مهاجرت به کانادا از طریق ویزای کارآفرینی کبک
11/13/2017
کارآفرینی جزیره پرنس ادوارد کانادا
ویزای کارآفرینی جزیره پرنس ادوارد کانادا (اقامت دائم)
11/15/2017

برنامه کارآفرینی نوا اسکوشیا و اقامت آسان کانادا

کار آفرینی نوا اسکوشیا کانادا

در کانادا استان نوا اسکوشیا برای اشخاصی که تمایل به زندگی در این استان را دارند شرایطی قرار داده که بصورت رسمی برنامه کارآفرینی نوا اسکوشیا نامیده میشود, در این روش شخص متقاضی نیازی به پرداخت ودیعه نزد دولت استانی نخواهد داشت, این شرایط مشروط بر این است که متقاضی  بتواند حداقل دارایی منقول و غیر منقول شخص 600 هزار دلار کانادا را اثبات نماید (دارایی شامل: ملک, زمین, سهام, پول نقد و) و نکته ی قابل توجه این است که متقاضی کارآفرینی نوا اسکوشیا پس از راه اندازی و یا خرید بیزینس به ارزش حداقل 150هزار دلار کانادا در این استان,  اقامت دائم کشور کانادا را دریافت خواهدکرد.

ویدیو: نگاهی کوتاه به استان نوا اسکوشیا و آشنایی با شهر, فرهنگ و اقتصاد

نحوه امتیاز بندی و شرایط لازم ویزای کارآفرینی نوا اسکوشیا

  1. سن: این برنامه برای متقاضیان از 21 سال امتیاز در نظر گرفته و بعد از 56 سال سن هیچ امتیاز از این آیتم به متقاضی تعلق نمی گیرد، شایان ذکر است بهترین بازه سنی در این برنامه بین 33 تا 40 سال است که بیشترین امتیاز به این سنین تعلق می گیرید
  2. دانش بیزینس: متقاضیان برای کسب امتیاز در این آیتم باید دارای مالکیت 100% و یا دارای سابقه مدیریت ارشد در یک بیزینس فعال برای دیگران با حد اقل دو کارمند زیر دست باشند.
  3. تجربه کاری: متقاضیان می بایست دارای حداقل 3 سال سابقه مدیریت ارشد یا مالکیت بیزینس باشند و به سابقه بیش از 10 سال بیشترین امتیاز اختصاص داده شده است.
  4. دارایی: متقاضیان باید حداقل 600 هزار دلار کانادا دارایی (شامل منقول و غیر منقول) اثبات نمایند و اگر بتوانند 1.5 میلیون دلار کانادا دارایی اثبات نمایند بیشترین امتیاز در این آیتم را کسب خواهند کرد.
  5. وضعیت زبان متقاضی: بیشترین امتیاز برای آیلس 7 یا بیشتر در نظر گرفته شده و به آیلتس حداقل 5.0 هم امتیاز تعلق می گیرد.
  6. بیزینس پلان قبلی تا 15 امتیاز

امتیاز با جزئیات دقیق

1. جدول امتیاز بندی سن

نمرهسن متقاضی
0بالاتر از 56
5بین 45 تا 55
7بین 40 تا 44
10بین 33 تا 39
7بین 25 تا 32
5بین 21 تا 24
0کمتر از 21

 

2. امتیاز برای مدرک تحصیلی

نمرهمدرک تحصیلی
25دکتری
23فوق لیسانس
22کارشناسی و فوق دیپلم
21کارشناسی
19فوق دیپلم
8دیپلم

 

3. جدول امتیاز بندی موقعیت کاری(در یک شغل)

20مدیر و صاحب امتیاز حداقل 33%( 3تا5 سال سابقه در10سال قبل)
20مدیرت سطح بالا(حداقل 5 سال در 10 سال قبل)
35مدیر و صاحب امتیاز حداقل 33%( بیش از 5 سال سابقه در10سال قبل)

 

4. امتیاز زبان انگلیسی و یا فرانسه(حداقل 20 امتیاز و حد اکثر 30)

نمرهمدرک آیلتس(جنرال)
20آیلتس 5
24آیلتس 6
28آیلتس 7 و به بالا

در صورت داشتن زبان فرانسه CLB5 به شما 7 امتیاز تعلق می گیرد

 

5. ارتباط متقاضی  و همسر او با استان(حد اکثر 10 امتیاز)

امتیازشرایط
10دو سال تحصیل متقاضی در استان
5دو سال تحصیل همسر متقاضی در استان
10یک سال سابقه کار متقاضی در این استان
5یک سال سابقه کار همسر متقاضی در این استان
5آیلتس همسر 4
5داشتن بستگان نزدیک در این استان

 

6. امتیاز بیزینس پلان یا طرح توجیحی(حداکثر 10 امتیاز)

نمرهجزئیات طرح
5استقرار بیزینس خارج از مرکز استان
5کمک به بخش صادرات استان
5خرید کسب و کار در نوا اسکوشیا

 

7. ارزش دارایی (اموال منقول و غیر منقول )

نمرهجزئیات طرح
10دارایی بیش از 1.5 میلیون دلار کانادا
7دارایی بین 1 تا 1.5 میلیون دلار کانادا
5دارایی بین 600 هزار دلار کانادا تا 1 میلیون

 

8. تعهد به سرمایه گذاری در استان

نمرهجزئیات طرح
15سرمایه گذاری از 300هزار دلار کانادا به بالا
10سرمایه گذاری بین 150 تا 300 هزار دلار کانادا

 

مزیت کارآفرینی استان نوا اسکوشیا

متقاضیان کارآفرینی نوا اسکوشیا بایست توجه داشته باشند ویزای کارآفرینی و اقامت دائم کانادا مشروط به راه اندازی کسب و کاری میباشد که شخص پس از مهاجرت به کانادا راه اندازی میکند, اما شخص متقاضی هیچگونه محدودیتی برای تغییر مکان زندگی به هر شهر کانادا نخواهد داشت.

لطفا جهت اخذ اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید

برنامه کارآفرینی نوا اسکوشیا و اقامت آسان کانادا
به این مطلب امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *