداقل 2 سال از آنرا بیزینس خود را بصورت فعال مدیریت کرده باشید

شرایط بیزینس جهت اخذ ویزای 888 : ایالات استرالیا شرایط دقیقی برای برآورد کسب و کار شما معرفی نکرده اند، اما توصیه میشود در نامساعد ترین شرایط نداشتن سود منفی و حداقل بازده 0 درصد را اثبات نمایید

آیا این مقاله برای شما مفید بوده است؟ لطفا به ما امتیاز دهید

ویزای سرمایه گذاری در استرالیا
4.9 (97.14%) 7 votes

4 دیدگاه

  1. عاطفه ارانی گفت:

    با سلام عاطفه ارانی هستم فوق لیسانس صنایع غذایی از دانشگاه علوم دارویی واحد قلهک را دارم و 5 سال سابقه کار در کارخانه صنایع غذایی بعنوان مسئول فنی و کنترل کیفی دارم و 5 سال بیمه نیز بوده ام خواهشمند است جهت اقامت اینجانب را راهنمایی نمایید .
    با تشکر

  2. ارش منتظمی گفت:

    با عرض سلام حدود 9ماه است ویزای 188 جهتNSW گرفته ام ولی باتوجه به شرایط بوجود امده و افزایش قیمت دلار وسختی نقل وانتقال پول خواهشمندم مبالغ لازم برای ویزای888 را در ایالتهای NSWوVICوQLD بفرمایید. متشکرم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *