australia registered migration agent
سیروس احمدی – کارشناس مهاجرت استرالیا
09/19/2017
مهاجرت به کانادا از طریق ویزای کارآفرینی کبک
11/13/2017

مهاجرت به کانادا از طریق ویزای کارآفرینی منیتوبا

کارآفرینی منیتوبا کانادا

در کانادا استان منیتوبا با ارائه شرایط بسیار آسان و متفاوت در مقایسه با سایر استان های کانادا مسیری ویژه را پیش روی متقاضیان مهاجرت و اخذ اقامت دائم کانادا باز نموده است, این برنامه که بصورت رسمی برنامه کارآفرینی منیتوبا نامیده میشود ولی در عمل با هزینه ای بسیار پایین مهاجران خارجی را دعوت به کانادا میکند, در این روش شخص متقاضی در صورت داشتن شرایط اولیه و تنها به امانت گذاشتن 100 هزار دلار کانادا نزد دولت استانی منیتوبا و انجام پروسه های مهاجرت ویزای اقامت موقت و دائم را دریافت خواهد نمود, این شرایط مشروط بر این است که متقاضی  بتواند حداقل دارایی منقول و غیر منقول شخص 350 هزار دلار کانادا را اثبات نماید (دارایی شامل: ملک, زمین, سهام, پول نقد و) و نکته ی قابل توجه این است که متقاضی پس از راه اندازی و یا خرید بیزینس در این استان کل هزینه به امانت گذاشته را از دولت استانی دریافت خواهدکرد.

 

در صورتی که شخص متقاضی این برنامه شرایط فوق را دارا باشد از آنجایی که این برنامه مهاجرتی بر اساس امتیازبندی متقاضیان خود را انتخاب میکند با به دست آوردن حداقل امتیاز مورد نیاز (60 امتیاز) میتواند برای این طرح از طریق وکیل رسمی مهاجرت اقدام نماید.

در تصویر ذیل جدول مقایسه و تفاوت و مزایای برنامه کارآفرینی منیتوبا نسبت به سایر استان های کانادا ارائه شده است

جدول مقایسه کارآفرینی های استانی کانادا با استان منیتوبا

نحوه امتیاز بندی و شرایط لازم

  1. سن: این برنامه برای متقاضیان تا سن 54 سال امتیاز در نظر گرفته و بعد از این سن هیچ امتیاز از این آیتم به متقاضی تعلق نمی گیرد، شایان ذکر است بهترین بازه سنی در این برنامه بین 30 تا 44 سال است که بیشترین امتیاز به این سنین تعلق می گیرید
  2. دانش بیزینس: متقاضیان برای کسب امتیاز در این آیتم باید دارای مالکیت حداقل 20% از بیزینس و یا دارای سابقه مدیریت ارشد در یک بیزینس فعال باشند و برای مالکیت بیش از 50% در بیزینس بیشترین امتیاز در این آیتم در نظر گرفته شده است
  3. تجربه کاری: متقاضیان می بایست دارای حداقل 3 سال سابقه مدیریت ارشد یا مالکیت بیزینس باشند و به سابقه بیش از 10 سال بیشترین امتیاز اختصاص داده شده است
  4. دارایی: متقاضیان باید حداقل 350000 تا 500000 دلار کانادا دارایی (شامل منقول و غیر منقول) اثبات نمایند و اگر بتوانند 2.5 میلیون دلار کانادا دارایی اثبات نمایند بیشترین امتیاز در این آیتم را کسب خواهند کرد
  5. وضعیت زبان متقاضی: بیشترین امتیاز برای آیلس 5.5 یا بیشتر در نظر گرفته شده و به آیلتس حداقل 4.0 هم امتیاز تعلق می گیرد.
  6. فاکتور های اقامت: حداکثر امتیاز ارائه شده در این آیتم 20 امتیاز می باشد و این امتیاز به موارد زیر تعلق میگیرد:
    • سفر تحقیقاتی5 روزه به منیتوبا
    • زبان همسرمتقاضی (حداقل 5)
    • داشتن فامیل نزدیککه بیش از یک سال در منیتوبا اقامت دارد
    • سابقه تحصیل در منیتوبا(حداقل یک سال) یا سابقه کار تمام وقت (حداقل 6 ماه) متقاضی یا همسر وی در منیتوبا
    • تحصیل فرزند متقاضیدر یکی از موسسات آموزشی منیتوبا حداقال 6 ماه قبل از شروع درخواست مهاجرت مزایای سرمایه گذاری در مانیتوبا

جدول امتیاز بندی سن:

سن متقاضینمره
بیشتر از 540
بین 50 تا 545
بین 45 تا 4910
بین 30 تا 4415
بین 25 تا 2910
بین 21 تا 245
کمتر از 210

 

جدول امتیاز بندی موقعیت کاری(در یک شغل):

موقعیت کاری امتیاز
مدیرت سطح بالا(حداقل 3 سال سابقه)10
مدیر و صاحب امتیاز(حداقل 3 سال سابقه)

از 20% تا 50%(مجموع سهم خود و همسر)

12
مدیر و صاحب امتیاز

بالاتر از 50%(مجموع سهم خود و همسر)

15

 

جدول امتیاز بندی تجربه کاری(در یک شغل):

تجربه مدیریت سطح بالا یا مالکیت بیزینسنمره
بین 3 تا 6 سال سابقه5
بین 6 تا 10 سال سابقه10
بالای 10 سال سابقه15

 

مجموع دارایی شخص متقاضی و همسرش:

مجموع دارایی فرد و همسرشامتیاز
بالاتر از 2.5 میلیون دلار15
 بین 2 تا 2.5 میلیون دلار14
بین 1.5 تا 2 میلیون دلار13
 بین 1 تا 1.5 میلیون دلار12
بین 500هزار تا 1میلیون دلار10
 از 350 تا 500 هزار دلار8

 

امتیاز زبان انگلیسی و یا فرانسه:

مدرک آیلتس(جنرال)امتیاز
کمتر از 40
بین 4تا 5.515
بالای 5.520

 

برای محاسبه امتیازتان در دیگر آزمون های مورد تایید کشور کانادا میتوانید به وبسایت رسمی مراجعه کنید.

 

بازدید 5 روزه (حداکثر امتیاز در این بخش 20 می باشد)

شرایطامتیاز
سابقه کار بالای 6 ماه و یا سابقه تحصیل در کالج یا دانشگاه در منیتوبا_متقاضی یا همسر او5
آیلتس همسر بالای 5.510
فرزند در حال تحصیل در استان5
داشتن فامیل در منیتوبا_بالای 1سال اقامت5
بازدید 5 روزه از استان15

 

از مزایای این برنامه می توان به مبلغ سرمایه گذاری بسیار پایین برای راه اندازی بیزینس اشاره کرد، در واقع استانهای مشابه مانند ساسکچوان, بریتیش کلمبیا و کبک مبلغی بیش از این به عنوان حداقل مبلغ سرمایه گذاری مورد نیاز تعیین کرده اند, و همچنین سفر تحقیقاتی به این استان قبل از شروع پروسه مهاجرت برای بازدید بیزینس های مشابه و بررسی شرایط موجود در آن استان یکی دیگر از مزایای این برنامه می باشد که باعث می شود متقاضی با چشم باز و اطلاعات کافی پروسه مهاجرت خود را آغاز و با بینشی متفاوت به کانادا مهاجرت کند.

اقتصاد مانیتوبا

اقتصاد منیتوبا عمدتا بر اساس منابع طبیعی و کشاورزی فعال است،و یکی ازمحرک های اصلی ثروت کانادا است. جمعیت مانیتوبا حدود 1.2 میلیون نفر می باشد که تا حد زیادی در داخل و اطراف شهر وینیپگ که پایتخت این استان است متمرکز شده اند. از مزایای مانیتوبا می توان به جامعه منسجم آن، بازار کار پایدار در این استان، مراتع طبیعی و گسترده و همچنین پایین بودن قیمت مسکن نسبت به سایر استان ها اشاره کرد.

در صورت وجود هرگونه سوال در مورد این برنامه با کارشناسان تماس حاصل فرمایید تا راهنمایی های لازم در مورد این برنامه را در اختیارتان قرار دهند.

جزئیات کارآفرینی در استان منیتوبا

در حال حاضر دولت مرکزی فدرال این اختیار را به دولت های استانی داده است که با توجه به نیازشان به جذب نیروی متخصص و سرمایه گذار بپردازند که در استان منتیتبا دو برنامه جذب نیروی متخصص و کارآفرین وجود دارد.

در صورت دارا بودن شرایط و امتیاز بندی در صورتی که امتیازتان به 60 رسید می توانید در برنامه کارآفرینی منیتبا شرکت کنید اما توجه داشته باشید در این استان هم اکنون امتیازهای کمتر از 87 توصیه نمی شود که در این برنامه شرکت کنند.

درصورتی که امتیازتان بالای 87 باشد اگر موارد زیر را داشته باشید از شرکت شما در این برنامه جلوگیری می شود:

  1. سابقه Over Stay یا ترک نکردن خاک کانادا پس از اتمام ویزا
  2. اشخاص ممنوع الورود
  3. در کمتر از 2 سال گذشته به سابقه رد شدن در همین برنامه در همین استان را داشته بوده که به علت ارائه مدارک غیر واقعی رد شده باشد.
  4. در کمتر از 1سال گذشته پرونده اش در همین برنامه در همین استان رد شده باشد.
  5. همزمان در ایالتی دیگر پرونده مهاجرت داشته باشد.
  6.  افرادی که قادر به اثبات اینکه دارای هایشان را از راه صحیح بدست آورده اند، نباشند.
  7.  فرد متقاضی و یا همراهانش دارای مشکل پزشکی خاصی باشند.

 

نکته مهم: پس از ورود شما به خاک کانادا 2 سال فرصت دارید تا بیزینس مورد نظر خود را راه اندازی کنید، سپس 100 هزار دلار خود را که به صورت دیپازیت (ودیعه)  نزد دولت استانی منیتوبا قرار داده بودید، دریافت نمایید.

 

مهاجرت به کانادا از طریق ویزای کارآفرینی منیتوبا
به این مطلب امتیاز دهید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *