ویزای کار 401 استرالیا – کار موقت اقامت بلند مدت

ویزای کار 186 استرالیا – اقامت دائم با پیشنهاد کاری کارفرما
09/04/2017
ویزای 400 استرالیا – کار موقت (اقامت کوتاه مدت) استرالیا
09/04/2017

ویزای کار 401 استرالیا – کار موقت اقامت بلند مدت

ویزای 401 استرالیا

ویزای کار 401 استرالیا برای اشخاصی صادر میشود که از طرف کارفرما اسپانسر شده باشند. با توجه به شرایط مورد نیاز ویزای 401 کارفرما بایست مورد تایید دولت و سازمان مهاجرت استرالیا باشد و متقاضی نیز تخصص لازم را در حوزه مورد تقاضای تحت ویزای 401 اثبات نماید.

منظور از “کارفرما” الزاما مدیر شرکت یا بیزینس خاصی نمیباشد , بلکه در ویزای 401 مربیان و مدیران ورزشی , موسسات و مقامات مذهبی , مدیران خارجی نیازمند به نیروی بومی کشور خود و … میتوانند در زیر مجموعه ی کارفرمایان ویزای 401 استرالیا قرار گیرند.

ویزای 401 استرالیا امکان شروع کار موقت در استرالیا و اخذ اقامت بلند مدت را به متقاضی میدهد , با این ویزا شما می توانید بصورت موقت به استرالیا آمده تا :

  • تحت یک توافق تبادل نیروی کار در سمت تخصصی خود کار کنید
  • در رقابت های ورزشی سطح بالا شرکت کنید
  • مشغول کار تمام وقت مذهبی شوید
  • مشغول کار خانگی تمام وقت برای مدیران اجرایی ارشد خارجی شوید

ویزای کار اقامت دائم افراد متخصص – ویزای 189

اقامت کاری برای افراد متخصص با اسپانسر ایالتی – ویزای 190

شرایط مورد نیاز ویزای 401

شرایط لازم جهت اخذ این ویزای 401 استرالیا مشروط به موارد زیر میباشد:

  • کارفرمای مورد تایید اداره مهاجرت استرالیا متقاضی را اسپانسر کرده باشد
  • مطابق با نوع کار مورد تقاضای کارفرمایی که متقاضی را اسپانسر میکند تخصص داشته باشد
  • متقاضی باید بتواند نشان دهد پشتوانه مالی لازم را داراست
  • داشتن سوابق کاری مرتبط با شغل اسپانسر شده

این ویزا از نوع ویزای اقامت دائم است و شامل انواع زیر می باشد:

  1. تبادل پرسنل کار : بمنظور ایجاد موقعیت جهت آشنایی با فرهنگ های دیگر، ارتقاء سطح روابط بین المللی، توسعه سطح دانش و تجربه نفرات متخصص
  2. ورزشی : جهت ارتقاء سطح کیفی ورزش در استرالیا از طریق شرکت در رقابت های سطح یک با افراد مقیم استرالیا این نوع ویزا مشمول شرکت کننده ها یا تیم کمکی، مربیان، و داوران می شود.
  3. مذهبی : جهت انجام خدمات مذهبی یک موسسه مذهبی در استرالیا
  4. کار خانگی : کار موقت اقامت بلند مدت استرالیا جهت انجام امور مربوط به خانه مدیران اجرایی خارجی

مزایای ویزای 401 استرالیا

  1. در استرالیا برای مدتی که لازم است اقامت داشته باشید (اعتبار ویزا حداقل ۲ سال است)
  2. متقاضی میتواند اعضاء خانواده خود را در صورت واجد شرایط بودن با خود به استرالیا ببرید
  3. تا تاریخ اعتبار ویزا بدون محدودیت ورود و خروج از / به خاک استرالیا داشته باشد

جهت ارزیابی میزان موفقیت خود فرم ارزیابی مهاجرت را تکمیل نمایید.

ارزیابی مهاجرت

ویزای کار 401 استرالیا – کار موقت اقامت بلند مدت
3 (60%) 1 vote

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *