مهاجرت به استرالیا از طریق کار با ویزا 189

راهنمای کامل سرمایه گذاری در استرالیا
راهنمای کامل سرمایه گذاری در استرالیا
08/26/2017
ویزای کار 190 استرالیا
ویزای کار 190 استرالیا – اقامت دائم با اسپانسر ایالتی، منطقه ای
08/26/2017

مهاجرت به استرالیا از طریق کار با ویزا 189

مهاجرت به استرالیا از طریق کار با ویزا 189

مهاجرت به استرالیا از طریق کار با ویزا 189

ویژگی ها

ویزای کار استرالیا برای افراد متقاضی مهاجرت به استرالیا از طریق کار و تخصص طراحی شده است

این ویزا بر اساس سیستم امتیاز بندی شرایط افراد ماهر و متخصصی را ارزیابی میکند و از مزایای آن میتوان به عدم نیاز به اخذ اسپانسر و حمایت از یک کارفرما، اعضای خانواده یا یک استان و منطقه اشاره نمود.

ویزای کار 189 استرالیا به متقاضی و همه ی اعضای خانواده اش امتیاز اخذ اقامت دائم استرالیا از طریق کار و زندگی در استرالیا را بصورت دائم اهدا میکند.

داشتن شرایط اولیه، امتیاز مورد نیاز، مدرک زبان رسمی و نهایتا اقدام به ثبت درخواست (Expression of interest) مقدمه ی اخذ ویزا و مهاجرت به استرالیاست

پیش نیازها

شما باید:

  • داشتن مهارت و تخصص مرتبط در لیست رشته های مورد نیاز استرالیا
  • اخذ تاییدیه از یکی از سازمان های ارزیابی مهارت
  • اخذ حداقل 60 امتیاز از جدول امتیاز بندی
  • سن کمتر از 45 سال
  • مهارت زبان انگلیسی
  • دعوت شدن از طرف اداره مهاجرت استرالیا

مدت زمان اقامت: دائم

میزان موفقیت خود را برای جمع بندی امتیازات ویزای کار استرالیا از طریق تکمیل فرم امتیازبندی و ارزیابی بسنجید

گام اول برای مهاجرت از طریق تخصص و ویزای کار استرالیا بررسی داشتن حداقل شرایط (امتیاز) برای اقدام میباشد

سیستم امتیازبندی ویزای کار استرالیا بر اساس جدول امتیازبندی مورد محاسبه قرار میگیرد

جدول زیر برای سه نوع ویزای مهارتی و تخصص (ویزای 189، ویزای 190 و ویزای 489) استرالیا مشترک است

حداقل امتیاز مورد نیاز برای اقدام 60 امتیاز میباشد

 

مراحل پروسه ویزای کار 189 استرالیا

گام های ذیل همه ی مراحل برای ثبت درخواست ویزای کار اقامت دائم استرالیا میباشد. توجه داشته باشید مراحل ذیل برای ویزای اسکیل 189 میباشد و برای هز یک از سایر ویزاهای اسکیل متفاوت است

 

student1

بررسی

بررسی وجود مهارت شما در لیست مهارت های مورد نیاز استرالیا
desktop2

ثبت

ثبت درخواست اولیه برای اقدام
time3

منتظر بمانید

تا دعوت شدنتان برای ثبت نام منتظر بمانید
docs4

مدارک

جمع آوری مدارک طبق چک لیست درخواستی

شرایط حقوق و بازار کار در استرالیا

ایالتمیانگین حقوق سالانه
تاسمانی$69,477
استرالیا جنوبی (آدلاید)$73,757
ویکتوریا (ملبورن)$75,634
کوئینزلند (بریزبن)$75,936
نیو سات ولز (سیدنی)$80,132
منطقه شمالی$81,624
استرالیا غربی (پرت)$88,327
منطقه پایتخت$89,846

مزایای ویزای کار 189               

  • در هر جای استرالیا به صورت دائمی زندگی و کار کنید
  • در مدارس یا دانشگاههای استرالیا، همانند یک استرالیایی، به صورت رایگان و یا با هزینه بسیار پایین، تحصیل کنید
  • از مراقبتهای پزشکی یا دارویی رایگان استرالیا (Medicare) برخوردار شوید
  • به بیمه بیکاری و بازنشستگی استرالیا دسترسی داشته باشید
  • برای شهروندی استرالیا (Citizenship) تقاضا دهید و پاسپورت استرالیایی بگیرید
  • همسر، فرزندان و کسانی که به شما وابستگی کامل دارند، میتوانند با شما به استرالیا مهاجرت کنند و از تمام امتیازاتی که شما دارید، برخوردار شوند.
  •  

مدت اعتبار ویزای 189

  • این ویزا اقامت دائم است و همانند یک شهروند (Citizen) استرالیا، به شما اجازه اقامت نامحدود در استرالیا را میدهد.
  • این ویزا به شما اجازه مسافرت و واردشدن به استرالیا را به مدت ۵ سال از تاریخ اخذ ویزا میدهد.
  • چنانچه در طی این ۵ سال شما شهروند استرالیا نشوید و بخواهید باز به استرالیا وارد یا خارج شوید لازم خواهد بود که یک ویزای مخصوص با نام «ویزای بازگشت»، برای اجازه ورود بعدی خود بگیرید.
  • این نوع ویزا تعهد کار برای فرد متقاضی ویزا ندارد.
  • تنها تعهد فرد و خانواده اش به شرایط درون ویزای ارائه شده و قوانین استرالیا می باشد.

در صورتی که شرایط شما برای اخذ این ویزا مناسب میباشد لطفا قبل از هرگونه اقدام فرم ارزیابی آنلاین را تکمیل نمایید تا همکاران ما بصورت رایگان شرایط شما را بررسی نمایند و در صورت وجود هرگونه سوال در ساعات اداری با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.


مطالب مرتبط:

ویزا کار و مهارتی 190 (اخذ امتیاز لازم از طریق اسپانسر اایالتی) اقامت دائم استرالیا

ویزای کار و تخصص 489 استرالیا (اقامت در مناطق کم جمعیت)

سیروس احمدی
سیروس احمدی
کارشناس رسمی مهاجرت کشور استرالیا, کارشناس رسمی مهاجرت کشور نیوزلند.آدرس سیدنی , استرالیا : Suite 708, Level 7, 159-175 Church St, Parramatta, NSW, 2150 | آدرس تهران , ایران : سهروردی شمالی, شهید قندی غربی, کوچه نهم, پلاک 1 طبقه 5 واحد 14 |تماس سیدنی , استرالیا : 0061296591694 | تماس تهران , ایران : 00982188758911 | ایمیل: info@mohajeranfarda.com

6 دیدگاه

  1. رضا قربانی بیرگانی گفت:

    سلام, من رضا قربانی بیرگانی هستم, حدود سه روز قبل فرم ارزیابی رو پر کردم, ولی تاکنون جوابی در ایمیل دریافت نکرده ام
    لطفا پیگیری نمایید
    سپاس
    nanaks2007@gmail.com

  2. بهنام گفت:

    سلام چنانچه بنده و همسرم هر دو 60 امتیاز را داشته باشیم. مدت زمان دریافت اقامت از ابتدا تا انتها تقریبا چند ماه طول می کشد؟

    • سلام . با تغییراتی که اخیرا در اداره مهاجرت اعلام شده حداقل امتیاز مورد نایز 65 امتیاز میباشد
      اما در مورد مدت زمان بصورت میانگین بین 1 سال الی 18 ماه بایست در نظر گرفت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *