سرمایه گذاری مانیتوبا • کارآفرینی منیتوبا برای مهاجرت به کانادا

سرمایه گذاری مانیتوبا

ویزای سرمایه گذاری مانیتوبا کانادا بدلیل شرایط آسان اخد ویزا و اقامت برای شما و خانواده و از طرفی سطح کیفی زندگی در این ایالت بسیار قابل توجه متقاضیان مهاجرت به کانادا بوده است

استان منیتوبا به دلیل هم مرز بودن با دو ایالت مطرح و صنعتی ساسکاچوان از غرب و انتاریو از شرق و از جنوب با ایالت متحده امریکا به قلب کانادا معروف است و زبان انگلیسی طبق آمار پرکاربردترین زبان در این ایالت میباشد

اقتصاد این استان برای سرمایه گذاران خارجی و مهاجران با در نظر گرفتن پویایی اقتصادی این ایالت همیشه جذاب بوده است.

قدرت اقتصادی این ایالت به تنهایی در صادارت 67 میلیارد دلار و میانگین درآمد افراد 51.484 دلار کانادا در سال بوده است که بخش بزرگی از آن مدیون حمایت دولت از برنامه های کارآفرینی منیتوبا بوده است

در این ویدیو کوتاه شما میتوانید آشنایی نصبی با فرهنگ , محیط و مردم استان منیتوبا و شهر وینیپگ داشته باشید

«ویدیو : نگاهی کوتاه به شهر,زندگی و فرهنگ مردم  منیتوبا»

 

 

سرمایه گذاری در منیتوبا

استان منیتوبا مانند سایر استان های کانادا دارای برنامه سرمایه گذاری و کارآفرینی مخصوص به خود است، اما به دلیل شرایط آسانتری که در پذیرش سرمایه گذاران دارد استقبال بیشتری از طرف متقاضیان مهاجرت برای کارآفرینی منیتوبا وجود دارد

اگر شما متقاضی اخذ ویزای اقامت از طریق سرمایه گذاری در منیتوبا هستید بایست اطلاع داشته باشید که این برنامه بر اساس سیستم امتیاز بندی شما را ارزیابی و پذیرش میکند

 

حداقل شرایط مورد نیاز برای ویزای سرمایه گذاری مانیتوبا

  1. سن: حداکثر 54 سال و بهترین بازه سنی بین 30 تا 44 سال
  2. دانش کسب و کار: شما میبایست دارای حداقل  20% از سهام کسب و کار خود را داشته باشید و یا دارای سابقه کار با سمت مدیریت ارشد در یک شغل فعال باشید
  3. تجربه کاری: حداقل 3 سال سابقه مدیریت ارشد یا مالکیت بیزینس باشند
  4. دارایی: متقاضیان باید حداقل 350000 تا 500000 دلار کانادا دارایی (شامل منقول و غیر منقول) اثبات نمایند
  5. زبان: حداقل نمره آیلتس 4
  6. سایر فاکتور های امتیاز آور اقامت
    • داشتن سفر تحقیقاتی 5 روزه به منیتوبا
    • زبان همسر متقاضی (حداقل 5)
    • داشتن فامیل نزدیک که بیش از یک سال در منیتوبا اقامت داشته باشد
    • سابقه تحصیل در منیتوبا(حداقل یک سال) یا سابقه کار تمام وقت (حداقل 6 ماه) متقاضی یا همسر وی در منیتوبا
    • تحصیل فرزند متقاضیدر یکی از موسسات آموزشی منیتوبا حداقال 6 ماه قبل از شروع درخواست مهاجرت مزایای سرمایه گذاری در مانیتوبا

سیستم امتیاز بندی برای اخذ ویزای کارآفرینی مانیتوبا

اخذ حداقل 60 امتیاز از جدول امتیازات الزامیست اما در واقعیت در حال حاضر اخذ 87 امتیاز برای اقدام توصیه میشود

 

سفر تحقیقاتی 5 روزه برای بازدید از استان منیتوبا پیش از شروع پروسه سرمایه گذاری مانیتوبا برای بازدید این استان و مخصوصا شهر وینیپگ و بررسی شرایط موجود در آن استان یکی دیگر از مزایای این برنامه می باشد و 15 امتیاز با ارزش را به مجموع امتیازاتتان می افزاید

 

مورادی که باعث مردود شدن صدور ویزا میشود

  1. سابقه Over Stay یا ترک نکردن خاک کانادا پس از اتمام اعتبار ویزا
  2. اشخاص ممنوع الورود به کانادا
  3. داشتن پرونده مردودی مشابه برای استان مانیتوبا در 1 سال اخیر
  4. تشکیل همزمان پرونده مهاجرتی برای سایر استان های کانادا
  5. عدم توانایی در اثبات دارایی ها طبق قوانین پولشویی
  6.  فرد متقاضی و یا همراهانش دارای مشکل پزشکی خاصی باشند

 

شرایط پس از ورود و هزینه سرمایه گذاری در مانیتوبا

پس از ورود شما به خاک کانادا 2 سال فرصت خواهید داشت تا شرایط سرمایه گذاری مانیتوبا و راه اندازی بیزینس را انجام دهید

در صورتی که قصد راه اندازی بیزینس در شهر وینیپگ این استان را داشته باشید این مبلغ 250 هزار دلار کانادا و سایر شهرهای استان منیتوبا 150 هزار دلار کانادا میباشد

منابع مفید درباره برنامه کارآفرینی منیتوبا (وبسایت رسمی این استان – انگلیسی)

با آرزوی بهترین ها را برای شما مهاجران عزیر داریم، برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناس واحد کانادا تماس بگیرید

سرمایه گذاری مانیتوبا • کارآفرینی منیتوبا برای مهاجرت به کانادا
5 (100%) 1 رای

Canada
Canada
کارشناس امور مهاجرت کانادا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *