ویزای 190 استرالیا (ویزای کار با اقامت دائم منتخب ایالتی)

ویزای کار 190 استرالیا
در بین ویزاهای کار استرالیا،  ویزای 190 استرالیا بعنوان ویزای کار اقامت دائم شناخته میشود که امتیاز لازم برای ویزای کار استرالیا را به کمک اخذ اسپانسرشیپ ایالتی / منطقه ای بدست می آورد. ویزای 190 استرالیا معمولا جایگزین مناسبی در مقایسه با ویزای اقامت دائم 189 میباشد
این ویزا نیز دارای حداقل امتیاز لازم برای دریافت میباشد و هر رشته مندرج در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا بصورت جداگانه دارای حداقل امتیاز لازم برای برای دریافت ویزای 190 میباشد، هر چند بصورت پیشفرض امتیازی بین 60 الی 65 را میتوان در نظر گرفت اما هر ساله با تکمیل ظرفیت بعضی از رشته های مورد نیاز، اداره مهاجرت اقدام به افزایش حداقل امتیاز مورد نیاز مینماید.
بر اساس سیستم امتیازبندی مهاجرت کاری به استرالیا در صورتی که بتوانید حداقل امتیاز لازم را بعنوان فرد متخصص و با مهارت در رشته خود اخذ نمایید، میزان موفقیت شما در اخذ ویزای 190 بالا خواهد بود
چگونه اسپانسر ایالتی اخذ نماییم ؟!
 این روند چندان پیچیده نیست، ایالتها معمولا با توجه به کمبود نیروی متخصص و ماهر در حوزه های مختلف مورد نظرشان, لیست هایی را در طول سال ارائه میدهند که نشان میدهد در چه حوزه هایی با کمبود مواجه اند، از این رو با توجه به مهارت، مدرک تحصیلی  وتجربه شما میتوانید برای تاییدیه اسپانسرشیپ ایالتی یکی از ایالت ها درخواست دهید
چرا بایست اسپانسر شویم؟
اسپانسر شدن در روند ویزای 190 به مجموع امتیاز شخص متقاضی 5 امتیاز اضافه اهدا میکند (در صورتی که برای ویزای 189 با کمبود امتیاز مواجه شده باشید)

شرایط‭ ‬و امتیازبندی‭ ‬ویزای 190 استرالیا

برای اینکه شما بعنوان شخص متخصص و ماهر شناخته شوید باید حداقل شراط ذیل را دارا باشید:

  1. اخذ حداقل 60 امتیاز از جدول امتیاز بندی
  2. انتخاب شدن توسط یک ایالت یا منطقه (میتواند 5 امتیاز به مجموع امتیاز اضافه کند )
  3. داشتن‭ ‬تخصص طبق لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا
  4. ارزیابی موفق مدرک و تخصص توسط سازمان رسمی مرتبط در استرالیا
  5. سن زیر 45 سال در زمان دعوت به درخواست ویزا
  6. نمره زبان انگلیسی مناسب در آزمون های بین المللی

 

زبان انگلیسی

زبان انگلیسی معمولا یک مورد الزام آور در اخذ انواع ویزاهای کار استرالیا است، برای ویزای 190 استرالیا سخت گیری چندانی در مورد نوع آزمون بین المللی وجود ندارد اما میبایست حداقل نمره مورد نیاز اخذ شده معادل سطح مورد نظر در سایر آزمون ها باشد:

آیلتس IELTS: نمره 6 در هر 4 مهارت

تافل toefl: آزمون کاغذی 550 ، آزمون کامپیوتری 213 ، آزمون اینترنتی 79

پی تی ای PTE: نمره 51 الی 58

 

روند درخواست ویزای 190 استرالیا

پروسه ویزای 190

مدت زمان صدور ویزا

طبق آنچه وبسایت رسمی اداره مهاجرت استرالیا اعلام نموده است میانگین مدت زمان بررسی و صدور ویزای 190 استرالیا بین 7 ماه الی 9 ماه میباشد، اما طبق تجربه از لحظه تجمیع مدارک و تهیه مدرک زبان برای ایرانیان حدود 1 سال الی 18 ماه زمان خواهد برد

مزایای ویزای 190 استرالیا

الف: دارنده ی ویزای 190 استرالیا میتواند بصورت آزادانه در هر شغلی که مد نظرش باشد در سرتاسر ایالتی که از آن اسپانسر شده کار کند و پس از 2 سال از اقامت میتوانید بدون محدودیت به سایر ایالت ها و شهرها برای ادامه ی کار و زندگی برود.

ب: از خدمات بهداشت و درمان رایگان عمومی استرالیا (Medicare) استفاده کند و همچنین همزمان با کار شامل خدمات بیمه بیکاری و بازنشستگی نیز میشود

ج: پس از 5 سال اقامت در استرالیا میتوانید درخواست شهروندی این کشور را نمایید و پاسپورت استرالیایی دریافت نمایید

هـ: امکان بردن افراد خانواده (همسر و فرزندان – والدین , پدر بزرگ و مادر بزرگ و اقوام درجه یک) به استرالیا را خواهید داشت مشروط براینکه از نظر مالی و سرپرستی به شما وابسته باشند

اگر امتیاز مورد نیاز را نداشته باشم، چه باید کرد؟

در اینصورت باز هم راهی برای اخذ ویزای کار استرالیا خواهید داشت.

معمولا بهترین جایگزین برای ویزای 190 استرالیا برای مهاجرت کاری ویزای 489 استرالیا است

نکات مهم

  • پس از صدور ویزا , فرصت زمانی اولین ورود به استرالیا در ویزا درج شده است که لازم است شخص متقاضی و همه ی افراد وابسته طی آن بازه زمانی حداقل یکبار وارد استرالیا شوند
  • با توجه به ایالتی که شما را اسپانسر نموده بایست حداقل 2 سال اول اقامت خود در آن ایالت اقامت داشته باشید
‭‬لطفاً‭ ‬توجه‭ ‬داشته‭ ‬باشید‭ ‬که‭ ‬هر‭ ‬ایالت‭ ‬برای‭ ‬اسپانسر کردن‭ ‬افراد متقاضی ویزای 190 استرالیا‭ ‬شرایط‭ ‬خاص‭ ‬خود‭ ‬را‭ ‬دارد لزا پیش از اقدام از شرایط ایالت مورد نظر بصورت کامل اطلاع یابید
شرکت مهاجران خوش آتیه مرکز ثبت شده در اداره مهاجرت استرالیا (لینک) با کارشناس رسمی مهاجرت استرالیا در مطمئن ترین مسیر ممکن شما را تا اخذ ویزای کار استرالیا همراهی خواهد نمود
لطفا پیش از اقدام، فرم ارزیابی مهاجرت به استرالیا را تکمیل نمایید تا پس از بررسی شرایط توسط کارشناس، از میزان موفقیت خود برای اخذ ویزای 190 استرالیا مطمئن گردید
ویزای 190 استرالیا (ویزای کار با اقامت دائم منتخب ایالتی)
4.3 (85.71%) 7 رای

6 دیدگاه

  1. سید علی مرعشی گفت:

    با سلام

    من 39 سال دارم و دارای همسر و یک فرزند هستم. مدرک تحصیلی من کارشناس ارشد عمران هست و 10 سال سابقه کار مرتبط با مدرکم دارم.به نظر شما شرایط اخذ این نوع ویزا را دارم؟

  2. نسرین گفت:

    سلام
    یک سوال در مورد محاسبه سوابق کاری داشتم. برای محاسبه سابقه کار فقط بیمه در نظر گرفته می شود؟ اگر برای سالی بیمه پرداخت نشده باشد چگونه میتوان اثبات کرد ؟

  3. مجتبی گفت:

    با سلام و خسته نباشید جناب دکتر احمدی
    همسر بنده به علت ادامه تحصیل امکان اسکان در استرالیا را ندارد (ولی امکان مسافرت و برگشت داره) اگر من به عنوان main applicant اقدام کنم و ویزای 189 ، 190 یا 489 بگیرم اشکالی نداره که خودم بیام و همسرم 2 یا 3 سال دیگه به من ملحق بشه؟ متشکرم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *