ویزای کار و تخصص 189 استرالیا (اقامت دائم)

سرمایه گذاری در استرالیا
ویزای سرمایه گذاری در استرالیا (ویزاهای 188، 132، 888)
08/26/2017
ویزای کار 190 استرالیا
ویزای کار 190 استرالیا – اقامت دائم با اسپانسر ایالتی، منطقه ای
08/26/2017

ویزای کار و تخصص 189 استرالیا (اقامت دائم)

ویزای کار 189 استرالیا

ویزای کار و مهارت 189 استرالیا (بر اساس امتیازبندی)

ویژگی ها

این ویزا بر اساس سیستم امتیاز بندی برای افراد ماهر و متخصصی که توسط یک کارفرما یا اعضای خانواده یا یک استان و منطقه اسپانسر نشده اند طراحی شده است. ویزای کار 189 استرالیا به شما اجازه زندگی و کار در استرالیا بصورت دائم را اهدا میکند.

برای اقدام برای این نوع ویزا شما بایست یک درخواست (Expression of interest) ثبت کنید

پیش نیازها

شما باید:

  • دارای یک حرفه و تخصص مرتبط باشید
  • رشته مهارتی شما باید مورد تایید یکی از سازمان های ارزیابی قرار گیرد
  • حداقل 60 امتیاز از جدول امتیاز بندی دریافت کنید
  • زیر 45 سال باشید
  • مهارت زبان انگلیسی خوبی داشته باشید
  • از طرف اداره مهاجرت استرالیا دعوت شده باشید

مدت زمان اقامت: دائم

مراحل اقدام تا ثبت نهایی درخواست

student1

بررسی

بررسی وجود مهارت شما در لیست مهارت های مورد نیاز استرالیا
desktop2

ثبت

ثبت درخواست اولیه برای اقدام
time3

منتظر بمانید

تا دعوت شدنتان برای ثبت نام منتظر بمانید
docs4

مدارک

جمع آوری مدارک طبق چک لیست درخواستی

میزان موفقیت خود را برای جمع بندی امتیازات ویزای کار استرالیا از طریق تکمیل فرم امتیازبندی و ارزیابی بسنجید

جدول امتیاز بندی ویزاهای مهارتی کار و تخصص استرالیا (ویزای 189، ویزای 190 و ویزای 489)

شرایط لازم برای اخذ ویزای 189

  • سن متقاضی باید کمتر از 45 سال باشد
  • بدست آوردن امتیاز لازم که در دعوت نامه شما ذکر میشود
  • انجام ارزشیابی مدارک تحصیلی توسط سازمان های مربوطه در استرالیا
  • نمره حداقل 6 در هر 4 مهارت آزمون زبان IELTS و یا معادل آن در سایر آزمونهای زبان
  • داشتن شغل در هر کدام از لیست های مشاغل استرالیا

لازم به ذکر است در فرم امتیازبندی معیارهای مختلف ازجمله: سن، مدرک تحصیلی، سابقه کار، میزان آشنایی به زبان انگلیسی، امتیاز جداگانه دارند.

 

مزایای ویزای 189               

  • در هر جای استرالیا به صورت دائمی زندگی و کار کنید
  • در مدارس یا دانشگاههای استرالیا، همانند یک استرالیایی، به صورت رایگان و یا با هزینه بسیار پایین، تحصیل کنید
  • از مراقبتهای پزشکی یا دارویی رایگان استرالیا (Medicare) برخوردار شوید
  • به بیمه بیکاری و بازنشستگی استرالیا دسترسی داشته باشید
  • برای شهروندی استرالیا (Citizenship) تقاضا دهید و پاسپورت استرالیایی بگیرید
  • همسر، فرزندان و کسانی که به شما وابستگی کامل دارند، میتوانند با شما به استرالیا مهاجرت کنند و از تمام امتیازاتی که شما دارید، برخوردار شوند.

مدت اعتبار ویزای 189

  • این ویزا اقامت دائم است و همانند یک شهروند (Citizen) استرالیا، به شما اجازه اقامت نامحدود در استرالیا را میدهد.
  • این ویزا به شما اجازه مسافرت و واردشدن به استرالیا را به مدت ۵ سال از تاریخ اخذ ویزا میدهد.
  • چنانچه در طی این ۵ سال شما شهروند استرالیا نشوید و بخواهید باز به استرالیا وارد یا خارج شوید لازم خواهد بود که یک ویزای مخصوص با نام «ویزای بازگشت»، برای اجازه ورود بعدی خود بگیرید.
  • این نوع ویزا تعهد کار برای فرد متقاضی ویزا ندارد.
  • تنها تعهد فرد و خانواده اش به شرایط درون ویزای ارائه شده و قوانین استرالیا می باشد.

در صورتی که شرایط شما برای اخذ این ویزا مناسب میباشد لطفا قبل از هرگونه اقدام فرم ارزیابی آنلاین را تکمیل نمایید تا همکاران ما بصورت رایگان شرایط شما را بررسی نمایند و در صورت وجود هرگونه سوال در ساعات اداری با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.


مطالب مرتبط:

ویزا کار و مهارتی 190 (اخذ امتیاز لازم از طریق اسپانسر اایالتی) اقامت دائم استرالیا

ویزای کار و تخصص 489 استرالیا (اقامت در مناطق کم جمعیت)

ویزای کار و تخصص 189 استرالیا (اقامت دائم)
4 (80%) 3 votes

4 دیدگاه

  1. رضا قربانی بیرگانی گفت:

    سلام, من رضا قربانی بیرگانی هستم, حدود سه روز قبل فرم ارزیابی رو پر کردم, ولی تاکنون جوابی در ایمیل دریافت نکرده ام
    لطفا پیگیری نمایید
    سپاس
    [email protected]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *