ویزای کار 190 استرالیا – اقامت دائم با اسپانسر ایالتی، منطقه ای

ویزای کار 189 استرالیا
ویزای کار و تخصص استرالیا (ویزا 189 – اقامت دائم)
08/26/2017
ویزای کار 457 استرالیا
ویزای کار 457 استرالیا – اسپانسر توسط سازمان یا شرکت استرالیایی
08/26/2017

ویزای کار 190 استرالیا – اقامت دائم با اسپانسر ایالتی، منطقه ای

ویزای کار 190 استرالیا
 ویزای کار 190 استرالیا در صورتی که شما امتیاز لازم برای اخذ ویزای 189 استرالیا را نداشته باشید شانس اخذ اقامت دائم را برای شما فراهم میکند
این ویزا نیز بر اساس سیستم امتیازبندی سازمان مهاجرت استرالیا در صورتی برای شما مناسب است که به عنوان فرد متخصص و با مهارت حداقل شرایط لازم را اخذ نمایید
این ویزا اجازه اقامت دائم در استرالیا را اهدا میکند و در شرایطی این ویزا اهدا میشود که اسپانسر ایالتی از یکی از ایالت های استرالیا اخذ نمایید
چگونه اسپانسر ایالتی اخذ نماییم ؟! این روند چندان پیچیده نیست، ایالتها معمولا با توجه به کمبود نیروی متخصص و ماهر در حوزه های مختلف مورد نظرشان, لیست هایی را در طول سال ارائه میدهند که نشان میدهد در چه حوزه هایی با کمبود مواجه اند، از این رو با توجه به مهارت، مدرک تحصیلی  وتجربه شما میتوانید برای تاییدیه اسپانسرشیپ ایالتی یکی از ایالت ها درخواست دهید
چرا بایست اسپانسر شویم؟ اسپانسر شدن در روند ویزای 190 به مجموع امتیاز شخص متقاضی 5 امتیاز اضافه اهدا میکند (در صورتی که برای ویزای 189 با کمبود امتیاز مواجه شده باشید)

 

مطالب مرتبط با ویزای کار و اقامت:

ویزای کار اقامت دائم افراد متخصص – ویزای 189

اقامت دائم استرالیا با ویزای کارآفرینی

شرایط‭ ‬و امتیازبندی‭ ‬ویزای کار 190

برای اینکه شما بعنوان شخص متخصص و ماهر شناخته شوید باید حداقل شراط ذیل را دارا باشید:

  1. اخذ حداقل 60 امتیاز از جدول امتیاز بندی
  2. انتخاب شدن توسط یک ایالت یا منطقه (میتواند 5 امتیاز به مجموع امتیاز اضافه کند )
  3. داشتن‭ ‬تخصص طبق لیست مشاغل مورد نیاز ایالت های استرالیا
  4. ارزیابی موفق مدرک و تخصص توسط سازمان رسمی مرتبط در استرالیا
  5. سن زیر 45 سال در زمان دعوت به درخواست ویزا
  6. نمره زبان مناسب:

آیلتس  IELTS

تافل  TOEFL

حداقل نمره 6 در هر چهار مهارت

Listening: 12 – Reading: 13 – Writing: 21 – Speaking: 18

 

مراحل (پروسه) ویزا :

پروسه ویزای 190

برای‭ ‬این‭ ‬ویزا‭ ‬لازم‭ ‬نیست‭ ‬رشته‭ ‬شما‭ ‬در‭ ‬لیست‭ ‬اصلی‭ ‬یا‭ ‬شماره‭ ‬۱‭ ‬باشد،‭ ‬بلکه‭ ‬رشته‭ ‬شما‭ ‬میتواند‭ ‬در‭ ‬لیست‭ ‬شماره‭ ‬۲‭ ‬یا‭ ‬همان‭ ‬لیست‭ ‬CSOL‭ ‬‭ ‬نیز‭ ‬باشد‭. ‬
‭‬لازم‭ ‬به‭ ‬ذکر‭ ‬است‭ ‬که‭ ‬این‭ ‬لیست‭ ‬هر‭ ‬ساله‭ ‬توسط‭ ‬سازمان‭ ‬مهاجرت‭ ‬استرالیا‭ ‬تغییر‭ ‬پیدا‭ ‬میکند‭

مزایای ویزای 190

  • در‭ ‬هر‭ ‬جای‭ ‬استرالیا‭ ‬به‭ ‬صورت‭ ‬دائمی‭ ‬زندگی‭ ‬و‭ ‬کار‭ ‬کنید
  • تحصیل رایگان و اخذ خدمات آموزشی کم هزینه مانند سایر شهروندان استرالیایی
  • استفاده از خدمات رایگان و بیمه درمان و بهداشت عمومی استرالیا‭ (‬Medicare‭)
  • امکان استفاده از‭ ‬بیمه‭ ‬بیکاری‭ ‬و‭ ‬بازنشستگی‭ ‬استرالیا‭
  • تبدیل نوع اقامت از حالت دائم به شهروندی
  • امکان بردن افراد وابسته : همسر و فرزندان – والدین , پدر بزرگ و مادر بزرگ و اقوام درجه یک مشروط براینکه از نظر مالی و سرپرستی به شما وابسته باشند

نکات مهم

  • پس از صدور ویزا , فرصت زمانی اولین ورود به استرالیا در ویزا درج شده است که لازم است شخص متقاضی و همه ی افراد وابسته طی آن بازه زمانی حداقل یکبار وارد استرالیا شوند
  • با توجه به ایالتی که شما را اسپانسر نموده بایست حداقل 2 سال اول اقامت خود در آن ایالت اقامت داشته باشید
‭‬لطفاً‭ ‬توجه‭ ‬داشته‭ ‬باشید‭ ‬که‭ ‬هر‭ ‬ایالت‭ ‬برای‭ ‬اسپانسر کردن‭ ‬افراد متقاضی ویزای کار اقامت دائم استرالیا یا ویزای 190،‭ ‬شرایط‭ ‬خاص‭ ‬خود‭ ‬را‭ ‬دارد‭
شرایط خود را برای مهاجرت به استرالیا با تکمیل فرم ارزیابی رایگان بررسی کنید
ویزای کار 190 استرالیا – اقامت دائم با اسپانسر ایالتی، منطقه ای
4.2 (83.33%) 6 votes

2 دیدگاه

  1. سید علی مرعشی گفت:

    با سلام

    من 39 سال دارم و دارای همسر و یک فرزند هستم. مدرک تحصیلی من کارشناس ارشد عمران هست و 10 سال سابقه کار مرتبط با مدرکم دارم.به نظر شما شرایط اخذ این نوع ویزا را دارم؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *