ویزای 400 استرالیا (ویزای کار کوتاه مدت 3 ماهه)

ویزای 400 استرالیا امکان کار بمدت موقت را برای متقاضی صادر می نماید , این ویزا برای افرادی صادر میشود که:

  • قصد دارند وارد استرالیا شده و در آنجا بمدت ۳ ماه مشغول کار بسیار تخصصی شوند
  • به دعوت یکی از سازمان های استرالیایی در فعالیت های اجتماعی و فرهنگی شرکت کنند
  • در یکی از فعالیت ها یا مشاغل مورد نیاز کشور استرالیا شرکت کنند

 

شرایط مورد نیاز ویزای 400 استرالیا

متقاضی در صورتی می توانید جهت اخذ ویزا 400 اقدام نماید که خارج از استرالیا باشد و دارای یکی از شرایط زیر باشید:

  • دارای تخصص، دانش یا تجربه کاری ویژه ای باشید که به تجارت استرالیا کمک کند
  • جهت شرکت در رویدادی که توسط سازمانی در استرالیا مدیریت می شود دعوت شوید
  • به حضور شما در استرالیا در شرایط استثنایی و دارای اهمیت ملی نیاز باشد

شرایط مورد نیاز به اثبات

  • کاری که قصد انجام آن را دارید، کوتاه مدت باشد
  • نیاز به حضور فیزیکی متقاضی برای انجام کار مورد نظر در استرالیا باشد
  • تمکن مالی کافی اثبات نمایید
ویزای 400 استرالیا (ویزای کار کوتاه مدت 3 ماهه)
1 (20%) 1 رای

3 دیدگاه

  1. کامران گفت:

    باسلام ،شغلم کابینت سازی هست منم میتونم ویزای 400 رو داشته باشم؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *