استخدام در لهستان و عقد قرارداد کار برای اخذ اقامت


مهاجرت کاری به لهستان بعنوان بزرگترین اقتصاد اروپای مرکزی فرصتی است برای اخذ تابعیت، شهروندی و پاسپورت اتحادیه اروپا.

شرایط مورد نیاز برای عقد قرارداد کار و استخدام در لهستان

نیاز است حداقل شرایط لازم را برای تایید شدنتان توسط یک شرکت معتبر لهستانی داشته باشید. اخذ اقامت کاری لهستان نیازمند داشتن یک پیشنهاد کاری و عقد قرارداد کار میباشد تا ویزای کار لهستان برای شما صادر گردد.

مرکز کاریابی ما در لهستان از افراد واجدالشرایطی که بتوانند شرایط لازم را دارا باشند میتواند اقدام به یافتن کار و اخذ قرارداد کار نماید.

1. داشتن مدرک تحصیلی کارشناسی وبالاتر

2. سن کمتر از 45 سال

3. توانایی مکالمه به زبان انگلیسی یا ارتقا سطح زبان حداکثر ظرف مدت 8 ماه

4. سلامت کامل جسمانی

مزایای مهاجرت کاری به لهستان

شما با شروع کار در لهستان از موارد زیر بهره خواهید برد:

1. اقامت کشور لهستان را اخذ خواهید نمود (در صورت متاهل بودن، کارت اقامت برای همه ی اعضای خانواده صادر میگردد)

2. تحصیل رایگان فرزندانتان در این کشور به دو زبان انگلیسی و لهستانی امکان پذیر خواهد بود.

3. میتوانید آزادانه در کشورهای عضو اتحادیه اروپا کار و زندگی کنید

درآمد و حقوق برای کار در لهستان

در حال حاضر بازه حقوق دستمزد رسمی  حدود 1000 الی 2300 یورو در ماه میباشد که با توجه به سابقه و مهارت شما در مشاغل مورد تقاضا بصورت سالیانه نیز افزایش میابد.

از اقامت کاری تا شهروندی

با شروع کار در لهستان در ابتدا کارت اقامت کاری برای شما و خانواده تان صادر خواهد شد.

کشور لهستان به مهاجرانی که بمدت 5 سال اقامت در این کشور داشته باشند پاسپورت و شهروندی کشور لهستان را اهدا میکند.

نکته پایانی

در حال حاضر مرزهای کشور لهستان روبه نیروهای متخصص باز است، اما همانطوری که طی سالهای اخیر برنامه مهاجرت نیروی کار متخصص کشورهای دیگررا شاهد بودیم این برنامه ها بعد از مدتی با تکمیل نیازهای آن کشور به نیروی کار بسته خواهند شد. کار در لهستان نیز از این فرآیند مستثنی نخواهد بود.

با آرزوی موفقیت برای همه ی هموطنان عزیز

کارشناس کاریابی کشور لهستان

اطلاعات تماس: 88758911 – 88758851 (داخلی 110 و 112)


مطالب مرتبط

آشنایی با کشور لهستان

سیامک خرازی زاده
سیامک خرازی زاده
سیامک خرازی زاده | سیامک خرازی زاده از سال 1383 بعنوان مدیر ارشد اعزام دانشجوی کل شعبات مجتمع فنی تهران در سراسر کشور فعالیت خود را در حوزه مهاجرت تحصیلی و کار آغاز نمودند. دارای تاییدیه رسمی مدیریت از EDExcel انگلستان و TAFE استرالیا. ایشان طی این سالها به شرکت های مهاجرتی مشاوره تخصصی در امور مهاجرت کاری، تحصیلی و سرمایه گذاری ارائه میدهند. شرکت هایی که از خدمات ایشان بهره مند شده اند: مجتمع فنی تهران(ایران، امارات متحده عربی)، شرکت ویزایاب (استرالیا)، کانتیننتال(کانادا)، ای بی تری دایرکت (امریکا)

80 دیدگاه

  1. مینا گفت:

    سپاس از مقاله تون.من مدرک کارشناسی مهندسی شیمی دارم و سابقه سه سال کار غیر مرتبط,دوس دارم مهاجرت کنم,آیا مهارت خاصی هست که یادبگیرم و بدونم با اون میتونم مهاجرت کاری داشته باشم.درحال گذراندن دوره ایلتس هستم.

  2. بهنام گفت:

    سلام من پنج سال سابقه جوشکاری و پنج سال سابقه مکانیکی ماشین سنگین دارم الان هم مشغول سرویس ماشین الات سنگین هستم .کارت مهارت فنی سرویس ماشین الات سنگین دارم ولی متاسفانه دیپلم ندارم و زبان انگلیسی هم uper beginner هستم امیدی هست؟ اگه ن پس راهنمایی کنید لطفا

  3. من صافکار خودرو هستم با۲۵سال سابقه کاریو۴۱سال سن دارم مدرک فنی وحرفه ای این رشته را دارم ترجمه شده به زبان بامهر ناتی وزبان تاحدود۶۰درصد بلدم آیا امکان اخذ ویزای کاری هست .
    ممنون
    شماره تماس۰۹۲۱۶۲۲۷۹۴۰

  4. محمد گفت:

    سلام وقت بخیر و خدا قوت،
    من ۳۸ ساله هستم و کارشناس ارشد عمران گرایش مدیریت ساخت از دانشگاه تکنولوژی مالزی (UTM) و لیسانس عمران – عمران هستم. بیش از ۱۲ سال سابقه کار در زمینه های مختلف اجرایی عمران دارم. بنظر شما شرایط بنده جهت اخذ ویزای کار مهیاست

  5. سعید گفت:

    سلام
    من لیسانس مهندسی فناوری شبکه های کامپیوتری با ۱۴ سال سابقه کارهمراه بیمه که ۱۰ سال غیر مرتبط و ۴ سال مرتبط میباشم
    سن من ۳۹ سال و متاهل و یک فرزند ۴ ساله دارم.امکان گرفتن مدرک زبان هم دارم.آیا امکتن مهاجرت را دارم یا نه؟
    با تشکر از شما

    • سلام – بله . شما واجد شرایط هستید . فقط زبان انگلیسی شما باید خوب باشد و قادر به مکالمه باشید

      • شهرام گفت:

        با سلام و عرض ادب.
        بنده ۳۱سال سن دارم داری و مدرک فوق لیسانس برق قدرت و داری ۶سال سابقه کار مرتبط سابقه کار تخصصی در برق های فشار قوی و خطوط گرم برق که به ندرت در کشور ایران انجام میشود بعد از مدرک لیسانسم و الان متقاضی کار در لهستان هستم فرم ارزش یابی هم برای شما ارسال فرموده ام لطفا من را راهنمایی فرماید.باتشکر

  6. علی گفت:

    سلام. من کارشناسی مهندسی صنایع هستم و دو سال در زمینه برنامه ریزی تولید و مهندسی صنایع و همچنین بازرگانی و it فعالیت دارم. حدود ۵ سال طراح سایت بودم.
    مدرک فنی و حرفه ای حسابداری هم دارم.
    زبان هم ۵۰ درصد بلدم. رو مکالمه هم حداکثر ۳ ماهه به صورت مداوم کار کنم به صورت عالی میتونم صحبت کنم.
    همسرم هم مهندس صنایع عستند و مدرک فنی و حرفه ای حسابداری دارند.
    ما واجد شرایط هستیم؟

  7. سیروس گفت:

    سلام. من مدرک کارشناسی ارشد مهندسی عمران دارم و حدود ۸ سال سابقه کاری در بخش قراردادهای اصلی و فرعی پروژه های عمرانی دارم. مهندس ناظر سازه ساختمان نیز هستم. زبان در حد مکالمه بلدم.
    ایا میتونم برای لهستان اقدام کنم؟؟؟؟

  8. شهرزاد گفت:

    سلام وقت بخیر ۱۸ساله هستم دارای مدارک فنی و حرفه ای طراحی و دوخت و ارایش و پیرایش
    دانشجوی طراحی دوخت دانشگاه سراسری
    میتونم اقدام کنم؟مدرک زبانم هم تا سال اینده ایلس م رومیگیرم

  9. رضی گفت:

    سلام. بنده ۲۵ ساله ارشد مهندسی مواد گرایش سرامیک از دانشگاه سراسری هستم که در این رشته مقالات ISI و پژوهشی دارم. مدرک زبان CAE از دانشگاه تهران دارم.
    همسر بنده هم کارشناسی همان رشته و گرایش در همان دانشگاه را دارد که مسلط به فوتوشاپ و دارای مدرک فنی حرفه ای و همچنین دارای مدرک فنی حرفه ای در یکی از شاخه های هنری صنایع دستی دارد.
    هر دومون در حال گرفتن مدارک فنی حرفه ای در نرم افزارهای مرتبط با رشته خود از جمله inventor و solidworks هستیم و مسلط به نرم افزارهای word و excell هستیم.
    از جنابعالی خواهشمندیم در مورد اقدام ما به کشور لهستان راهنمایی کنید.

  10. Mahdana گفت:

    سلام بی زحمت میشه راهنمایی کنین هزینه کلی رفتن چقدر میشه برا دو نفر؟
    به خاطر این میپرسم که بدونم متونیم اقدام کنیم یا نه.

  11. مجید گفت:

    سلام و عرض احترام
    کارشناسی مهندسی مکانیک ۳۵ ساله
    ۸ سال سابقه کار در قسمت طراحی و فنی مهندسی و اجرائی در شرکتهای خصوصی
    زبان هم به صورت تجربی تا حدودی میتونم صحبت کنم و منظورم را برسونم و متوجه بشم .
    متاهل دارای فرزند ۱۰ ماهه
    برای زندگی و کار در اروپا خیلی علاقمند هستم. بیشتر مد نظرم کشورهای سوئیس ، سوئد ، اتریش ، آلمان ، و بخصوص دانمارک و فنلاند است.
    لطفا راهنمائی بفرمائید.
    با تشکر

    • سلام – این اطلاعات ممکن است برای سایر عزیزانی که قصد مهاجرت به کشورهای اتحادیه اروپا را دارند نیز مفید باشد . شما وقتی اقامت از یکی از کشورهای عضو اتحادیه را داشته باشید ، هیچ فرقی نمیکند از کدام کشور ، ورود شما به کلیه کشورهای عضو اتحادیه آزاد میباشد و در صورت اخذ شهروندی و گذرنامه آن کشور ، کار ، اقامت و تاسیس شرکت و شروع کسب و کار نیز در کشورهای عضو اتحادیه آزاد میشود. لهستان یکی از کشورهایی است که ششمین کشور صنعتی اروپاست و در حال حاضر بهترین روابط را با مهاجرین ایرانی داشته که مسائلی نظیر تحریم هنوز در روابط این کشور با ایران تاثیر نکرده ولی معلوم نیست تا چه زمانی این وضعیت به همین صورت باقی بماند

  12. رضی گفت:

    سلام. قرارداد کار مورد نظر چن ساله می باشد؟؟ بعد از اتمام قرارداد مثل ایران بازنشستگی میدن یا چه شرایطی خواهد بود؟
    و اینکه اگه از لحاظ مالی در پرداخت هزینه رفت داشته باشیم، آیا شرایط یا تبصره ای هس که بعدا از حقوقی که میگیریم کسر کنین؟؟ بیزحمت اینم راهنمایی کنید

  13. مهناز گفت:

    با سلام
    بنده کارشناس ارشد زبان انگلیسی هستم و ۱۰ سال هم سابقه تدریس دارم.میخواستم بدونم چطور جویای کار در خارج از کشور باشم؟

    • سلام شما میتوانید برای ویزای کار لهستان اقدام فرمائید . با ما تماس بگیرید

      • هادی قربان سیاهی ممقانی گفت:

        بنده ۳۵ سال دارم، مجرد هستم و به مدت شش سال در زمینه کارشناس و پس از آن به مدت بیش از دو سال است که به عنوان مدیر بازرگانی خارجی در شرکت خصوصی مشغول به کار هستم که در زمینه واردات، حمل و نقل و تجارت بین الملل فعالیت داشته ام.

        قبل از آن نیز به عنوان تکنسین کامپیوتر و شبکه های کامپیوتری مشغول به کار بوده ام و اولویت علاقه کاری اینجانب همین رسته کاری می باشد اما متاسفانه به علت عدم داشتن تحصیلات دانشگاهی علیرغم گذراندن چند دوره داخلی از جمله دوره های CCNA&CCNP شرکت سیسکو متاسفانه شانس فعالیت در این حرفه از طرف شرکت های فعال در زمینه شبکه های کامپیوتری و ISP ها فراهم نشد و با توجه به علاقه وافر اینجانب به زبان انگلیسی و پیشرفت فراوان در این علم و شرکت در آزمون های (iBT TOEFL & ILETS) به بازرگانی خارجی روی آورده و در این حرفه کاری تجربه کسب کرده ام.

        تحصیلات بنده متاسفانه دیپلم هستش اما همانطور که در بالا ذکر شد تجربه مناسبی در مشاغلی که خدمتتون عرض کردم دارم و میتونم نمره IELTS خودم رو حتی تا ۸ ببرم.

        آیا شانسی برای بنده برای کار در لهستان و گرفتن اقامت این کشور وجود داره؟

        منتظر پاسخ شما هستم

        با سپاس

  14. علی گفت:

    سلام.من ۳۲سالمه.متاهل.کارشناس ارشد پژوهش هنر .۵تا۱۰ سال سابقه کاری برای تصویربرداری با بیمه هستم.زبان انگلیسی هم دارم میخونم.بنظرتون ایا شرایط کاری برای بنده هست؟
    ممنون

  15. هادی قربان سیاهی ممقانی گفت:

    بنده ۳۵ سال دارم، مجرد هستم و به مدت شش سال در زمینه کارشناس و پس از آن به مدت بیش از دو سال است که به عنوان مدیر بازرگانی خارجی در شرکت خصوصی مشغول به کار هستم که در زمینه واردات، حمل و نقل و تجارت بین الملل فعالیت داشته ام.

    قبل از آن نیز به عنوان تکنسین کامپیوتر و شبکه های کامپیوتری مشغول به کار بوده ام و اولویت علاقه کاری اینجانب همین رسته کاری می باشد اما متاسفانه به علت عدم داشتن تحصیلات دانشگاهی علیرغم گذراندن چند دوره داخلی از جمله دوره های CCNA&CCNP شرکت سیسکو متاسفانه شانس فعالیت در این حرفه از طرف شرکت های فعال در زمینه شبکه های کامپیوتری و ISP ها فراهم نشد و با توجه به علاقه وافر اینجانب به زبان انگلیسی و پیشرفت فراوان در این علم و شرکت در آزمون های (iBT TOEFL & ILETS) به بازرگانی خارجی روی آورده و در این حرفه کاری تجربه کسب کرده ام.

    تحصیلات بنده متاسفانه دیپلم هستش اما همانطور که در بالا ذکر شد تجربه مناسبی در مشاغلی که خدمتتون عرض کردم دارم و میتونم نمره IELTS خودم رو حتی تا ۸ ببرم.

    آیا شانسی برای بنده برای کار در لهستان و گرفتن اقامت این کشور وجود داره؟

    منتظر پاسخ شما هستم

    با سپاس

    • سلام – بله با طرح جدید کاریابی پیشنهادشده از لهستان امکان کاریابی برای شما هم میباشد . بشما پیشنهاد میشود برای عقد پیش قرارداد قبل از سال جدید اقدام بفرمائید چون بعد از تحویل سال حدودا ۱۵۰۰ یورو هزینه های طرح کاریابی جدید برای لهستان افزایش مییابد

  16. مادی گفت:

    سلام. من ۴۴ سالمه و فوق لیسانس بیولوژی دارم. متاهل یک فررند. زبان انگلیسی . شرایط مناسبی برای کار و درخواست اقامت لهستان را دارم ? چگونه باید اقدام کنم ? با تشکر

  17. farzad shahin گفت:

    با عرض سلام و خسته نباشید
    من فوق لیسانس مهندسی مواد گرایش جوشکاری هستم و ۲۷ ساله و مجرد،سطح زبان خوبی دارم و میتونم در ۶ ماه آیلتس ۷ رو بگیرم و همچنین مدارک مرتبط با رشته و مدارک فنی حرفه ای نیز دارم اما سابقه کاری ندارم به نظر شما میتونم برای لهستان اقدام کنم؟

  18. روناک گفت:

    سلام من طراحی لباس خوندم و ۱۰ سال سابقه کار بیمه دارم . مرتبط با رشته تحصیلم. میتونم برای ویزای کار اقدام کنم؟

  19. سیامک غفوری گفت:

    با سلام.
    بنده لیسانس تکنولوژی معماری هستم و دارای ۵ سال سابقه کاری مرتبط با رشته معماری و ساختمان دارم و ۳۳ ساله می باشم.همسرم دارای لیسانس کارشناسی تغذیه و دارای ۵ سال سابقه کاری مرتبط با رشته و ۲۷ ساله می باشد.سطح زبان خوبی داریم ولی مدرک آیلتس نداریم خواستم ببینم برای اقامت کاری در اروگا و مخصوصا لهستان و آلمان می توانیم اقدام کنیم؟
    باتشکر

  20. مهرداد گفت:

    سلام دکتری نرم افزار با ۳ سال سابقه کار.
    ایلتس ۶ جنرال دارم (اورال).
    لهستان امکان جذب دارم؟

  21. Mahak گفت:

    سلام . ٣١ سالمه و مجرد . مدرک کاردانی گرافیک و کارشناسی معماری گرایش طراحی داخلی دارم . سابقه کار دارم ولی خوب بدون بیمه . بنظر شما برای کدوم کشور اقدام کنم ؟

    • رشته تحصیلی شما مناسب مهاجرت نیست ولی در کشورهای نظیر کانادا یا لهستان با داشتن فوق لیسانس رشته های مورد تقاضای انها می توانید اقامت بگیرید

  22. میلادبابایی گفت:

    سلام وقت بخیر من کاردانی مکانیک(ساخت وتولید)دارم ومدرک دوره دوساله تعمییر ونگهداری هواپیما دارم که گواهینامه سازمان هواپیمایی کشوری هم دارم همچنین مدرک فنی وحرفه ای تراشکاری و فرزکاری درجه۲ دارم وجوشکار ارگون هم هستم ولی به صورت تجربی یاد گرفتم جوازکار ۱۰ساله مرتبط باجوشکاری ارگون وتراشکاری دارم وکارگاه هم دارم و حدود ۱سال سابقه کار با بیمه در خصوص بخش نیروگاهی به عنوان اپراتور وتکنسین فنی دستگاهای تولید برقCatدارم زبانم خوبه چون در طول دوره هواپیمایی ۶ ماه دوره فشرده زبان گذروندم به نظر شما کدام کشور برای من امکان دریافت ویزای کار هست

    لطفا اگر واجد شرایط هستم به بنده اطلاع دهید تا اقدام کنم ممنون۰۹۳۵۸۷۳۷۶۸۸

    • سلام .. بله البته شما واجد شرایط هستید . ولی الان و در حال حاضر دولت لهستان به ایرانی های خارج از لهستان جاب آفر نمیدهد . ما میتوانیم برای شما اجازه کار بگیریم و ترنیب انتقال شما را به لهستان بدهیم و در لهستان شما با کمک همکاران ما قادرید شغل مورد نظر را پیدا کنید

      با تشکر
      خزازی زاده

  23. شهرام گفت:

    با سلام و عرض ادب.
    بنده ۳۱سال سن دارم داری و مدرک فوق لیسانس برق قدرت و داری ۶سال سابقه کار مرتبط سابقه کار تخصصی در برق های فشار قوی و خطوط گرم برق که به ندرت در کشور ایران انجام میشود بعد از مدرک لیسانسم و الان متقاضی کار در لهستان هستم فرم ارزش یابی هم برای شما ارسال فرموده ام لطفا من را راهنمایی فرماید.باتشکر

    • اگر مدارک دانشگاهی نداریدو یا با داشتن مدرک دانشگاهی مایل به دریافت جاب آفر برای مشاغل ساده یا کارگری برای آقایان و یا مشاغل نظافتی برای خانمها هستید میتوانیم در کوتاهترین مدت شغل مورد نظر را یافته و شما را اعزام کنیم و هزینه مجوز کار و پیشنهاد شغلی مبلغ ۵۰۰۰ یورو میباشد .

      اگر مدارک دانشگاهی دارید و مایل به یافتن شغل تخصصی مانند مشاغل مهندسی
      هستید همان مراحل است ولی به محض رسیدن به لهستان ما با همکاری مراکز کاریابی شغل مورد نظر را در لهستان پیدا میکنیم
      هزینه خدمات و مجوز های لازم مبلغ ۶۰۰۰ یورو میباشد

  24. رضا گفت:

    سلام وقت بخیر

    ۳۴سال سن دارم متاهل هستم یک فرزند پسر ۲ ساله دارم
    حدود ۱۰ سال سابقه کار در زمینه حمل و نقل جاده ای و ترانزیت و همچنین تعمیرات و نگهداری خودرو های سنگین دارم.
    با تمامی انواع تریلر و کامیون اشنا هستم و قابلیت تعمیرات آن ها را دارم.

    مدرک فوق دیپلم مکانیک خودرو متناسب با این شغل دارم که در سال ۸۵ دریافت کردم.

    ضمنا من به صورت فشرده و با گرفتن کلاس های خصوصی در حال تقویت زبان انگلیسی هستم فعلا در حدود آیلتس ۵ هستم اما تا چند ماه دیگه به امید خدا به ۶ و حتی بالاتر خواهم رسید

    آیا امکان اقدام برای مهاجرت به یک کشور اروپایی را دارم یا نه…

    لازم به ذکر است بنده در حال حاضر در حال اقدام برای ویزای کار استرالیا هستم ولی یکم قوانین این کشور سخت گیرانه هست به همین خاطر در نظر دارم راهها و کشورهای دیگر رو هم امتحان کنم

  25. محمد گفت:

    سلام
    بنده دارای مدرک کارشناسی مهندسی صنایع و کارشناسی ارشد مهندسی صنایع گرایش سیستمهای اقتصادی و دارای ۱۷ سال سابقه کار در صنعت پتروشیمی می باشم.
    سوابق کاری بنده در زمینه های برنامه ریزی سیستمهای اطلاعات مدیریت /برنامه ریزی و مدیریت پروژه / برنامه ریزی و کنترل تولید می باشد و همچنین دارای سوابق سرپرستی و مدیریتی نیزمی باشم.تسلط بر نرم افزارهای مدیریت پروژه نیز می باشد.
    متاهل می باشم و دارای دو فرزند و ۴۴ سال سن دارم.
    همسرم دارای مدرک مامایی بوده و سوابق کاری در مراکز درمانی و همچنین ایشان دارای مطب بوده و شماره نظام پزشکی دارند.ـآیا با وضعیت موجود امکان پذیر می باشد وشرایط در کدام کشور برای ما مناسب تر می باشد.
    با تشکر و سپاس از راهنمایی شما

  26. محمد .ک گفت:

    سلام و عرض ادب
    اینجانب ۳۳ ساله متاهل هستم کارشناسی عمران و تخصصم در سازه های فلزی است با تقریبا ۱۰ سال سابقه کاری سطح زبان انگلیسی در حد این که گلیم خودم رو از آب بیرون بیارم یا بهتر بگم در حد محاوره و جالب اینجاست که برام مهم نیست کدوم کشور برم این برام اهمیت داره که از ایران برم هر جا که کار و راحتی خیال رو داشته باشه . پیشاپیش از راهنمایی شما سپاسگذارم

  27. ایمان گفت:

    سلام
    وقت خوش.
    کارشناس ارشد صنایع غذایی هستم با حدود ۶ سال سابقه کاری با بیمه و بدون بیمه دارای چندین مقاله همایشی isi و isc هستم، امکانش هست ویزای کار برای لهستان بگیرم؟

  28. ضیا گفت:

    ایا موسسه شما برای پیشنهاد کاری شغل رانندگی کامیون در اروپا یا کانادا فعالیت می کند؟ حتما اطلاع دارید که کانادا کمبود متقاضی داخلی این شغل را دارد و از نیروی کار خارجی استفاده میکند.
    ضمنا من گواهینامه پایه یک ایران، آیلتس ۶.۵ جنرال و آکادمیک دارم. زبان فرانسه هم میخوانم و فعلا B1 هستم. البته فعلا امتحان نداده ام. سنم ۴۰ سال است.

  29. افشین گفت:

    سلام. من دارای مدرک کارشناسی روابط عمومی هستم و سابقه ۶ سال کار مرتبط دارم. امکان پذیرش وجود دارد یا خیر؟

  30. حسین گفت:

    سلام و عرض ادب و تشکر از سایت خوبتون
    بنده ۲۸ سال و مجرد و مدرک کارشناسی برق قدرت دارم و چهار سال سابقه کار همراه با بیمه در شرکت را دارم. مدرک زبان انگلیسی فعلا ندارم ولی کلاس زبان میرم .دو تا سوال داشتم از خدمتتون
    ۱_ آیا حتماً برای ویزای کار لهستان مدرک زبان باید داشته باشیم .
    ۲_ کل پروسه تقریباً چقدر طول می‌کشه و ویزای کاری که صادر میشه چند ماه است؟
    ۳_شما خودتون کاریابی میکنید یعنی ویزای کاری میدید که بعد از رفتن به لهستان کار کنیم یا ویزای جستجوی کار؟

  31. علی گفت:

    سلام و خسته نباشید بنده فوق لیسانس کامپیوتر هستم در رشته تجارت الکترونیک البته بیشتر زمینه کاریم در شبکه های کامپیوتری میباشد و شغل مرتبط به مدت ۱۱ سال و اینکه میخواستم بدونم که میشه توی لهستان کار پیدا کرد با رشته بنده یا نه بصورت کارهای جنرال بریم بعد کار پیدا کنیم و بنظر شما آلمان یا دانمارک کار بهتره کلا کدومشون راحتره به اقامت ختم میشه ممنون

  32. محمد گفت:

    باسلام و عرض ادب.بنده بیش از ۱۷ سال مکانیک تعمیرات و نگهداری و نصاب خطوط پرس در شرکت خودروساز هستم متاسفاته مدرک غیرمرتبط کارشناسی تکنولوژی نرم افزار دارم.زبان انگلیسی هم تسلط نسبی دارم در حد۵.۵ آیلتس.سنم ۳۷ متاهل هستن.شرایط بنده چطوری هست?

  33. علی گفت:

    سلام
    بنده بیش از ۲۵ سال سابقه بهره برداری و راه اندازی واحدهای نیروگاهی دارم. مدیر راه اندازی نیروگاه های مختلف بوده و دارای مدرک تحصیلی مهندسی در رشته برق می باشم. سن بنده ۵۳ سال و همسرم ۵۱ سال می باشد. همسرم کارشناس مامایی و مشاور ارشد تنظیم خانواده می باشد. لطفا در باره مهاجرت و اقامت در کشورهای اروپایی و… مشاوره دهید.

  34. رامین گفت:

    سلام،رامین هستم درضمینه اپراتوردستگاههای صنعتی مهارت دارم برای کار به لهستان میتونم اقدام کنم,باتشکر

  35. وحید گفت:

    سلام و خسته نباشید
    ۳۳ ساله هستم و مجرد و کاردانی کامپیوتر و زبانم هم در حدی که بتونم گلیم خودم رو از اب بکشم بلدم و میتونم ارتقا هم بدم
    ده سال هم هست که نصاب کناف هستم
    میشه لطفا راهنمایی کنیین که با این شرایط میتونم مهاجرت کنم یا نه؟

  36. سجاد گفت:

    باسلام.من کارشناس برق قدرت ومتخصص تعمیرات تخصصی الکترونیکی انواع دستگاههای صنعتی و استارت آپ انواع ماشین آلات صنعتی و نفتی هستم،نزدیک ۱۰ سال سابقه بیمه مفید و ۳۵ سالمه.وهمسرم کارشناس مترجمی زبان و تدریس خصوصی زبان انگلیسی و نزدیک ۵ سال سابقه بیمه مفید و ۳۰ سال دارد.آیا میشه تو لهستان کار پیدا کرد با رشته بنده یا نه بصورت کارهای جنرال بریم بعد کار پیدا کنیم و بنظر شما آلمان یا دانمارک کار بهتره کلا کدومشون راحتره به اقامت ختم میشه ممنون

  37. سعید گفت:

    سلام..
    من ۲۵ سال دارم و دارای مدرک کارشناسی مهندسی نرم افزار هستم و در حال گذراندن دوره برنامه نویسی در فنی و حرفه ای نیز می باشم. ولی متاسفانه مدرک زبان ندارم. بهترین پیشنهاد شما برای من چیست؟

  38. محمد گفت:

    سلام من ۳۶ سالمه،فوق لیسانس مدیریت بازرگانی،۳ سال سابقه کار با عنوان کارشناس اداری،آیلتس جنرال۶،آیا برای مهاجرت کاری به لهستان یا کشور دیگری شانسی دارم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *






استفاده از مطالب وبسایت با ذکر نام شرکت کاریابی بین المللی مهاجران خوش آتیه مجاز است | نقشه سایت