ویزای 189 استرالیا (ویزای کار اقامت دائم استرالیا)

ویزای 189 استرالیا

ویزای 189 استرالیا یکی از محبوبترین ویزاهای کار استرالیا برای مهاجرت است. این ویزا به دلیل ارائه امتیاز اقامت دائم استرالیا از طریق کار و اخذ تابعیت و شهروندی استرالیا از طریق آن مورد توجه بسیاری از افراد متقاضی مهاجرت است

ویزای 189 استرالیا برای افراد متخصص و ماهری طراحی شده است که شرایط لازم برای اخذ امتیاز لازم از سیستم امتیازبندی ویزای کار استرالیا را داشته باشند و نیازی به هیچگونه پشتیبان و حامی از هیچ یک از ایالت ها، کارفرمایان، شرکت ها و افراد خانواده خود در استرالیا نداشته باشند.

برای درخواست این نوع ویزا شما میبایست ابتدا یک مهارت را از لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا انتخاب کنید و سپس درخواست مهاجرت (Expression of Interest) را ثبت نمایید. اگر پروفایل ثبت شده شما توسط اداره مهاجرت انتخاب شود، از شما دعوت بعمل میشود تا نهایتا طی 60 روز برای ویزای 189 استرالیا درخواست ثبت نماید

 

شرایط مورد نیاز ویزای 189

برای درخواست این نوع ویزا متقاضی باید:

  1. یک مهارت مرتبط را از لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا انتخاب کند
  2. حداقل امتیاز 65 را بر اساس شرایط خود بدست آورد، مثل: سن، تجربه کاری، مدرک تحصیلی، زبان و دیگر موارد مرتبط
  3. سن زیر 50 سال داشته باشد
  4. مهارتش توسط یک مرکز رسمی ارزیابی در استرالیا بررسی شده باشد
  5. باید نمره زبان آیلتس مناسب را اخذ نموده باشد
  6. یک درخواست (Expression of Interest – EOI) ثبت نماید
  7. گواهی سلامت و سوابق کیفری (سوء پیشینه) ارائه دهد

 

مزایای ویزای 189

این ویزا به شما و خانواده تان اجازه میدهد:

  1. بمدت نامحدود در استرالیا کار و زندگی کنید
  2. بصورت تمام وقت در مقع تحصیلی در استرالیا تحصیل کنید، صرفنظر از اینکه این مقطع مدرسه، دانشگاه یا موسسات فنی باشد
  3. خدمات و امکانات گسترده سلامت مانند سایر استرالیایی ها اهدا خواهد شد
  4. درخواست اخذ شهروندی استرالیا پس از یک مدت مشخص از اقامت و زندگی (معمولا 5 سال)
  5. اجازه حمایت از یکی از افراد خانواده نزدیک برای مهاجرت و اخذ اقامت دائم یا موقت استرالیا

 

هزینه ویزای 189 چقدر است؟

ویزای 189 استرالیا بر اساس تعداد اضای خانواده هزینه اش محاسبه میشود:

  • شخص مستقل (ویزای 189) – 3,755 AUD دلار استرالیا
  • شخص وابسته بزرگتر از 18 سال – AUD 1,875 دلار استرالیا
  • شخص وابسته کوچکتر از 18 سال – AUD 940 دلار استرالیا

هزینه های مازاد: آزمایش مدیکال، سوء پیشینه، ترجمه مدارک دارای هزینه های متغیر هستند

 

مدت زمان دریافت ویزا

حداقل 8 ماه و حداکثر 18 ماه میباشد

 

اگر امتیاز لازم برای ویزای 189 را نداشته باشیم میبایست چه کنیم؟

هر ساله با تغییر قوانین مهاجرت بعضی از رشته های موجود در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا نیازمند حداقل امتیاز بیشتری نسبت به 65 امتیاز لازم میباشند، در صورتی که رشته شما در بین این رشته قرار گیرد توصیه میکنیم برای رساندن امتیاز خود به سقف مورد نظر از طریق ویزای 190 استرالیا که آن هم یک ویزای کار اقمت دائم اما با شرایط متفاوت تر است استفاده نمایید

 

برای کار در استرالیا و اخذ ویزای 189 شما میبایست پیش از پرداخت هر گونه هزینه در ابتدا شرایط خود را طبق سیستم ارزیابی استرالیا بررسی نمایید

شرکت مهاجران خوش آتیه بعنوان نماینده رسمی و ثبت شده سازمان مهاجرت استرالیا MARA میتواند بعنوان مشاور و وکیل مطمئن و تایید شده در روند اخذ ویزا و راهنمایی شما در این مسیر همراه شما باشد

همه ی آنچیزی که شما پیش از اقدام و دریافت ویزای 189 نیاز دارید تکمیل فرم ارزیابی استرالیا است تا شرایط شما توسط کارشناس رسمی استرالیا ارزیابی گردد

شما همچنین میتوانید پس از تکمیل فرم ارزیابی و دریافت پاسخ، بصورت مستقیم با کارشناس مهاجرت استرالیا از طریق تماس با شماهره 88758851 و 88758911 برای تعیین وقت مشاوره حضوری وقت رزرو نمایید.

 

ویزای 189 استرالیا (ویزای کار اقامت دائم استرالیا)
4.3 (85%) 4 رای

16 دیدگاه

  1. رضا قربانی بیرگانی گفت:

    سلام, من رضا قربانی بیرگانی هستم, حدود سه روز قبل فرم ارزیابی رو پر کردم, ولی تاکنون جوابی در ایمیل دریافت نکرده ام
    لطفا پیگیری نمایید
    سپاس
    nanaks2007@gmail.com

  2. ابراهیم گفت:

    با سلام خدمت آقای دکتر احمدی
    بنده فکر میکنم که در Visa Subclass 187 شانس داشته باشم. امکان مهاجرت وجود دارد؟
    با تشکر

    • با سلام.لطفا درسایت (مهاجرا ن فردا) تشریف ببرید برای ویزای کارفرم ارزیابی راتکمیل نمایید.کارشنا سهای ما پس از بررسی ایمیلی خدمتتون جواب خواهند داد. باتشکر

  3. بهنام گفت:

    سلام چنانچه بنده و همسرم هر دو 60 امتیاز را داشته باشیم. مدت زمان دریافت اقامت از ابتدا تا انتها تقریبا چند ماه طول می کشد؟

    • سلام . با تغییراتی که اخیرا در اداره مهاجرت اعلام شده حداقل امتیاز مورد نایز 65 امتیاز میباشد
      اما در مورد مدت زمان بصورت میانگین بین 1 سال الی 18 ماه بایست در نظر گرفت

  4. رامین روشن گفت:

    سلام جناب دکتر احمدی آیا با ویزای 189 در ابتدای مهاجرت شغل تعیین می شود؟ یا برای شاغل شدن باید پروسه دیگری طی مراحل شود؟

  5. سلام بنده فرهوده صارم پور هستم شرایط ویزای ۱۸۹ و ۱۹۰ رو دارا هستم و شغلم جزو مشاغل استرالیا هستش پرستار جراحی با سابقه ۱۶ سال کار با بیمه ودارای مدرک فوق دیپلم تکنیسین اتاق عمل و سن ۳۸ و متاهل و مدرک م رو از دانشگاه علوم پزشکی اراک گرفتم میخواستم بدونم چکار باید بکنم

    • با سلام.لطفا درسایت (مهاجرا ن فردا) تشریف ببرید برای ویزای کارفرم ارزیابی راتکمیل نمایید.کارشنا سهای ما پس از بررسی ایمیلی خدمتتون جواب خواهند داد. باتشکر

  6. علی گفت:

    سلام در صورت جواب منفی از سوی سفارت،موسسه مهاجران خوش آتیه مسئولیتی بابت استرداد هزینه خواهد داشت یا خیر؟
    با سپاس.

    • با سلام، درصورتی که دلیل رد پرونده ضعف در عملکرد شرکت و وکیل مهاجرت باشد، بله؛ اما در صورتی که اطلاعات کذب و غیر واقعی متقاضی منجر به رد پرونده توسط اداره مهاجرت گردد، خیر

  7. ح.ع گفت:

    سلام جناب آقای دکتر احمدی

    آیا در مورد ویزای 482 یا همون 487 ، هم اقدام میکنید ؟
    اگر پاسخ شما مثبت است کل هزینه و مراحل پرداخت رو لطفا بفرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *