کار آفرینی نوا اسکوشیا کانادا
برنامه کارآفرینی نوا اسکوشیا و اقامت آسان کانادا
11/14/2017
کارآفرینی ساسکاچوان
برنامه کارآفرینی ساسکاچوان اقامت آسان کانادا
11/22/2017

ویزای کارآفرینی جزیره پرنس ادوارد کانادا (اقامت دائم)

کارآفرینی جزیره پرنس ادوارد کانادا

جزیره پرنس ادوارد یکی از استان های کشور کاناداست و این استان فرصتی مناسب را برای اشخاصی که علاقه مند به اخذ ویزای اقامت دائم کانادا هستند را از طریق راه اندازی یک کسب و کار کوچک در این استان ارائه داده است. این روش که به برنامه ی کارآفرینی جزیره پرنس ادوارد معروف است برای اشخاصی که تمایل به زندگی در این استان را دارند ارائه شده است, در این روش شخص متقاضی در صورت داشتن شرایط اولیه و به ودیعه گذاشتن 200 هزار دلار کانادا نزد دولت استانی پرنس ادوارد و انجام پروسه های مهاجرت ویزای اقامت دائم کانادا را دریافت خواهد نمود.

این شرایط مشروط بر این است که متقاضی  بتواند حداقل دارایی منقول و غیر منقول شخص 600 هزار دلار کانادا را اثبات نماید(دارایی شامل: ملک, زمین, سهام, پول نقد و ) و نکته ی قابل توجه این است که متقاضی پس از انجام کارآفرینی در پرنس ادوارد (راه اندازی و یا خرید کسب و کار) به ارزش حداقل 150 هزار دلار در این استان جزیره ای کل مبلغ به ودیعه گذاشته را از دولت استانی جزیره پرنس ادوارد دریافت خواهد نمود.

در صورتی که شخص متقاضی مهاجرت به کانادا از طریق ویزای کارآفرینی جزیره پرنس ادوارد شرایط فوق را دارا باشد از آنجایی که این برنامه مهاجرتی بر اساس امتیازبندی متقاضیان خود را انتخاب میکند با به دست آوردن حداقل امتیاز مورد نیاز (50 امتیاز) میتواند برای این طرح از طریق وکیل رسمی مهاجرت اقدام نماید.

نگاهی سه بعدی به شهر شارلوت‌تاون استان جزیره پرنس ادوارد

 

نحوه امتیاز بندی و شرایط لازم کارآفرینی پرنس ادوارد

  1. سن: این برنامه برای متقاضیان بین 21 تا 60 سال در نظر گرفته شده است، شایان ذکر است بهترین بازه سنی در این برنامه بین 21 تا 50 سال است که بیشترین امتیاز به این سنین تعلق می گیرید.
  2. تجربه کاری: متقاضیان می بایست دارای حداقل 1 سال سابقه مدیریت ارشد یا مالکیت بیزینس باشند و به سابقه بیش از 5 سال بیشترین امتیاز اختصاص داده شده است.
  3. دارایی: متقاضیان باید حداقل 600000 دلار کانادا دارایی (شامل منقول و غیر منقول) اثبات نمایند و اگر بتوانند 2.5 میلیون دلار کانادا دارایی اثبات نمایند بیشترین امتیاز در این آیتم را کسب خواهند کرد.
  4. وضعیت زبان متقاضی: بیشترین امتیاز برای آیلس 5.5 یا بیشتر در نظر گرفته شده و به آیلتس حداقل 4.0 هم امتیاز تعلق می گیرد.

 

جدول امتیاز سن متقاضی

امتیازسن متقاضی
0بالاتر از 56
455
554
653
752
851
950
10بین 21 تا 49

 

امتیاز مدرک تحصیلی

امتیازمدرک تحصیلی
25فوق لیسانس یا دکتری
20کاردانی و یا کارشناسی
14دیپلم

 

جدول امتیاز سوابق و موقعیت شغلی

امتیازموقعیت کاری
10مدیرت سطح بالا(یک  تا دو سال)
15مدیرت سطح بالا(دو تا سه سال)
17مدیرت سطح بالا(سه تا چهار سال)
19مدیرت سطح بالا(چهار تا پنج سال)
21مدیرت سطح بالا(بیش از پنج سال)

 

امتیاز نمره زبان (انگلیسی و/یا فرانسه)

حداکثر قابل اخذ از زبان 26 امتیاز میباشد

امتیازمدرک آیلتس(جنرال)
04
54.5
65
85.5
106
126.5
147
16بالای 7
نمرهمدرک زبان فرانسه(زبان دوم)
2تحصیل در دبیرستان فرانسوی زبان
3تحصیل در دانشگاه فرانسوی زبان
4مدرک تحصیلی در کشور فرانسوی زبان و یا انگلیسی زبان
6اشتغال فعلی در محیط انگلیسی و یا فرانسوی زبان
8محل زندگی فعلی متقاضی کشوری انگلیسی و یا فرانسوی زبان باشد

در صورت داشتن زبان فرانسه CLB5 به شما 5 امتیاز تعلق می گیرد

 

همسر متقاضی

حداکثر امتیاز در این بخش 10 می باشد

امتیازشرایط
5مدرک دانشگاهی همسر متقاضی
5سابقه کار همسر متقاضی 2 سال در 5 سال گذشته
5مدرک آیلتس 6 همسر (انگلیسی و یا فرانسوی)
5مدرک آیلتس 6 فرزند زیر 22سال(انگلیسی و یا فرانسوی)
5سابقه اشتغال متقاضی در این استان
5تحصیل در دانشگاه به مدت حداقل یک سال در استان
5حضور در کانادا
10داشتن بستگان درجه یک در استان
5داشتن بستگان درجه دو در استان

 

از مزایای این برنامه می توان به مبلغ سرمایه گذاری بسیار پایین برای راه اندازی بیزینس اشاره کرد، و همچنین قبل از اخذ ویزای اقامت دائم به شما امکان سفر تحقیقاتی به این استان قبل از شروع پروسه مهاجرت برای بازدید و شناسایی فرصتهای کسب و کار وکارآفرینی جزیره پرنس ادوارد را فراهم میکند.

یکی از بزرگترین مزایای سفر تحقیقاتی به استان پرنس ادوارد کانادا این است که متقاضی با چشم باز و اطلاعات کافی پروسه مهاجرت خود را آغاز و برای مهاجرت به کانادا و کارآفرینی در جزیره پرنس ادوارد آغاز خواهد نمود

 

ویزای کارآفرینی جزیره پرنس ادوارد کانادا (اقامت دائم)
5 (100%) 1 رای

سیروس احمدی
سیروس احمدی
کارشناس رسمی مهاجرت کشور استرالیا, کارشناس رسمی مهاجرت کشور نیوزلند.آدرس سیدنی , استرالیا : Suite 708, Level 7, 159-175 Church St, Parramatta, NSW, 2150 | آدرس تهران , ایران : سهروردی شمالی, شهید قندی غربی, کوچه نهم, پلاک 1 طبقه 5 واحد 14 |تماس سیدنی , استرالیا : 0061296591694 | تماس تهران , ایران : 00982188758911 | ایمیل: info@mohajeranfarda.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *