ویزای 457 استرالیا (ویزای کار حمایت شده سازمانی)

ویزای کار 457 استرالیا

اگر شما توسط یک سازمان یا شرکتی در استرالیا حمایت شده شوید میتوانید برای کار با ویزای 457 استرالیا اقدام نمایید.

ویزای 457 در واقع یک ویزای کار موقت با احتمال تبدیل به قابل تبدیل به اقامت دائم استرالیا میباشد که شخص متقاضی در صورتی میتواند برای این نوع ویزا اقدام نماید که پیشنهاد کاری از یک سازمان یا شرکت استرالیایی معتبر داشته باشد

هدف از صدور ویزای 457 استرالیا برای ورود فرد متخصص به استرالیا و مشغول بکار شدن او در شغلی است که مورد نیاز سازمان اسپانسر کننده است.

لازم به توضیح است که کارفرما می تواند یک شرکت غیر استرالیایی مثلا یک شرکت ایرانی باشد که می خواهد نماینده خود یا برخی از مدیران و کار کنان خود را به استرالیا بفرستد.

 

شرایط مورد نیاز ویزای 457 استرالیا

  • شغلی که برای آن اسپانسر میشوید میبایست در لیست مشاغل مورد نیاز ویزای کار استرالیا باشد
  • دارای تخصص تایید شده برای شغل مذکور باشد
  • دارای شرایط ثبت و گرفتن گواهی برای شغل مذکور باشد
  • به زبان انگلیسی به اندازه مورد نیاز شغل و حرفه مذکور مسلط باشند

مراحل اخذ ویزا 457

  1. تایید کارفرما توسط اداره مهاجرت استرلیا
  2. بررسی شغل پیشنهادی و تأیید آن توسط اداره مهاجرت استرالیا
  3. ارایه درخواست ویزای شخص متقاضی و تأیید ایشان توسط اداره مهاجرت استرالیا
  4. اضافه کردن اعضای خانواده به درخواست ویزا

 

مزایای ویزای 457

  • به همراه بردن افراد خانواده (همسر، فرزندان تحت تـکفل شما، سایر افراد خانواده تحت تـکفل)
  • اجاز کار بمدت 4 سال در استرالیا
  • امکان تبدیل اعتبار موقت 4 ساله به دائم وجود دارد
  • امکان تبدیل به اقامت دائم بدون ارائه مدرک زبان، ارزیابی مدارک تحصیلی و ارائه سابقه کار
  • امکان دریافت شهروندی استرالیا پس از اقامت برای همه ی اعضای خانواده

 

نکات مهم

اعضای خانواده نیز می بایست تست پزشکی و عدم سوء پیشینه ارائه دهند.

برای به همراه آوردن اعضا خانواده یا اضافه کردن آنها بعد از ورود شما، اسپانسر می بایست بصورت کتبی اعلام کند که مایل به اسپانسر کردن اعضای خانواده شما هم می باشد.

 

تبدیل ویزای 457 به اقامت دائم

کسانی که ویزای ۴۵۷ استرالیا را دارند و حداقل دو سال با این ویزا برای اسپانسر خود کار کرده باشند و کارفرمای کماکان مایل به اسپانسر کردن آنان باشد، می توانند از طریق ویزاهای ۱۸۶ و ۱۸۷ اقدام به اخذ ویزای دائم کنند.

مجموعه ثبت شده مهاجران خوش آتیه در اداره مهاجرت استرالیا با تیم مجرب از کارشناسان و وکلای مهاجرت استرالیا همراه مطمئن شما از لحظه مشاوره تا اخذ ویزاهای کاری استرالیا خواهد بود

ویزای 457 استرالیا (ویزای کار حمایت شده سازمانی)
5 (100%) 1 رای

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *