استخدام در امریکا و اخذ گرین کارت به روش EB3

تحصیل در استرالیا
تحصیل در استرالیا – مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل
08/26/2017
ویزای کار آلمان
ویزای کار و کاریابی Job Seeker آلمان، فرصتی برای استخدام در آلمان، اخذ کارت آبی و اقامت دائم
08/27/2017

استخدام در امریکا و اخذ گرین کارت به روش EB3

استخدام در امریکا از طریق eb3 و اخذ گرین کارت

ما با به محض به نتیجه رسیدن پرونده های جاری شما را از فرصت های جدید شغلی مطلع خواهیم نمود

جهت اطلاع از ظرفیت های جدید اطلاعات تماس خود را در فرم ذیل وارد کنید

برنامه EB3 امریکا از طریق استخدام و مهاجرت به این کشور و اخذ اقامت دائم برای شخص متقاضی و خانواده :

با توجه به تغییرات در قوانین مهاجرت امریکا پس از شروع دوره ریاست جمهوری آقای ترامپ برای ارائه روادید به ایرانیان برنامه EB3 امریکا یکی از معدود روش های آسان و موفق برای اخذ گرین کارت و اقامت دائم است

امکان ورود با ویزا و روادید مشابه امکان پذیر نمیباشد و داشتن گرین کارت (Green Card) این کشور جز معدود روش های بلامانع برای ورود کار و زندگی هموطنان عزیز به این کشور است.

بدنبال فرمان ممنوعیت سفر ایرانی ها به کشور امریکا که از سوی رئیس جمهور امریکا وضع شده بود فرمان زیر از سوی دادگاه عالی امریکا اصلاح شد:

Anyone from any country in the world who receives a qualifying offer of employment from a U.S. company that is willing to provide immigration sponsorship to them is EXEMPT from the travel ban
هر فردی از هر کشوری که صلاحیت دریافت یک پیشنهاد فرصت شغلی  بصورت قانونی  از یک کارفرمای مجاز  امریکایی که عملیات مهاجرت  او را به کشور امریکا حمایت کند داشت   از قانون ممنوعیت سفر به امریکا معاف میباشد

از این رو طی این چند مدت مجموعه ما همه ی تلاش خود را جهت برطرف کردن این مشکل انجام داد تا سرانجام پس از مدتها توانست این مسئله را با همکاری موسسات, وکلا و  مذاکره با شرکت های امریکایی برطرف نمایند تا اقشار مختلف که توان ورود و اخذ گرین کارت امریکا از طریق سرمایه گذاری و صرف هزینه ی بالا را ندارند, بتوانند با اخذ گرین کارت و اقامت دائم این کشور با کمترین هزینه خود و خانواده خود را وارد خاک امریکا کنند.

در این روش با اخذ پیشنهاد استخدام و اعلام تقاضای نیاز از طرف کارفرمای امریکایی متقاضی قرارداد استخدام با کارفرما را امضا و با دریافت گرین کارت وارد خاک امریکا شده و در کار مورد نظر از روز اول مشغول به کار خواهد شد.

متاسفانه مواردی مشاهده شده که مراکز غیر مجازی در تهران با سوء استفاده از نیازهای افراد جویای کار در خارج از کشور مبالغ هنگفتی دریافت کرده و نه تنها باعث خسارتهای مالی ، بلکه باعث تلف نمودن وقت زیادی از متقاضیان شده انده.

مرکز مجاز کاریابی بین المللی مهاجران خوش آتیه  با مجوز رسمی از وزارت کار به شماره ثبت 174921 تا کنون سوابق بسیار خوبی در امر کاریابی بین المللی داشته  و با همکاری و شراکت مرکز ویزایاب در استرالیا که امور مربوط به گرین کارت را متقبل بوده مسئولیت این عملیات را بعهده میگیرد

ما ادعا نمیکنیم که تمام افرادیکه دارای تخصصی ویژه اند  را در همان تخصص بکار میگماریم ولی با تکیه به تخصص همکارانمان که در امریکا مسئول تامین نیروی انسانی بسیاری از مراکز تجاری میباشند، کلیه افراد آماده بکار را که حاضرند در شرایط و حقوق و مزایای پیشنهاد شده به مدت حداقل  یکسال فعالیت نمایند را ظرف مدت 6 ماه،  پس از اخذ گرین کارت به کشور ابالات متحده امریکا هدایت کنیم.

 

در صورتیکه توانائی اخذ فرصت شغلی و گرین کارت  امریکا را نداشتیم استرداد 100% مبلغ پیش پرداخت را تضمین میکنیم چون در صورتیکه در مورد متقاضی خاصی شرایط لازم را مشاهده نکنیم هرگز اقدام به عقد قرارداد نخواهیم کرد.

 

پیشنهاد کاری برای اخذ EB3 امریکا

در حال حاضر همکاران و شرکای تجاری ما با چندین مرکز تجاری در ایالات متحده امریکا  قراردادهایی منعقد نموده اند که در مجموع  تامین نیروی انسانی حدود 250 نفر را متعهد شده اند و مسئولیت تامین این نیروی انسانی را در ایران بعهده این مرکز گذاشته اند .

یکسال زمان زمان خود را سرمایه گذاری کنید: ما میدانیم که اکثر جوانان ایرانی مهارتها و تخصص های ویژه و مدارک دانشگاهی بالایی  داشته و حتی برخی از متقاضیان در ایران  دارای مشاغلی پردرآمد  و حتی محل کسب و تجربه بسیاری  میباشند ولی یکی از راه های اخذ سریع گرین کارت امریکا اشتغال داشتن به این کارهای غیر تخصصی و حداقل برای یکسال متوالی میباشد.

نوع شغلهای درخواستی

شغلهایی که در حال حاضر پیشنهاد شده مواردی از قبیل:

  • محوطه سازی (آقایان و خانم ها)
  • نظافت خانه و مراکز تجاری ( خانمها)
  • نگهداری از کودکان افراد کهن سال (آقایان و خانم ها)

هر فرصت شغلی پیشنهاد شده شرایط ویژه خود را دارد از قبیل سن ، جنسیت ، شرایط زبان انگلیسی ، قابل فعالیت در شرایط خاص  ، ولی هرگز تخصص خاصی را درخواست نمیکند

فرصتهای شغلی که در حال حاضر پیشنهاد شده

محوطه سازی (آقا, خانم) : این شغل ویژه آقایان میباشد اما در صورت تکمیل ظرفیت مشاغل ویژه بانوان این شغل را نیز میتوان به آنها پیشنهاد نمود

شرح وظایف احتمالی

  • خانمهایی که داوطلب این شغل میباشند وظایفشان کاشتن گل ،بوته ها خواهد بود
  • چمن زنی و آبیاری چمن
  • آبیاری و کود پاشی درختان
  • قطع و حرص کردن درختان و بوته ها
  • سمپاشی و دفع آفات
  • جاروب محل کار پس از قطع و منظم نمودن بوته ها و کندن زمین برای کاشت نهال
  • هیچ تخصص و آموزشی نیاز ندارد ولی دوره های آنلاینی برای امنیت و کار در اختیار قرار داده میشود

خدمات بهداشتی (خانم) : این شغل ویژه بانوان میباشد و به آقایان ارائه نمیشود. (ظرفیت در حال تکمیل است)

شرح وظایف احتمالی

  •  نظافت کف, جارو برقی و سایر انواع نظافتهای کف ساختمان
  • نظافت سطوح ازگرد و خاک مثل شیشه و آینه و سایر اقلام
  • جمع آوری سطل های زباله
  • رعایت امنیت هنگامی که برخی از مواد شوینده شیمائی را برای نظافت ترکیب میکنند
  • گزارش اعلام نیاز برای مواد شوینده و نظافتی و سایل مورد نیاز به مسئول بخش
  • افراد باید تلاش کنند تا حتی المکان وسایل و خدمات را مثبت نشان داده و حتی المکان با رعایت ادب و حس همکاری فعالیت نمایند

شرایط مورد نیاز

  1. سن: 21 تا 45 سال (محوطه سازی و نظافت) – بدون محدودیت سنی (مراقبت و پرستاری کودکان و کهن سالان)
  2. وضعیت جسمانی: سالم
  3. سوء پیشینه: نداشتن سابقه کیفری
  4. زبان: توانایی مکالمه داشته باشد (مدرک زبان الزامی نیست)

مزایای پیشنهادهای کاری از امریکا

  1. دستمزد پرداختی بصورت متوسط برای 5 روز در هفته بدون در نظر گرفتن مسافت طی شده مبلغ 556 دلار میباشد
  2. به هیچ عنوان درخواست کار در شب  و یا کار در تعطیلات آخر هفته از شما نمیشود و پرداخت ها در هر جمعه برای تعداد 37 تا 42 ساعت  انجام میگیرد.
  3. ساعات کار معمولا از ساعت 8 صبح الی 4 تا 6  بعداز ظهر است . بندرت کمی زودتر و یا دیرتر میباشد
  4. ما برای هر تیم سرویس رفت و آمد در نظر میگیریم ولی اگر از اتومبیل شخصی خود استفاده میکنید برای مسافت طی شده برحسب مایل به شما پرداخت میگردد.
  5. اضافه پرداخت تشویقی برای افرادیکه کار خود را به نحو درست انجام میدهند
  6. انعام های و مزایای پرداختی
  7. در صورت تمایل اضافه کاری در اختیار قرار میگیرد
  8. تحت پوشش مرکز درمانی – دندانپزشکی – حوادث

مراحل اخذ ویزای EB3

ابتدا پس از دریافت جزئیات شخص متقاضی ،  فرم  ( آی 140) تکمیل و در این مقطع متقاضی مبلغ 700 دلار به وزارت امنیت داخلی ارسال نماید . این مبلغ حدودا باید پس از دو ماه از شروع کار پرونده ارسال شود و این عمل زمانی است که پرونده شما در اداره مهاجرت ثبت میشود.

  • اکثر پس از گذشت 90 روز پرونده از این مرحله عبور میکند و  پیشنهاد شغلی آماده میشود
  • گواهینامه یا مجوز کار در 6 تا 10 هفته پس از آن آماده میگردد
  • صدور ویزا بمدت 2 تا 3 هفته زمان خواهد برد.
  • همزمان با پرداخت 700 دلار به اداره مهاجرت ما معمولا از متقاضیان میخواهیم  که مبلغ 1225 دلار که باعث سرعت بخشیدن در انجام امور اداری خواهد شد پرداخت نمایند . پرداخت این مبلغ  “premium processing” بابت هزینه اختیاری است ولی اگر پرداخت نشود حدودا 6 ماه تا یکسال صدور ویزا به تعویق خواهد افتاد.
  • هنگامی که اداره مهاجرت تقاضای ویزای متقاضیان را پذیرفت  ، تائیدیه آنرا برای  (مرکز ملی ویزا  NVC)  ارسال میکند

پس از پایان روند فوق از شما دعوت خواهد شد که برای آزمایشات پزشکی اقدام نمایید و سپس موسسه ما از یکی از سفارت های امریکا در یکی از کشورهای مجاور برای شما دعوتنامه مصاحبه اخذ خواهد شد

پس از انجام مصاحبه باید هزینه ویزا را پرداخت و گواهی گرین کارت روی گذرنامه ثبت و پس از ورود به امریکا این کارت به شما اهدا خواهد شد.

کل هزینه شما

کل هزینه کاریابی تا اقامت از طریق EB3 امریکا شخص متقاضی اصلی و افراد وابسته به شرح جدول ذیل میباشد:

متقاضی اصلیهمسرفرزند (به ازای هر فرزند)
16000 دلار امریکا2000 دلار امریکا1000 دلار امریکا

برای مثال هزینه یک شخص متاهل به همراه دو فرزند میشود: 16000+2000+1000+1000 = 20000 دلار

نحوه پرداخت هزینه

مبلغ 3500 دلار در ابتدای کار و هنگام عقد قرارداد پرداخت جهت شروع کار که این مبلغ در صورت عدم توانائی این مرکز جهت اخذ فرصت شغلی و یا مردود شدن ویزا کاملا و 100%  مسترد میگردد.

فقط در شرایطی که متقاضی بدلائل شخصی مثل داشتن سوابق نامناسب یا مشکلات بدنی مردود گردد این مبلغ مسترد نمیگردد.

50% از باقیمانده مبلغ کل پس از حدود سه ماه و هنگام تائیدیه و صدور برگه پیشنهاد شغلی قابل پرداخت است

50% باقیمانده پس از مصاحبه و اخذ مهر EB3 و گرین کارت قابل پرداخت است

نحوه اقدام

متقاضیان پس از مطالعه کامل این اطلاعات و در صورت اخذ تصمیم قطعی جهت اقدام ابتدا در سامانه استخدام خارج کشور ثبت نام و درخواست را ثبت مینمایند و سپس به این مرکز جهت عقد قرارداد مراجعه فرمایند . توجه داشته باشید پس از عقد قرارداد و هنگام ارائه رزومه یک کلیپ کوتاه 30 ثانیه ای از شما برداشت شده و برای کارفرما ارسال میگردد که در صورت تائید پروسه EB3 آغاز میگردد

استخدام در امریکا و اخذ گرین کارت به روش EB3
5 (100%) 1 vote

35 دیدگاه

  1. کورس جهانگیری گفت:

    با عرض سلام من علاقمند هستم که هر چه زودتر اقدام کنم ایا امکان اقدام وجود دارد من در ایران زندگی میکنم لطفا اقدامات لازم را مبذول بفرمایید.با سپاس.
    tel:09015552621
    [email protected]

  2. میرباقری گفت:

    سلام.وقت بخیر.لطفا راهنمایی بفرمایید .آمادگی کامل دارم.شرایطم جوره

    • سلام. در حال حاضر این برنامه فقط برای افرادی که اقوامی در امریکا دارند قابل انجام خواهد بود. در صورت مثبت بودن جواب، با ما تماس بگیرید

  3. حامد طلوعی گفت:

    سلام
    آقای احمدی امیدوارم حالتون خوب باشه
    میشه لطفا بفر مایید منظورتون از اینکه فرمودید ” در حال حاضر این برنامه فقط برای افرادی که اقوامی در امریکا دارند قابل انجام خواهد بود ” دقیقا چی هست
    آخه من این روش رو از طریق موسسه شما حدود 40 روز پیش اقدام کردم و قسط اول وکیل رو هم پرداختم و الان منتظرم که پرونده ام تو اداره کار و مهاجرت آمریکا ثبت شه .( یه خورده نگران شدم )
    ممنون میشم اگه پاسخ بدید .
    با احترام
    حامد طلوعی

    • سلام جناب طلوعی،
      از اعتماد شما به مجموعه ما کمال تشکر را دارم،
      به دلیل تکمیل شدن ظرفیت های شغلی ارائه شده و همزمان آخرین دستورات آقای ترامپ مبنی بر افزایش محدودیت ها، ما ظرفیت های شغلی جدید را اعلام نکردیم تا پرونده های در دست اجرا به نتیجه برسند و ظرفیت های جدید رو با توجه به محدودیت های جدید جهت کاهش ریسک تنها به افرادی اهدا خواهد شد که دارای اقوام درجه 1 باشند تا پرونده های جدید بتوانند از محدودیت های اعمال شده رد شوند.

  4. مهدی قربانپور گفت:

    سلام جناب احمدی
    بهترینهارو براتون آرزو دارم.
    قربانپور هستم و مثل آقا حامد از طریق شرکت شما برای eb3 اقدام کردم با این تفاوت که الان حدود 4 ماهه که قرارداد بستم با شرکت و همچنان منتظر هستم. با توجه به اینکه من جزو اولین نفراتی بودم که برای eb3 اقدام کردم و بستگان درجه در امریکا هم ندارم یه مقدار شرایط برام استرس زا شده. آیا ممکنه خدایی نکرده زبونم لال اتفاقی برای پرونده بیفته؟؟؟ همچنین اگر قادر بودید یه زمان حدودی برای پروسه به ما میگفتید خیلی بهتر بود چراکه در اونصورت میتونستیم بهتر روی کارامون و همچنین قسط های بعدی برنامه ریزی کنیم.
    ممنون از لطف شما و همچنین همکارانتون در دفتر تهران به ویژه جناب خرازی زاده.

    • سلام جناب آقای مهدی قربانپور،
      پرونده شما هم مثل آقای طلوعی جز پرونده های سری 1 میباشد، که ما منتظر طی شدن مراحل قانونی آن هستیم

  5. سمیه گفت:

    سلام من می خوام از این طریق اقدام کنم دختر عمه ها و عموی من در امریکا هستن.09037428609

  6. علی گفت:

    سلام جناب احمدی
    میخواستم بدونم عمه و عمو جز اقوام درجه یک حساب میشن یا نه؟ یا به طور کلی اگر عمه و عموی متقاضی اونجا باشن (citizen) برای درخواست امتیاز حساب میشه ؟ ممنون

  7. Siamak گفت:

    سلام من میرمغیثی هستم .اواخر ٢٠١۴ازطریق یکی ازشرکتها برای eb3اقدام کردم وتابحال حدود۵٠٠٠٠دلار دادم.اگوست ٢٠١۶ابوظبی مصاحبه شدم ولی اپریل ٢٠١٧تمام پرونده شبیه من و پرونده خود من return to nvc شد.هیچکس هم نه ایجنت کانادایی نه وکیل امریکایی IMSهیچ جواب روشنی نمیدن.امروز سایت شما رو دیدم تعجب کردم هنوز تبلیغ برای eb3می کنید.ایا کسی ازاین طریق رفته؟چند درصد موفقیت داشتید؟ایا منهم مجدد شانس دارم ؟لطفا راهنمایی کنید.

    • با سلام و عرض تشکر بابت ارسال ایمیل . ما در سال گذشته تعداد 5 پرونده بر اساس قانون EB3 ارسال کردیم که جاب آفر آنها صادر شده و برای بررسی I140 و واحد National Visa Office یا NVO ارسال شده . طبیعتا تا پاسخگوئی از این واحد و تائید سفارت پرونده دیگری را ارسال نخواهیم. مسئله مهم در این است که نمیتوان گفت کلیه پرونده ها به NVO عودت داده میشود چون در اینصورت این واحد هیچ پرونده ای را به سفارت منتقل نمیکرد . لذا باید گفت برخی از پرونده ها پذیرفته میشوند ولی مسئله این است که شما 50 هزار دلار را به چه واحدی پرداخت کردید . هزینه های دولتی بیشتر از 4 تا 5 هزار دلار نیست .

  8. پویان گفت:

    سلام

    این ویزا همچنان بعد از travel ban 3 هم قابل اقدام هست؟

    • سلام. به دلیل بروز مشکلات سیاسی و سیاست های مهاجرتی در مقابل ایران تا به نتیجه مثبت رسیدن پرونده های در دست اقدام از پذیرش پرونده جدید معذوریم. در صورت بدست آمدن نتیجه مثبت روند اخذ پرونده جدید ادامه خواهد یافت.

  9. حامد طلوعی گفت:

    سلام آقای احمدی امیدوارم حالتون خوب باشه
    میخواستم بپرسم که عضویت من در بسیج فعال که مربوط به سالهای قبل بوده که البته به خاطر مزایای کسر خدمت و دانشگاه ، میتونه در
    FBI check یا همان Background check ،
    مشکل ایجاد کنه ؟
    البته آقای خرازی زحمت کشیدن و به بنده اطمینان خاطر دادن در این مورد ، ولی خواستم نظر شمارو هم بدونم در صورت امکان ، و خیلی ممنونم بابت تمام تلاشهای شما و مجموعه مهاجران فردا

    با احترام

    حامد طلوعی .

  10. حسین گفت:

    سلام خسته نباشید.
    میخواستم بدونم ایالت مورد نظر واسه کار رو خودمون انتخاب میکنیم یا اینکه باید به اجبار هر ایالت و شهری که کمبود نیرو داره رو انتخاب کنیم.
    ایا بعد از ۱سال کار واسه کارفرما هر شهر و شغلی رو که مد نظر خودمون هست رو میتونیم انتخاب کنیم و بریم؟
    و سوال اخر اینکه بعد از دریافت گواهی گرین کارت امکان اینکه همسر و فرزندان بعد ۱سال برن امریکا هست یا اینکه تاریخ مشخصی واسه همه افاد خانواده برای ورود به امریکا هست.
    ممنون از لطف شما.
    با احترام

    • سلام
      تا به امروز مشاغل به دو ایالت محدود میباشد که تقریبا حق انتخاب ندارید
      بعد 1 سال امکان انتخاب هر نوع شغل و تغییر محل زندگی را دارید
      از بدو ورود همسر و تمام فرزندان میتوانند با شما به امریکا بیایند و پس از اخذ گرین کارت هیچگونه محدودیتی برای ورود و خروج برای شما و خانواده تان وجود ندارد

  11. شاهین گفت:

    سلام من هر چی تماس میگیرم کسی گوشیو جواب نمبده لطفا با من تماس بگیرید ۰۹۱۹۴۲۱۵۷۰۶ eb3

  12. Mehrdad گفت:

    سلام و وقت بخیر
    همچنان مشخص نیست امکان این نوع مهاجرت هست یا نه ؟
    ممنون

    • تا رسیدن جواب هپرونده های فعلی نظر قطعی نمیتوان ارائه داد، اما در صورتی که در شرایط فعلی ریسک تکیل پرونده را میپذیرید میتوانید با ما تماس بگیرید

  13. رضا طاهری گفت:

    سلام ببخشید کی مشخص می‌شه که پروندهای مهاجرت به آمریکا به روش eb3 جواب میده؟

    • سلام جناب آقای رضا طاهری،
      بلافاصله پس از به نتیجه رسیدن اولین پرونده به افرادی که در فرم ثبت نام کردن اطلاع رسانی انجام خواهد شد

  14. رحمانی گفت:

    سلام ببخشید چقدر حدودا زمان میبره تا پرونده های قبلی eb3 وضعیتشون مشخص بشه ؟من هم میخوام از طریق eb3 اقدام کنم. الان پرونده جدید قبول نمیکنید ؟ اگر آشنای درجه یک اونجا نداشته باشیم ولی فامیل داشته باشیم میتونیم روی این نوع از ویزا حساب کنیم ؟

    • سلام جناب رحمانی، توصیه میشه پس از 3 ماه با واحد امریکا و اروپا تماس داشته باشید. هر چند ما به افرادی که اسمشون در فرم اطلاع رسانی ثبت شده بلافاصله ایمیل ارسال خواهیم کرد

  15. عباس گفت:

    با سلام من پرستار هستم میتونم از طریق ویزای EB3 برای آمریکا اقدام کنم؟امکانش هست که بتونم گرین کارت بگیرم

    • سلام. در حال حاضر این برنامه غیر فعال است، در صورت فعال شدن مجدد بایست در نظر داشته باشید بدون در نظر گرفتن رشته و تخصص شما شغل برای شما انتخاب میشود

  16. Vahid گفت:

    با عرض سلام میخواستم بدونم همچنان این روش eb3 پابرجاست آیا پرونده جدیدی را قبول میکنید پورسه پرونده ها چه مدت طول میکشه سپاسگزارم

    • نه متاسفانه تا اطلاع ثانوی مسیر امریکا مسدود است . لطفا در وب سایت ما فرم را تکمیل کرده و ثبت نام کنید ثبت نام کنید تا با شما بمحض باز شدن مسیر تماس گرفته شود

  17. علی بابایی گفت:

    سلام. بنده مایل به اقدام از طریق eb3 می باشم. لطفا اگر امکانش هست چه برای امریکا و چه برای استرالیا از طریق پیشنهاد شغلی، بنده را در لیست قرار بدید.

    • فعلا در حال حاضر ویزای امریکا بدلائلی که مشخص است مسدود است . لطفا مشخصات خود را در وب سایت ما ثبت کنید تا بمحض رفع مشکلات با شما تماس بگیریم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *