ویزای کار 457 استرالیا – اسپانسر توسط سازمان یا شرکت استرالیایی

ویزای کار 457 استرالیا – اسپانسر توسط سازمان یا شرکت استرالیایی

ویزای کار 457 استرالیا

ویزای کار 457 استرالیا , در واقع ویزای کار موقت با احتمال تبدیل به ویزای اقامت دائم میباشد که شخص متقاضی در صورتی میتواند برای این نوع ویزا اقدام نماید که پیشنهاد کاری از یک کارفرمای استرالیایی داشته باشد

  • این یک نوع ویزا موقت برای افرادی است که از طرف کارفرمای تایید شده اسپانسر شده اند تا به استرالیا آمده و در شغلی که مورد نیاز اسپانسر است، تا حداکثر ۴ سال کار کنند. کارفرما می تواند در صورت پیدا نکردن یک تبعه استرالیا و یا مقیم دائم، یک فرد متخصص را از خارج از استرالیا برای این ویزا اسپانسر کند.
  • لازم به توضیح است که کارفرما می تواند یک شرکت غیر استرالیایی مثلا یک شرکت ایرانی باشد که می خواهد نماینده خود یا برخی از مدیران و کار کنان خود را به استرالیا بفرستد.
  • برای ارائه درخواست این ویزا، متقاضی می تواند داخل یا خارج از استرالیا باشد.

شرایط مورد نیاز ویزای کار 457 استرالیا

  • برای کار در یکی از مشاغل در لیست اسپانسر شده باشند
  • دارای تخصص تایید شده برای شغل مذکور باشد
  • دارای شرایط ثبت و گرفتن گواهی برای شغل مذکور باشد
  • به زبان انگلیسی به اندازه مورد نیاز شغل و حرفه مذکور مسلط باشند

 

مراحل اخذ ویزا 457

  • تایید کارفرما توسط اداره مهاجرت استرلیا
  • بررسی شغل پیشنهادی و تأیید آن توسط اداره مهاجرت استرالیا
  • ارایه درخواست ویزای شخص متقاضی و تأیید ایشان توسط اداره مهاجرت استرالیا
  • اضافه کردن اعضای خانواده به درخواست ویزا

 

افراد وابسته

  • همسر (ازدواج رسمی, اردواج سفید)
  • فرزندان تحت تـکفل شما یا همسرتان
  • سایر افراد خانواده تحت تـکفل
اعضای خانواده نیز می بایست تست پزشکی و عدم سوء پیشینه ارائه دهند.

لطفاً توجه داشته باشید که برای به همراه آوردن اعضا خانواده یا اضافه کردن آنها بعد از ورود شما، اسپانسر می بایست بصورت کتبی اعلام کند که مایل به اسپانسر کردن اعضای خانواده شما هم می باشد. برای این کار می توان نام اعضای خانواده را در فرم مخصوص اسپانسر اضافه کنند و یا طی نامه ای این موضوع را به اطلاع برسانند.

 

راهکار برای گرفتن اقامت دائم

  • کسانی که ویزای کار ۴۵۷ دارند و حداقل دو سال با این ویزا برای اسپانسر خود کار کرده باشند و کارفرمای کماکان مایل به اسپانسر کردن آنان باشد، می توانند از طریق ویزاهای ۱۸۶ و ۱۸۷ اقدام به اخذ ویزای دائم کنند.

توجه داشته باشید در این صورت دیگر نیاز به نمرات بالای زبان، ارزیابی مدرک و یا سابقه کار ۳ ساله نخواهید داشت.

ویزای کار 457 استرالیا – اسپانسر توسط سازمان یا شرکت استرالیایی
به این مطلب امتیاز دهید

سیروس احمدی
سیروس احمدی
کارشناس رسمی مهاجرت کشور استرالیا و نیوزلند - MARN:0854826

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *