راهنمای کامل سرمایه گذاری در استرالیا

مهاجرت به استرالیا از طریق کار با ویزا 189
مهاجرت به استرالیا از طریق کار با ویزا 189
08/26/2017

راهنمای کامل سرمایه گذاری در استرالیا

راهنمای کامل سرمایه گذاری در استرالیا

مهاجرت آگاهانه و صرف هزینه برای سرمایه گذاری در استرالیا تا اخذ اقامت این کشور نیازمند اقدام آگاهانه و اطلاع از همه ی جنبه های مهاجرت از شروع پرونده تا راه اندازی یک کسب و کار و ثبت شرکت در استرالیا است

از آنجایی که کشور استرالیا به متقاضیان کارآفرینی و سرمایه گذاری در استرالیا امکان اخذ اقامت دائم این کشور را میدهد، ویزاهای سرمایه گذاری استرالیا تقاضای نسبتا بالایی بین صاحبان کسب وکار و مدیران دارد ایرانیان از متقاضیان موفق سرمایه گذاری در استرالیا بوده اند

طبق آمار منتشر شده در سال 2018 از نظر تعداد خانواده هایی که با برنامه سرمایه گذاری در استرالیا اقامت این کشور را اخذ نموده اند ایرانیان رتبه دوم را در بین کشورهای متقاضی ویزای سرمایه گذاری استرالیا داشته اند.

شرایط سرمایه گذاری در استرالیا

کشور استرالیا دارای شرایط متنوعی برای اهدا ویزا به سرمایه گذاران  و کارآفرینان است.

این مسئله باعث شده هر شخصی با توجه به سوابق کاری و پشتوانه مالی متفاوت از طریق یکی از ویزاهای سرمایه گذاری استرالیا بتواند وارد استرالیا شده و در پروژه های مورد نظر خود سرمایه گذاری نموده و یا بیزینس مورد نظر خود را راه اندازی کند

توانایی اثبات هر یک از موارد ذیل میزان موفقیت شما را برای اخذ ویزای سرمایه گذاری استرالیا افزایش میدهد:

  1. سن: معمولا سن کمتر از 55 سال مورد قبول است اما در شرایط خاص الزام آور نیست
  2. سوابق کاری: سوابق مدیریتی در کسب و کار خودتان و یا کسب و کاری که در آن سهمی دارید
  3. گردش مالی: این مورد معمولا اثبات میکند که شما در کسب و کار قبلی (فعلی) خود موفق بوده اید
  4. دارایی ها: داریی شامل کلیه موارد با ارزش از قبیل املاک، پول نقد، سهام، خودرو، ابزار و ادوات کسب و کار و … هر کالای با ارزشی میشود، هر چند نیاز به نقد کردن دارایی ها نیست اما اثبات ارزش آنها باعث ایجاد اطمینان بعنوان پشتیبان مالی شما نزد دولت استرالیا میگردد
  5. مدرک تحصیلی: سطح تحصیلات شما در صورتی که حداقل لیسانس باشد نکته مثبتی در رزومه شما خواهد بود اما الزام آور نیست

شرایط فوق مهمترین نکات برای اخذ یکی از ویزاهای سرمایه گذاری و کارآفرینی هستند

 

آشنایی با ویزاهای سرمایه گذاری استرالیا

ویزای 188 استرالیا با بیشترین تقاضا در بین ویزاهای سرمایه گذاری از محبوب ترین ویزاها بین ایرانیان بوده است

سایر ویزاها همچون ویزای 132 استرالیا در درجه دوم قرار دارد و معمولا به افراد دارای کسب و کار با گردش مالی بالاتر اهدا میگردد

شرایط مورد نیاز ویزای 188

ویزای 188 با عنوان ویزای کارآفرینی استرالیا یا ویزای موقت کارآفرینی شناخته میشود

این ویزا در ابتدا با اعتبار 4 ساله صادر میگردد و در صورتی که طی این 4 سال بتوانید حداقل شرایط پس از ورود را اثبات کنید به اقامت دائم  استرالیا تبدیل خواهد شد (منبع: اداره مهاجرت استرالیا)

شرایط

  1. سن کمتر از 55 سال (بعضی ایالات افراد با سن بالاتر را پذیرش میکنند)
  2. اثبات داشتن گردش مالی حداقل 500,000 هزار دلار استرالیا سالیانه (2 سال از 4 سال اخیر)
  3. اثبات دارایی حداقل به ارزش800,000 دلار استرالیا (دارایی های شما و همسرتان)
  4. سهام یا مالکیت در کسب و کار:
    • داشتن مالکیت 100% کسب و کار
    • 51 درصد در شرکتها و بیزینس های کوچک
    • 30% در شرکت های سهامی خاص
    • 10% در شرکت های با گردش مالی بالا

ویزای سرمایه گذاری استرالیا بر اساس یک سیستم امتیاز بندی عمل میکند و موارد فوق هر کدام به تفکیک باعث افزایش امتیاز شما میگردد

شما میتوانید با اخذ حداقل 65 امتیاز از جدول امتیاز بندی ویزای 188 استرالیا درخواست ویزای 188 خود را اراپه دهید

نکته: بعضی ایالات استرالیا با امتیاز کمتر نیز شما را تایید میکنند

جدول امتیازبندی ویزای سرمایه گذاری استرالیا

 

سوال: حداقل مبلغ سرمایه گذاری در استرالیا چقدر است؟پاسخ: راه اندازی و یا خرید یک کسب و کار آماده در هر ایالت استرالیا حداقل شرایط متفاوتی دارد اما حداقل آن رقمی بین 200000 الی 500000 دلار استرالیا است

مدت زمان اخذ ویزای 188

در فایل صوتی رادیویی ذیل دکتر احمدی کارشناس رسمی مهاجرت استرالیا در مورد بازه زمانی صدور ویزای 188 توضیح میدهد


شرایط ویزای 132 استرالیا

مزایا و معایب ویزای 132 استرالیا : ویزای 132 یا ویزای استعداد های کسب و کار هر چند شرایط سخت تری از نظر اثبات گردش مالی نسبت به ویزای 188 داراست اما دارای مزیتی قابل توجه است:

ویزای 132 از نوع ویزاهای اقامت داپم استرالیا محسوب میشود

یعنی بر خلاف ویزای 188 که در ابتدا بصورت موقت 4 ساله است این ویزا بدون پیش شرط اقامت دایم را از لحظه ورود تضمین میکند

شرایط

  1. اثبات دارایی منقول و غیر منقول به ارزش 1.5 میلیون دالر استرالیا
  2. حداقل گردش مالی 3 میلیون دلار استرالیا
  3. سن حداکثر 55 سال
  4. داشتن مالکیت 100% کسب و کار یا 51 درصد در شرکتها و بیزینس های کوچک یا 30% در شرکت های سهامی خاص یا 10% در شرکت های با گردش مالی بالا

اطلاعات بیشتر درباره ویزای 132 در وب سایت رسمی اداره مهاجرت استرالیا

شما میبایست حداکثر پس از 18 ماه از ورودتان به استرالیا با ویزای 132 کسب و کار یا سرمایه گذاری خود را حداقل به مبلغ 1.5 میلیون دلار استرالیا انجام دهید

 

زبان انگلیسی برای سرمایه گذاری استرالیا

هر چند ارایه مدرک زبان انگلیسی برای اخذ اکثر ویزاهای سرمایه گذاری غیر الزامی است اما دولت استرالیا انتظار دارد همه ی افراد خانواده با سن بالای 18 سال همراه شخص سرمایه گذار بتوانند تسلط نسبی به زبان انگلیسی داشته باشند و بتوانند نمره زبان در یکی از آزمون های رسمی زبان انگلیسی که حداقل 50 درصد نمره را اخذ نموده اند ارایه دهند

در غیر این صورت اداره مهاجرت برای افراد خانواده بالای 18 سال پس از ورود به استرالیا کلاس زبان برگزار میکند و ارایه ویزا را مشروط به پرداخت هزینه کلاس زبان میکند

 

ویدیو:راه اندازی بیزینس در استرالیا، یک روز پیش از افتتاح

راهنمای کامل سرمایه گذاری در استرالیا
4.9 (97.5%) 8 رای

سیروس احمدی
سیروس احمدی
کارشناس رسمی مهاجرت کشور استرالیا, کارشناس رسمی مهاجرت کشور نیوزلند.آدرس سیدنی , استرالیا : Suite 708, Level 7, 159-175 Church St, Parramatta, NSW, 2150 | آدرس تهران , ایران : سهروردی شمالی, شهید قندی غربی, کوچه نهم, پلاک 1 طبقه 5 واحد 14 |تماس سیدنی , استرالیا : 0061296591694 | تماس تهران , ایران : 00982188758911 | ایمیل: info@mohajeranfarda.com

6 دیدگاه

  1. عاطفه ارانی گفت:

    با سلام عاطفه ارانی هستم فوق لیسانس صنایع غذایی از دانشگاه علوم دارویی واحد قلهک را دارم و 5 سال سابقه کار در کارخانه صنایع غذایی بعنوان مسئول فنی و کنترل کیفی دارم و 5 سال بیمه نیز بوده ام خواهشمند است جهت اقامت اینجانب را راهنمایی نمایید .
    با تشکر

  2. ارش منتظمی گفت:

    با عرض سلام حدود 9ماه است ویزای 188 جهتNSW گرفته ام ولی باتوجه به شرایط بوجود امده و افزایش قیمت دلار وسختی نقل وانتقال پول خواهشمندم مبالغ لازم برای ویزای888 را در ایالتهای NSWوVICوQLD بفرمایید. متشکرم

  3. مرتضي گفت:

    سلام جناب دكتر احمدي
    براي ويزاي ٨٨٨قصد عقد قرار داد دارم،،مبلغ وكالت جهت انجام پرونده إعلام مي فرماييد،من سه ماه هست ملبورن هستم و تا مارچ٢٠٢٠تاريخ ويزا دارم و نياز به تمديد و انجام أمور وكالت براي ويزاي دايم دارم
    از ٨جون شركت تأسيس و در حال خريد بيزينس هستم،،قبلا دو بار در سالهاي ٢٠١٦براي لندينك و ٢٠١٧بررسي بيزنسها امدم و برگشتم،

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *