پرتقاضاترین ویزاهای کانادا برای مهاجرت

پرتقاضاترین ویزاهای کانادا برای مهاجرت

1. اکسپرس اینتری (ویزای کاری فدرال کانادا)

ویزای ورود سریع (Express Entry ) کانادا یکی از مطرح ترین ویزاهای کانادا برای مهاجرت از طریق تخصص و مهارت است

(زمان اخذ ویزا حداکثر ۱سال)

شرایط مورد نیاز:

۱- حداقل مدرک کارشناسی ارشد

۲-نمره آیلتس جنرال، شنیدار ۸ ، مکالمه ، خواندن ۷، نوشتار ۷ و یا آزمون زبان فرانسه معادل نمرات ذکر شده.

۳-سن زیر ۳۵ سال

۴-حداقل یک سال سابقه کار تمام وقت و یا ۲ سال پاره وقت

توضیحات:

شما با آیلتس با نمره حداقل ۶ در هر بند، و یا آزمون CELPIP می توانید پرونده خود را به جریان در بیاورید و یک سال فرصت خواهید داشت که مدرک زبان خود را به حد نصاب قبولی برسانید، در این صورت شما ظرف ۳ هفته قبول خواهید شد و پروسه ارسال مدارک تا اخذ ویزا یک سال زمان خواهد برد. این ویزا از ابتدا به شما اقامت دائم می دهد و شما در تمام استان های کانادا می توانید زندگی کنید.

 

2. ویزای کار ساسکاچوان

برنامه ایالت ساسکاچوان برای صدور ویزای کاری چیزی مشابه برنامه اکسپرس انتری است با این تفاوت که این ایالت بصورت مستقل این ویزا را صادر مینماید

معمولا شرایط این ویزا از روش اکسپرس انتری آسانتر است

(زمان اخذ ویزا حداقل ۳۰ ماه)

شرایط مورد نیاز:

۱- حداقل مدرک کارشناسی در رشته های مورد نیاز استان (کلیک)

۲- نمره آیلتس جنرال: شنیدار ۶ ، مکالمه ۶،خواندن ۶نوشتار ۶ و یا آزمون زبان فرانسه معادل نمرات ذکر شده.

۳- سن زیر ۳۵ سال

 

استثنا درباره سن:

در صورتی که سنتان بین ۳۵ تا ۴۵ سال باشد، نمره زبان آیلتس باید: شنیداری ۷.۵ ، مکالمه ۷.۵، خواندن ۶.۵، نوشتار ۶.۵ و یا معادل آن در آزمون CELPIP (جدول معادل سازی  CELPIP با IELTS) یا آزمون زبان فرانسه معادل نمرات ذکر شده.

۴- پنج سال سابقه کار مرتبط به صورت پیوسته، با بیمه و یا قرارداد به همراه پرداخت های منظم حقوق.

شرایط متداول پذیرش نیازمند موارد فوق می باشد، در صورتی که با ویزاهای تحصیلی ساکن ساسکاچوان هستید و یا بستگانی در آنجا دارید وارد لینک شوید و امتیاز خود را محاسبه بفرمایید، حداقل امتیاز ۶۰ از ۱۰۰ امتیاز می باشد.

 

3. ویزای تحصیلی کانادا

(سریعترین راه ورود به کانادا – ۶ ماه)

شرایط مورد نیاز:

۱-سن زیر ۳۸ سال

۲-داشتن حداقل مدرک کارشناسی(کلیه رشته ها)

۳-مدرک زبان آیلتس آکادمیک ۶.۵ کلیه بندها بالای۶ و یا تافل ۸۳

تبصره زبان:

در صورتی که آیلتس آکادمیک ۵.۵ کلیه بندها بالای ۵ داشته باشید نیز میتوانید وارد دانشگاه شوید

در این صورت پدیرش شما مشروط به گذراندن دوره زبان خواهد بود که در حدود ۷هزار دلار هزینه اضافی متحمل خواهید شد.

۴-قرار دادن مبلغ ۳۳ هزار دلار کانادا از زمان عقد قرارداد در حساب جاریتان، جهت ارائه گردش حساب و تمکن مالی اخذ ویزا. (به همراه گردش حساب در طول این مدت)

پذیرش بدون نمره زبان:

اخذ پذیرش بدون نمره زبان ممکن می باشد، با این شرط که ظرف ۳ ماه پس از اخذ پذیرش، نمره زبان خود را جهت اخذ ویزا، به این شرکت تحویل دهید.

نکات حائذ اهمیت در این خصوص:

پس از اتمام دوره تحصیلیتان (کارشناسی ارشد)، در صورتی که طول دوره تحصیلیتان ۲ سال بطول بینجامد، دولت کانادا به شما ۲سال اجازه کارکردن در کشور کانادا را خواهد داد(به تعداد سال های تحصیلتان)، البته در صورتی که دانشگاهتان شامل دانشگاه هایی باشد که این امتیاز قانونی را داشته باشد

به همین خصوص پیشنهاد می شود که این پروسه را حتما زیر نظر وکیل مهاجرت به سرانجام برسانید

در غیر اینصورت پس از اتمام دوره تحصیلیتان مجبور به ترک خاک کانادا خواهید بود، که در حال حاضر نیز بسیاری از فارغ التحصیلان، به همین خاطر نامه ترک خاک دریافت کرده اند.

نکته مهمتر اینکه برخی رشته های کارشناسی ارشد در کانادا یک ساله هستند، که در صورتی که حتی امتیاز اجازه کار هم داشته باشند، شما با یک سال سابقه کار نمی توانید اقامت دائم کانادا را بدست بیاورید. (حداقل ۲سال باید سابقه کار داشته باشید) لذا اکیدا توصیه می شود که صرفا به پذیرش و ویزای تحصیلی اکتفا نکنید.

 

4. مهاجرت خانوادگی از طریق تحصیل فرزند زیر 18 سال (بدون نمره زبان)

(سریعترین راه ورود به کانادا – ۶ ماه)

شرایط مورد نیاز:

۱- متاهل باشید

۲- فرزند بین ۶ تا ۱۸ سال داشته باشد (جهت ثبت نام در مدارس کانادا)

ویزای دانش آموزی کانادا

توجه:

متقاضیانی که علاوه بر فرزند بین ۶ تا ۱۸ سال، فرزند خردسال دیگری داشته باشند که بین ۲ تا ۵ سال داشته باشند، شرایطشان مساعد این نوع ویزا نخواهد بود، زیرا در اغلب موارد به یک همراه ویزا داده می شود.

۳- فقط یکی از والدین می تواند بعنوان مراقب و همراه با فرزند در کانادا حضور داشته باشد.

۴- داشتن ۵۰ هزار دلار کانادا که شامل هزینه زندگی و تحصیل در سال اول ورود شما به کاناداست.

۵- حساب بانکی ۱۰۰ هزار دلاری به نام یکی از والدین

اخذ اقامت دائم در زمان حضور در کانادا از راه های مختلفی امکان پذیر است، که درکلیه موارد نمره آیلتس ۶  مورد نیاز است.

 

در صورت انطباق شما با یکی از ویزاهای استرالیا، میتوانید با کارشناسان ما تماس بگیرید

 

پرتقاضاترین ویزاهای کانادا برای مهاجرت
4.5 (90%) 2 رای

Canada
Canada
کارشناس امور مهاجرت کانادا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *