سرمایه گذاری در استرالیا و 3 ویزای اقامت کارآفرینی 2019

ویزای سرمایه گذاری استرالیا | دکتر سیروس احمدی

نگاهی کامل به همه جوانب از گفته ها و ناگفته های سرمایه گذاری در استرالیا و اخذ ویزای کارآفرینی در استرالیا. مزایا و معایب ویزای سرمایه گذاری استرالیا برای کارآفرینان و راه اندازی بیزینس. پاسخ به سوالات مهم پیش از اقدام به راه اندازی یا خرید سهام کسب و کار در استرالیا:

پاسخ به سوالات مهم چگونه تابعیت استرالیا را از طریق سرمایه گذاری کسب کنیم؟ چه کسب و کاری و چگونه در استرالیا راه اندازی کنیم؟ هزینه سرمایه گذاری در استرالیا،اقداماتی برای کارآفرینی در استرالیا و …

مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری در سال 2019 روشی مناسب برای اخذ اقامت از طریق ویزای کارآفرینی در استرالیاست. تنها کافیست کارآفرینان بیزینس خود را راه اندازی کنند یا سهامدار کسب و کاری در استرالیا باشند.

رستوران، کافه، پمپ بنزین، ساخت و ساز، مطب و … بخشی از روشهای راه اندازی بیزینس در استرالیا است که در این سالها مورد توجه سرمایه گذاران ایرانی قرار گرفته است.

فیلمی از روز افتتاح کسب و کار یکی از کلاینت های شرکت مهاجران خوش آتیه

ویدیو : راه اندازی بیزینس در استرالیا، یک روز پیش از افتتاح

مزایای ویزای سرمایه گذاری:

  • مالکیت 100% کسب و کار و صرف کل هزینه در کسب و کار شخصی
  • تبدیل شرایط ماندن در استرالیا به اقامت دائم
  • بردن همه ی افراد خانواده به استرالیا
  • تبدیل اجازه اقامت به تابعیت و شهروندی
  • اهدا وام به صاحبان کسب و کار

شرایط دریافت ویزای سرمایه گذاری استرالیا

داشتن پول زیاد صرفا شرط دریافت ویزای سرمایه گذاری استرالیا نیست، برای سرمایه گذاری در استرالیا،کارآفرینی در استرالیا شما میبایست شرایط قانونی اداره مهاجرت را داشته باشید.

این نکته مهم است که بدانید استرالیا با توجه به درآمد، داریی ها و سابقه کار شما انواع مختلف ویزاهای کارآفرینی و سرمایه گذاری را ارائه میدهد و بهتر است پیش از اقدام شرایط خود را بررسی نمایید.

بر چه اساسی در بین ویزاهای سرمایه گذاری استرالیا تفاوت وجود دارد؟

مواردی که در نوع ویزای دریافتی و شرایط آن تاثیر میگذارند:

1. نوع اقامت

تعیین میکند که پس از ورود تا چه مدت ویزای شما اعتبار خواهد داشت:

اقامت موقت: معمولا ویزای سرمایه گذاری موقت استرالیا 4 سال و 3 ماه اعتبار اولیه خواهد داشت و اگر طی این مدت شرایط اولیه را رعایت نمایید میتوانید به ویزای سرمایه گذاری اقامت دائم استرالیا تبدیل خواهد شد

اقامت دائم: بدون پیش شرط است و از اولین روز ورود شما به استرالیا با ویزای سرمایه گذاری اجازه اقامت دائم در این کشور را خواهید داشت، البته پس از چند سال میتوانید به درخواست شهروندی استرالیا را بدهید

2. ایالت مورد نظر برای سرمایه گذاری / کارآفرینی

اینکه شما برای زندگی، سرمایه گذاری و راه اندازی کسب و کار کدام ایالت را انتخاب می کنید در مرحله ی اول اخذ ویزا میبایست اعلام شود. بایست در نظر داشته باشید که هر ایالت شرایط نسبتا متفاوتی برای سرمایه گذاران خارجی در نظر میگیرد

3. سرمایه اولیه برای سرمایه گذاری

مسلما این مورد برای شما بسیار مهم است که حداقل سرمایه و دارایی که میتوانید برای اخذ ویزای سرمایه گذاری استرالیا اخذ کنید چقدر است. یکی از پیش شرط های متنوع هر ایالت حداقل سرمایه اولیه راه اندازی بیزینس است

4. نحوه سرمایه گذاری

روش های صرف هزینه:

  • راه اندازی کسب و کار شخصی یا شراکتی کوچک
  • راه اندازی، خرید یا شراکت در کسب و کار بزرگ
  • انجام بیزینس در شهرهای کوچک و منطقه ای
  • خرید اوراق قرضه دولت استرالیا یا دولت استانی
  • جذب سرمایه گذار برای ایده خودتان

5. سوابق کاری

یکی از مهمترین مواردی که پیش از صدور ویزای شما و خانواده به آن توجه میشود، سوابق مدیریتی شما است.

انواع ویزاهای سرمایه گذاری استرالیا

معمولا یکی از دو ویزای ذیل برای مهاجرت از طریق سرمایه گذاری در استرالیا درخواست میشود:

1. ویزای 188 استرالیا

ویزای 188 با اینکه یک ویزای موقت 4 ساله است و پس از احراز شرایط به اقامت دائم تبدیل میگردد.

به دلیل شرایط آسانتر آن نسبت به ویزای 132 بیشترین تقاضا را بخود اختصاص داده است.

البته ویزای 188 با توجه به نوع و میزان سرمایه گذاری دارای انواع متنوعی است:

  1. جریان نوع آوری در کسب و کار (بیشترین تقاضا) : نیاز به راه اندازی یک کسب و کار کوچک حداقل بمدت 2 سال
  2. جریان سرمایه گذار (دارای تقاضا) : سرمایه گذاری به مبلغ 1.5 میلیون دلار استرالیا بمدت 4 سال در برنامه های منتخب دولتی / استانی (مثال : خرید اوراق قرضه)
  3. جریان سرمایه گذار مهم (بدون تقاضا) : سرمایه گذاری به مبلغ 5 میلیون دلار استرالیا بمدت 4 سال
  4. جریان سرمایه گذار عالی (بدون تقاضا) : اثبات سرمایه نقدی حداقل 15 میلیون دلار با امکان سرمایه گذاری در استرالیا
  5. جریان کارآفرینی (کمترین تقاضا) : توانایی جذب حداقل 200 هزار دلار استرالیا سرمایه از یک شرکت یا سازمان استرالیایی برای ایده کارآفرینی در استرالیا

منبع: اداره مهاجرت استرالیا (انگلیسی)

شرایط

  1. سن کمتر از 55 سال (بعضی ایالات افراد با سن بالاتر را پذیرش میکنند)
  2. اثبات داشتن گردش مالی حداقل 500,000 هزار دلار استرالیا سالیانه (2 سال از 4 سال اخیر)
  3. اثبات دارایی حداقل به ارزش800,000 دلار استرالیا (دارایی های شما و همسرتان)
  4. سهام یا مالکیت در کسب و کار:
    • داشتن مالکیت 100% کسب و کار
    • 51 درصد در شرکتها و بیزینس های کوچک
    • 30% در شرکت های سهامی خاص
    • 10% در شرکت های با گردش مالی بالا

ویزای سرمایه گذاری استرالیا بر اساس یک سیستم امتیاز بندی عمل میکند و موارد فوق هر کدام به تفکیک باعث افزایش امتیاز شما میگردد

جدول محاسبه امتیاز ویزای سرمایه گذاری استرالیا

شما میتوانید با اخذ حداقل 65 امتیاز از جدول امتیاز بندی ویزای 188 استرالیا درخواست ویزای 188 خود را اراپه دهید

نکته: بعضی ایالات استرالیا با امتیاز کمتر نیز شما را تایید میکنند

جدول امتیازبندی ویزای سرمایه گذاری استرالیا

سوال: حداقل مبلغ سرمایه گذاری در استرالیا چقدر است؟پاسخ: راه اندازی و یا خرید یک کسب و کار آماده در هر ایالت استرالیا حداقل شرایط متفاوتی دارد اما حداقل آن رقمی بین 200000 الی 500000 دلار استرالیا است

مدت زمان اخذ ویزای 188

در فایل صوتی رادیویی ذیل دکتر احمدی کارشناس رسمی مهاجرت استرالیا در مورد بازه زمانی صدور ویزای 188 توضیح میدهد


2. شرایط ویزای 132 استرالیا

مزایا و معایب ویزای 132 استرالیا

ویزای 132 یا ویزای استعداد های کسب و کار هر چند شرایط سخت تری از نظر اثبات گردش مالی نسبت به ویزای 188 داراست اما دارای مزیتی قابل توجه است:

ویزای 132 از نوع ویزاهای اقامت داپم استرالیا محسوب میشود

یعنی بر خلاف ویزای 188 که در ابتدا بصورت موقت 4 ساله است این ویزا بدون پیش شرط اقامت دایم را از لحظه ورود تضمین میکند

شرایط

  1. اثبات دارایی منقول و غیر منقول به ارزش 1.5 میلیون دالر استرالیا
  2. حداقل گردش مالی 3 میلیون دلار استرالیا
  3. سن حداکثر 55 سال
  4. داشتن مالکیت 100% کسب و کار یا 51 درصد در شرکتها و بیزینس های کوچک یا 30% در شرکت های سهامی خاص یا 10% در شرکت های با گردش مالی بالا

اطلاعات بیشتر درباره ویزای 132 در وب سایت رسمی اداره مهاجرت استرالیا

شما میبایست حداکثر پس از 18 ماه از ورودتان به استرالیا با ویزای 132 کسب و کار یا سرمایه گذاری خود را حداقل به مبلغ 1.5 میلیون دلار استرالیا انجام دهید.

3. ویزای 888 استرالیا

ویزای 888 تنها برای اشخاصی صادر میگردد که با ویزای سرمایه گذاری 188 استرالیا حداقل شروط لازم را برای راه اندازی بیزینس خود اعمال کرده باشند. از این طریق میتوانند ویزای 888 که یک ویزای سرمایه گذاری اقامت دائم استرالیا  است را اخذ نمایند

الزامی یا غیر الزامی بودن مهارت زبان انگلیسی

هر چند ارایه مدرک زبان انگلیسی برای اخذ اکثر ویزاهای سرمایه گذاری غیر الزامی است اما دولت استرالیا انتظار دارد همه ی افراد خانواده با سن بالای 18 سال همراه شخص سرمایه گذار بتوانند تسلط نسبی به زبان انگلیسی داشته باشند و بتوانند نمره زبان در یکی از آزمون های رسمی زبان انگلیسی که حداقل 50 درصد نمره را اخذ نموده اند ارایه دهند

در غیر این صورت اداره مهاجرت برای افراد خانواده بالای 18 سال پس از ورود به استرالیا کلاس زبان برگزار میکند و ارایه ویزا را مشروط به پرداخت هزینه کلاس زبان میکند

میزان موفقیت خود را برای اخذ ویزای سرمایه گذاری استرالیا با اخذ مشاوره رایگان از کارشناس رسمی مهاجرت ارزیابی کنید

سرمایه گذاری در استرالیا و 3 ویزای اقامت کارآفرینی 2019
4.9 (97.5%) 8 رای

سیروس احمدی
سیروس احمدی
سیروس احمدی با نزدیک به یک دهه تجربه در امور مهاجرت کشور استرالیا و نیوزلند بعنوان کارشناس رسمی مهاجرت کشور استرالیا با کد شناسه MARN:0854826 و کارشناس رسمی مهاجرت نیوزلند میباشند. بعنوان مشاور مهاجرت امور مهاجرت خدمات مشاوره خود را علاوه بر متقاضیان، بصورت هفتگی از طریق رادیو نشاط استرالیا و همایش های سالیانه در ایران برگزار میگردد. دفاتر مرکزی ایشان در استرالیا سیدنی شرکت Go to Australia Ltd و در ایران با نام شرکت "مهاجران خوش آتیه" شناخته میشود.

8 دیدگاه

  1. عاطفه ارانی گفت:

    با سلام عاطفه ارانی هستم فوق لیسانس صنایع غذایی از دانشگاه علوم دارویی واحد قلهک را دارم و 5 سال سابقه کار در کارخانه صنایع غذایی بعنوان مسئول فنی و کنترل کیفی دارم و 5 سال بیمه نیز بوده ام خواهشمند است جهت اقامت اینجانب را راهنمایی نمایید .
    با تشکر

  2. ارش منتظمی گفت:

    با عرض سلام حدود 9ماه است ویزای 188 جهتNSW گرفته ام ولی باتوجه به شرایط بوجود امده و افزایش قیمت دلار وسختی نقل وانتقال پول خواهشمندم مبالغ لازم برای ویزای888 را در ایالتهای NSWوVICوQLD بفرمایید. متشکرم

  3. مرتضي گفت:

    سلام جناب دكتر احمدي
    براي ويزاي ٨٨٨قصد عقد قرار داد دارم،،مبلغ وكالت جهت انجام پرونده إعلام مي فرماييد،من سه ماه هست ملبورن هستم و تا مارچ٢٠٢٠تاريخ ويزا دارم و نياز به تمديد و انجام أمور وكالت براي ويزاي دايم دارم
    از ٨جون شركت تأسيس و در حال خريد بيزينس هستم،،قبلا دو بار در سالهاي ٢٠١٦براي لندينك و ٢٠١٧بررسي بيزنسها امدم و برگشتم،

  4. به نام خدا
    رضا شيخ الاسلامي هستم مشخصات و رزومه را به شرح زير نوشتم لطفا راهنمايي كنيد جهت اقامت اينجانب و خانواده

    رضا شيخ الاسلامي فرزند عبدالحسين با شماره ملي ٠٩٣٨٨٨٧٧٣٤ صادره از مشهد
    داراي مدرك تحصيلي كارشناسي و كارشناسي ارشد رشته مرمت آثار تاريخي و فرهنگي
    از دانشگاه هنر اصفهان
    متاهل و داراي ٢ فرزند
    با سابقه فعاليت ١٧ ساله در ساخت و توليد و آموزش كالاهاي چرمي دست دوز
    -داراي گواهينامه مهارت فني حرفه اي در رشته سراجي سنتي
    -داراي كارت صنعتگري سراجي سنتي از معاونت صنايع دستي
    – سابقه آموزشي در زمينه ساخت كالاهاي چرمي دست دوز ٧ سال و سابقه آموزشي در دانشگاههاي آزاد كازرون، آزاد مرودشت ، هنر و معماري شيراز، موسسه غير انتفاعي زند شيراز
    – مولف كتاب سراجي سنتي
    – داراي گواهينامه ثبت اختراعات : بسته اموزشي الگوي كيف و محصولات چرمي
    – سابقه ٣ دوره شركت در نمايش بين المللي تهران
    – سابقه ٢ دوره شركت در نمايشگاه بين المللي شيراز

    • سلام با تشکر از کامنت شما جهت راهنمایی بهتر تماس بگیرید .شرایط سرمایه گذاری در استرالیا نیز در وب سایت منوی اصلی با نام مهاجرت سرمایه گذاری موجود است می توانید مطالعه کنید .برای ویزای کار استرالیا نیز تماس بگیرید و از کارشناس ما اطلاعات لازم را دریافت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *






استفاده از مطالب وبسایت با ذکر نام شرکت مهاجرت و کاریابی بین المللی مهاجران خوش آتیه مجاز است | نقشه سایت