مدرک فنی حرفه ای برای مهاجرت افراد متخصص به استرالیا
09/03/2017
آزمون زبان ناتی NAATI
همه چیز درباره آزمون ناتی NAATI استرالیا
09/03/2017

ویزای والدین استرالیا

مهاجرت والدین به استرالیا برای والدین و در واقع پدر و مادر هایی ویزا صادر میشود که قصد دیدار از فرزندان و خانواده خود را در استرالیا دارند. در این روش والدین با اخذ ویزای تحت عنوان ویزای والدین میتوانند وارد خاک استرالیا شده و از مزایای حمایتی این نوع ویزا در استرالیا بهره مند گردند.

شرایط مهاجرت والدین به استرالیا

  • فرزندی داشته باشید که شهروند استرالیا باشد یا اقامت دائم استرالیا داشته باشد و یا شهروند واجد شرایط نیوزلند باشد
  • فرزند شما به صورت قانونی حداقل دو سال قبل از اینکه شما درخواست بدهید در استرالیا زندگی کرده باشد
  • داشتن اسپانسر
  • شرایط سلامت و خصوصیات لازم را داشته باشید
  • حداقل شرایط خانوادگی را داشته باشید.
  • در صورتی که ویزای والدین دریافت کنید میتوانید تا دو سال به صورت موقت یا به صورت دائم در استرالیا اقامت کنید
  • شرایط اسپانسر شما باید از نظر اداره مهاجرت استرالیا برای پذیرفتن والدین خود قابل قبول باشد
  • اسپانسر بالای 18 سال داشته باشد
  • حداقل دو سال قبل از اینکه شما درخواست دهید به صورت قانونی زندگی کرده باشد
  • حداقل نیمی از فرزندان شما به صورت دائم در استرالیا زندگی کنند
  • اکثر فرزندان شما در استرالیا بیشتر زندگی کرده باشند تا در کشورهای دیگر

انواع ویزاهای والدین استرالیا

در صورتیکه از خارج از استرالیا اقدام نمایید با داشتن این 3 نوع ویزا می توانید به همراه اعضای خانواده تان در استرالیا اقامت داشته باشید:

ویزای 103: که پروسه زمانی طولانی دارد. که ممکن است تا 30 سال به طول انجامد اما از نظر هزینه نسبت به بقیه ویزا ها مقرون به صرفه می باشد.

ویزای 173: که شما درخواست میکنید این امکان را به شما می دهد تا 2 سال در استرالیا اقامت داشته باشید و نسبت به ویزا 103 پروسه زمانی کوتاه تری را دارا می باشد و همین طور والدین شما در مدت 2 سال اقامت در استرالیا می توانند جهت اخذ اقامت دائم (ویزای 143 )اقدام نمایند اما در نظر داشته باشید که خود این ویزا قابل تمدید نمی باشد.

ویزای 143: به شما این اجازه را می هد که بطور دائم در استرالیا به همراه اعضای خانواده خود اقامت داشته باشید و همین طور پروسه زمانی این ویزا نسبت به ویزای 103 کوتاه تر است اما هزینه های بالای را نیز دارا می باشد و باید توانایی های پرداخت آن را داشته باشید.

مزایای ویزای والدین استرالیا

  • در استرالیا به کار یا تحصیل مشغول شوید
  • درخواست Medicare یا کارت سلامت استرالیا نمایید و از خدمات درمانی استرالیا استفاده کنید
  • درخواست اقامت دائم استرالیا بدهید. در صورتی که شرایطش را داشته باشید
  • درخواست اقامت دائم خویشاوندان خود را بنمایید
  • تا 5 سال پس از دریافت ویزا امکان سفر به استرالیا یا از آنجا را دارید

نکته: قبل ذکر برای منتقاضیانی که که والدین سالخورده( بالای 65 سال ) را دارند می توانند از ویزا های دیگر نیز استفاده نمایند.

ویزای والدین استرالیا
3.7 (73.33%) 3 رای

سیروس احمدی
سیروس احمدی
کارشناس رسمی مهاجرت کشور استرالیا, کارشناس رسمی مهاجرت کشور نیوزلند.آدرس سیدنی , استرالیا : Suite 708, Level 7, 159-175 Church St, Parramatta, NSW, 2150 | آدرس تهران , ایران : سهروردی شمالی, شهید قندی غربی, کوچه نهم, پلاک 1 طبقه 5 واحد 14 |تماس سیدنی , استرالیا : 0061296591694 | تماس تهران , ایران : 00982188758911 | ایمیل: info@mohajeranfarda.com

2 دیدگاه

  1. مصطفی توجیدی کیا گفت:

    برادر من نزدیک به 2 سال در استرالیا اقامت داره .مهاجرت کرد ه .اگه پدر و مادر مون به قصد مهاجرت به استرالیا برن ایا این امکان وجود داره که من که فرزند کوچکشان هستم به همراه همسرم اقامت بگیریم؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *