ویزای 489 استرالیا (ویزای کار مناطق کم جمعیت)

ویزای 489 استرالیا (ویزای کار مناطق کم جمعیت)

چرا ویزای 489 استرالیا ؟ ویزای 489 یک ویزای موقت است که برای متقاضیانی طراحی شده است که نتوانسته اند متیاز لازم برای ویزای مستقل را اخذ کنند اما تخصص و مهارت لازمی را که مناطق و ایالات استرالیا درخواست داده اند دارند. این ویزا به شما اجازه میدهد تا در ناحیه های منطقه ای استرالیا تا 4 سال کار و زندگی کنید. اگر چه شما باید یک مهارت از بین لیست مهارت های مورد نیاز انتخاب نمایید، همچنین میبایست یک اسپانسرشیپ (حمایت) منطقه ای / ایالتی را نیز اخذ نماید تا بتوانید برای مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای کار 489 اقدام نمایید

شرایط ویزای 489 استرالیا

برای اینکه شرایط ثبت درخواست برای ویزای 489 را داشته باشید میبایست:

  • سابقه لازم را در یکی از رشته های شغلی مورد نیاز استرالیا داشته باشید (معمولا این لیست توسط هر منطقه و ایالت بصورت دائم بروز میشود)
  • حداقل 65 امتیاز لازم را از جدول امتیاز بندی ویزای کار استرالیا بر اساس مدرک تحصیلی، سوابق کار، مهارت زبان انگلیسی و دیگر موارد مرتبط اخذ نماید
  • اسپانسرشیپ یک ایالت / منطقه را اخذ نماید
  • سن کمتر 45 سال داشته باشد
  • مهارت توسط یک سازمان رسمی استرالیا ارزیابی شده باشد
  • مهارت زبان انگلیسی خود را اثبات نماید (معمولا آزمون IELTS یا PTE در ایران توصیه میشود)
  • میزان تجربه کاری برابر با میزان مورد نیاز ایالت/منطقه داشته باشد
  • ثبت درخواست Expression of interest (EOI)
  • ثبت درخواست اسپانسرشیپ ایالتی
  • شرایط لازم سلامت و سوابق کیفری را داشته باشد (آزمایش مدیکال و سوء پیشینه)
  • حداقل بمدت 2 سال در ایالت / منطقه مورد نظر پس از دریافت ویزا زندگی کند (پیش شرط)

 

مزایای ویزای سابکلاس 489:

این ویزا به شما و خانواده تان امکان میدهد تا:

  • تا 4 سال در استرالیا کار و زندگی کنید
  • به داخل و خارج از استرالیا تا زمانی که ویزایتان اعتبار دارد سفر کنید
  • درخواست ویزای اقامت دائم استرالیا را ثبت نماید

 

هزینه های ویزای منطقه ای سابکلاس 489 استرالیا

درجدول زیر به تفکیک اطلاعات هزینه های رسمی (دولتی) ویزای 489 استرالیا ارائه شده است:

هزینه به تفکیکتعداد نفرات
هزینه (دلار استرلیا)
متقاضی اصلی13,755
افراد خانواده بزرگتر از 18 سال11,875
افراد خانواده کوچکتر از 18 سال1940

نکته: هزینه ها و مبالغ این ویزا بصورت دوره ای بازبینی و تغییر میابد.

هزینه های اضافه: هزینه آزمایش مدیکال، سوء پیشینه، ترجمه رسمی مدارک (این هزینه ها متغیر میباشد)

نکات مهم درباره ویزای 489:

  1. این ویزا برای متقاضیانی است که موفق نشده اند از طریق ویزاهای تخصصی مستقل (ویزای 189 و ویزای 190 استرالیا) اقدام نمایند.
  2. اگر یک فامیل نزدیک (برادر، خواهر، پدر، مادر ، پسر عمو، دختر عمو، پسر خاله، دختر خاله و حتی خانواده همسر) به شرط اینکه در «مناطق خاص» Designated Areas از استرالیا زندگی کنند میتواند به شما ۱۰ امتیاز اضافه اضافه نماید
  3. میتوانید پس از 2 سال اقامت در مناطق کم جمعیت و حداقل 12 ماه کار تمام وقت درخواست اقامت دائم دهید

شرکت مهاجران خوش آتیه بعنوان نماینده رسمی و ثبت شده سازمان مهاجرت استرالیا MARA میتواند بعنوان مشاور و وکیل مطمئن و تایید شده در روند اخذ ویزا و راهنمایی شما در این مسیر همراه شما باشد

همه ی آنچیزی که شما پیش از اقدام و دریافت ویزای 489 نیاز دارید تکمیل فرم ارزیابی استرالیا است تا شرایط شما توسط کارشناس رسمی استرالیا ارزیابی گردد

شما همچنین میتوانید پس از تکمیل فرم ارزیابی و دریافت پاسخ، بصورت مستقیم با کارشناس مهاجرت استرالیا از طریق تماس با شماهره 88758851 و 88758911 برای تعیین وقت مشاوره حضوری وقت رزرو نمایید.

ویزای 489 استرالیا (ویزای کار مناطق کم جمعیت)
3.6 (72.5%) 8 رای

5 دیدگاه

  1. کاظم خاکشور گفت:

    باسلام من 36سال دارم ودارای همسر ودو فرزند11و7ساله هستم بعد از فکر وتحقیق بسیار تصمیم قاطع به مهاجرت گرفته ام اولویت اول من نیوزلیلند و دوم استرالیا است بنده دارای دیپلم برق صنعتی وسه مهارت فنی وحرفه ای برق صنعتی برق ساختمانی و مهارت فنورز هوایی برق(سیمبانی)هستم به علاوه گواهینامه پایه یک رانندگی هم دارم و گواهینامه ویژه جرثقیل بتازگی درکلاس ابلتس زبان انگلیسی هم ثبتنام کرده ام لطفا مرا راهنمایی کنید

  2. M گفت:

    سلام
    ببخشیدمن امتیازم 60 هست و رشته ام Network computer – به نظر شما شانسی برای ایالتی ها دارم ؟ کدوم ایالت شانس بیشتری دارم و اصلا چندبار در سال لیست باز میشه ؟
    ممنونم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *