ویزای 489 استرالیا – اقامت مناطق کم جمعیت استرالیا

ویزای 400 استرالیا – کار موقت (اقامت کوتاه مدت) استرالیا
09/04/2017
australia registered migration agent
سیروس احمدی – کارشناس مهاجرت استرالیا
09/19/2017

ویزای 489 استرالیا – اقامت مناطق کم جمعیت استرالیا

ویزای 489 استرالیا

ویزای 489 استرالیا که به ویزای موقت Regional یا مناطق «کم جمعیت» چهار ساله معروف است ، برای متقاضیانی میباشد که معمولا نتوانسته اند از طریق ویزاهای کار اقامت دائم (ویزای کار 189 و ویزای کار 190) اقدام نمایند و یا اینکه شرایط لازم جهت اخذ امتیازات ویزاهای دائم با اسپانسر ایالتی را ندارند . داشتن اسپانسرشیپ Regional برای ویزای 489 استرالیا به متقاضی۱۰ امتیاز اضافه خواهد داد و این ۱۰ امتیاز برای کسانی که امتیازشان از ۶۰ کمتر باشد است، میتواند مفید باشد. متقاضیان مهاجرت به استرالیا با دریافت این نوع ویزا امکان اینکه پس از ۲ سال اقامت در مناطق کم جمعیت ایالت مربوطه (به شرط آنکه ۱۲ ماه از آن را به صورت تمام وقت کار کرده باشند) برای گرفتن اقامت دائم استرالیا اقدام نمایند.

شرایط مورد نیاز ویزای 489 استرالیا

  • سن متقاضی باید کمتر از ۵۰ سال باشد
  • نمره حداقل ۶ در آزمون IELTS و یا معادل آن در سایر آزمونهای زبان مثل TOFEL
  • انجام ارزشیابی مدارک تحصیلی توسط سازمان های مربوطه در استرالیا
  • اسپانسرشدن توسط یکی از ایالتهای استرالیا
  • داشتن حداقل ۶۰ امتیاز از جدول امتیازبندی مهاجرت
  • داشتن شغل در هر کدام از لیست های مشاغل استرالیا

نکته : در فرم امتیازبندی معیارهای مختلف ازجمله: سن، مدرک تحصیلی، سابقه کار، میزان آشنایی به زبان انگلیسی، امتیاز جداگانه دارند

نکته : برای این ویزا لازم نیست رشته شما در لیست اصلی یا شماره ۱ باشد، بلکه رشته شما میتواند در لیست شماره ۲ یا همان لیست CSOL  نیز باشد. لیست مشاغل استرالیا

نکته : در صورتی که بعد از ۴ سال همچنان شرایط لازم برای اخذ اقامت دائم را نداشته باشید، میتوانید برای تمدید طول مدت ویزای موقت خود اقدام نمائید.

مزایا و معایب ویزای 489 استرالیا

  1. عیب: می بایست به مدت ۴ سال در یکی از نواحی کم جمعیت از ایالتهای استرالیا مشغول به کار و زندگی داشته باشید
  2. مزیت: به اعضا خانواده شما نیز اجازه کار و زندگی در ناحیه «کم جمعیت» مربوطه داده میشود
  3. مزیت: مسیر را برای گرفتن اقامت دائم استرالیا برای شما هموار میسازد
  4. مزیت: همسر ، فرزندان و کسانی که به شما وابستگی کامل دارند، میتوانند با شما به استرالیا وارد شوند

نکته: برای ویزای 489 استرالیا در مناطق خاص با مناطق کم جمعیت متفاوت است. مثال : شهر ملبورن برای این نوع ویزا منطقه خاص به حساب می آید ولی منطقه «کم جمعیت» به حساب نمی آید

ویزای 489 با اسپانسر فامیلی

این ویزا نیز مانند ویزای موقت مناطق کم جمعیت 4 ساله میباشد و برای متقاضیانی است که موفق نشده اند از طریق ویزاهای تخصصی مستقل اقدام نمایند.

داشتن یک فامیل نزدیک مانند برادر، خواهر، پدر، مادر ، پسر عمو، دختر عمو، پسر خاله، دختر خاله و حتی فامیلهای همسر شما به شرط اینکه در «مناطق خاص» Designated Areas از استرالیا زندگی کنند.

میتواند به شما ۱۰ امتیاز اضافه به مجموع امتیازهای متقاضی بدهد تا در صورت داشتن سایر امتیازات، بتوانید این ویزا را دریافت نمایید.

متقاضیان مهاجرت به استرالیا با دریافت این نوع ویزا شانس این را دارند که بعد از ۲ سال اقامت در یکی از مناطق خاص از جمله همان منطقه که اقوام متقاضی زندگی میکنند، به شرط اینکه که ۱۲ ماه از آن را به صورت تمام وقت کار کرده باشند، برای گرفتن اقامت دائم استرالیا اقدام نمایند.

 

ویزای 489 استرالیا – اقامت مناطق کم جمعیت استرالیا
3.2 (63.33%) 6 رای

سیروس احمدی
سیروس احمدی
کارشناس رسمی مهاجرت کشور استرالیا, کارشناس رسمی مهاجرت کشور نیوزلند.آدرس سیدنی , استرالیا : Suite 708, Level 7, 159-175 Church St, Parramatta, NSW, 2150 | آدرس تهران , ایران : سهروردی شمالی, شهید قندی غربی, کوچه نهم, پلاک 1 طبقه 5 واحد 14 |تماس سیدنی , استرالیا : 0061296591694 | تماس تهران , ایران : 00982188758911 | ایمیل: info@mohajeranfarda.com

2 دیدگاه

  1. کاظم خاکشور گفت:

    باسلام من 36سال دارم ودارای همسر ودو فرزند11و7ساله هستم بعد از فکر وتحقیق بسیار تصمیم قاطع به مهاجرت گرفته ام اولویت اول من نیوزلیلند و دوم استرالیا است بنده دارای دیپلم برق صنعتی وسه مهارت فنی وحرفه ای برق صنعتی برق ساختمانی و مهارت فنورز هوایی برق(سیمبانی)هستم به علاوه گواهینامه پایه یک رانندگی هم دارم و گواهینامه ویژه جرثقیل بتازگی درکلاس ابلتس زبان انگلیسی هم ثبتنام کرده ام لطفا مرا راهنمایی کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *