ویزای کار و تخصص استرالیا (ویزا 189 – اقامت دائم)

سرمایه گذاری در استرالیا
ویزای سرمایه گذاری در استرالیا
08/26/2017
ویزای کار 190 استرالیا
ویزای کار 190 استرالیا – اقامت دائم با اسپانسر ایالتی، منطقه ای
08/26/2017

ویزای کار و تخصص استرالیا (ویزا 189 – اقامت دائم)

ویزای کار 189 استرالیا

ویزای کار استرالیا - ویزا 189 (بر اساس امتیازبندی)

ویژگی ها

این ویزا بر اساس سیستم امتیاز بندی برای افراد ماهر و متخصصی که توسط یک کارفرما یا اعضای خانواده یا یک استان و منطقه اسپانسر نشده اند طراحی شده است. ویزای کار 189 استرالیا به شما اجازه زندگی و کار در استرالیا بصورت دائم را اهدا میکند.

برای اقدام برای این نوع ویزا شما بایست یک درخواست (Expression of interest) ثبت کنید

پیش نیازها

شما باید:

  • داشتن مهارت و تخصص مرتبط در لیست رشته های مورد نیاز استرالیا
  • اخذ تاییدیه از یکی از سازمان های ارزیابی مهارت
  • اخذ حداقل 60 امتیاز از جدول امتیاز بندی
  • سن کمتر از 45 سال
  • مهارت زبان انگلیسی
  • دعوت شدن از طرف اداره مهاجرت استرالیا

مدت زمان اقامت: دائم

میزان موفقیت خود را برای جمع بندی امتیازات ویزای کار استرالیا از طریق تکمیل فرم امتیازبندی و ارزیابی بسنجید

گام اول برای مهاجرت از طریق تخصص و ویزای کار استرالیا بررسی داشتن حداقل شرایط (امتیاز) برای اقدام میباشد

سیستم امتیازبندی ویزای کار استرالیا بر اساس جدول امتیازبندی مورد محاسبه قرار میگیرد

جدول زیر برای سه نوع ویزای مهارتی و تخصص (ویزای 189، ویزای 190 و ویزای 489) استرالیا مشترک است

حداقل امتیاز مورد نیاز برای اقدام 60 امتیاز میباشد

 

مراحل پروسه ویزای کار 189 استرالیا

گام های ذیل همه ی مراحل برای ثبت درخواست ویزای کار اقامت دائم استرالیا میباشد. توجه داشته باشید مراحل ذیل برای ویزای اسکیل 189 میباشد و برای هز یک از سایر ویزاهای اسکیل متفاوت است

 

student1

بررسی

بررسی وجود مهارت شما در لیست مهارت های مورد نیاز استرالیا
desktop2

ثبت

ثبت درخواست اولیه برای اقدام
time3

منتظر بمانید

تا دعوت شدنتان برای ثبت نام منتظر بمانید
docs4

مدارک

جمع آوری مدارک طبق چک لیست درخواستی

مزایای ویزای کار 189               

  • در هر جای استرالیا به صورت دائمی زندگی و کار کنید
  • در مدارس یا دانشگاههای استرالیا، همانند یک استرالیایی، به صورت رایگان و یا با هزینه بسیار پایین، تحصیل کنید
  • از مراقبتهای پزشکی یا دارویی رایگان استرالیا (Medicare) برخوردار شوید
  • به بیمه بیکاری و بازنشستگی استرالیا دسترسی داشته باشید
  • برای شهروندی استرالیا (Citizenship) تقاضا دهید و پاسپورت استرالیایی بگیرید
  • همسر، فرزندان و کسانی که به شما وابستگی کامل دارند، میتوانند با شما به استرالیا مهاجرت کنند و از تمام امتیازاتی که شما دارید، برخوردار شوند.

مدت اعتبار ویزای 189

  • این ویزا اقامت دائم است و همانند یک شهروند (Citizen) استرالیا، به شما اجازه اقامت نامحدود در استرالیا را میدهد.
  • این ویزا به شما اجازه مسافرت و واردشدن به استرالیا را به مدت ۵ سال از تاریخ اخذ ویزا میدهد.
  • چنانچه در طی این ۵ سال شما شهروند استرالیا نشوید و بخواهید باز به استرالیا وارد یا خارج شوید لازم خواهد بود که یک ویزای مخصوص با نام «ویزای بازگشت»، برای اجازه ورود بعدی خود بگیرید.
  • این نوع ویزا تعهد کار برای فرد متقاضی ویزا ندارد.
  • تنها تعهد فرد و خانواده اش به شرایط درون ویزای ارائه شده و قوانین استرالیا می باشد.

در صورتی که شرایط شما برای اخذ این ویزا مناسب میباشد لطفا قبل از هرگونه اقدام فرم ارزیابی آنلاین را تکمیل نمایید تا همکاران ما بصورت رایگان شرایط شما را بررسی نمایند و در صورت وجود هرگونه سوال در ساعات اداری با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.


مطالب مرتبط:

ویزا کار و مهارتی 190 (اخذ امتیاز لازم از طریق اسپانسر اایالتی) اقامت دائم استرالیا

ویزای کار و تخصص 489 استرالیا (اقامت در مناطق کم جمعیت)

6 دیدگاه

  1. رضا قربانی بیرگانی گفت:

    سلام, من رضا قربانی بیرگانی هستم, حدود سه روز قبل فرم ارزیابی رو پر کردم, ولی تاکنون جوابی در ایمیل دریافت نکرده ام
    لطفا پیگیری نمایید
    سپاس
    [email protected]

  2. بهنام گفت:

    سلام چنانچه بنده و همسرم هر دو 60 امتیاز را داشته باشیم. مدت زمان دریافت اقامت از ابتدا تا انتها تقریبا چند ماه طول می کشد؟

    • سلام . با تغییراتی که اخیرا در اداره مهاجرت اعلام شده حداقل امتیاز مورد نایز 65 امتیاز میباشد
      اما در مورد مدت زمان بصورت میانگین بین 1 سال الی 18 ماه بایست در نظر گرفت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *