ویزای 188 استرالیا (شرایط، هزینه ها و انواع آن)

ویزای 188 استرالیا (شرایط، هزینه ها و انواع آن)

ویزای 188 استرالیا (شرایط، هزینه ها و انواع آن)

سرمایه گذاری و کارآفرینی در استرالیا دارای ویزاهای متفاوتی است و همانطور که در مقاله سرمایه گذاری در استرالیا معرفی شد، ویزای 188 استرالیا با بیشترین تقاضا در بین کارآفرینان و سرمایه گذاران خارجی مطرح ترین نوع در بین ویزاهای سرمایه گذاری است.

ویزای 188 یک نوع ویزای موقت 4 ساله است که در صورتی که شما بعنوان کارآفرین یا سرمایه گذار حداقل شرایط مورد نیاز این ویزا را پس از ورود به استرالیا اثبات نمایید از حالت موقت به ویزای اقامت دائم 888 تبدیل میشود

طبق آمار اداره مهاجرت استرالیا، ایرانیان پس از مردم کشور چین بیشترین متقاضی ویزای 188 استرالیا هستند

 

انواع ویزای 188

ویزای 188 تنها یک ویزا با شرایط ثابت نیست، این ویزا با در نظر گرفتن شرایط متفاوت متقاضیان در سابکلاس های متفاوتی صادر میشود

ویزای 188 دارای 5 نوع متفاوت است که معمولا ویزای نوع اول که به نام “نوع آوری در کسب و کار Business Innovation Stream” یا همان ویزای 188A میباشد را بعنوان ویزای 188 میشناسیم

روش های مختلف بر اساس شرایط

روش اول) نوآوری در کسب و کار Business Innovation Stream ویزای 188A

روش دوم) سرمایه گذاری Investor Stream ویزای 188B

روش سوم) سرمایه گذاری قابل توجه Significant Investor stream ویزای 188C

روش چهارم) سرمایه گذاری تضمینی Premium Investor Stream ویزای 188D

روش پنجم) کارآفرینی Entrepreneur stream ویزای 188E

منبع: وبسایت رسمی اداره مهاجرت استرالیا

معمولا از بین روش های سوم و چهارم بدلیل نیاز به سرمایه گذاری با مبالغ بالا چندان مورد توجه سرمایه گذاران نمیباشد

 

هزینه ها و شرایط ویزاهای 188

برای دریافت ویزای 188 میبایست امتیاز لازم (حداقل 65) را از جدول امتیازبندی بدست آوریدجدول امتیازبندی ویزای سرمایه گذاری استرالیا

 

ویزای 188A (نوآوری در کسب و کار)

اخذ 65 امتیاز از جدول امتیاز بندی و اثبات 500 هزار دلار استرالیا برای 2 سال از 4 سال اخیر الزامیست

سن متقاضی یکی دیگر از ملزومات است که بهتر است بیش از 54 سال نباشد

در غیر اینصورت تنها در بعضی ایالات استرالیا پرونده سرمایه گذاری شان پذیرفته میشود

اثبات دارایی منقول و غیر منقول که طبق نظر ارزیاب دادگستری حداقل 800 هزار دلار استرالیا باشد از امتیازات مهم این برنامه میباشد

پس از اخذ ویزا 188 و ورود به استرالیا شما میبایست طی اعتبار 4 ساله ویزا حداقل 2 سال بیزینس خود را فعال نگاه دارید

شرایط تبدیل به اقامت دائم

دارندگان ویزای 188 در صورتی که از روشی که ملزم به راه اندازی بیزینس است اقدام کرده باشند میبایست 2 شرط از 3 شرط ذیل را اثبات نمایند

  1. اثبات دارایی خالص کسب و کارشنان به ارزش 200 هزار دلار استرالیا برای 12 ماه پایانی از 2 سال عمر بیزینس
  2. اثبات دارایی خالص مجموع کسب و کار + شخصی به ارزش 60 هزار دلار استرالیا برای 12 ماه پایانی از 2 سال عمر بیزینس
  3. استخدام 2 نفر یا چند نفر بصورت تمام وقت یا چند نفر بصورت نیمه وقت که مجموع حقوق دریافتیشان معادل دو نفر تمام وقت باشد

برای درخواست اقامت دائم میبایست دو سال بیزینس شما فعال بوده باشد

ویزای 188B (سرمایه گذاری)

معمولا اثبات و ارائه گردش مالی 500 هزار دلار استرالیا برای بعضی متقاضیان غیر ممکن است

شرایط تبدیل به اقامت دائم

بنابراین در ویزای 188B از شما تقاضا میشود پس از ورود به استرالیا مبلغ 1.5 میلیون دلار استرالیا در برنامه های منابع منتخب ایالتی سرمایه گذاری نمایید

سرمایه شما میبایست بمدت 4 سال در این سرمایه گذاری ها باقی بماند

 

ویزای 188E (کارآفرینی)

این روش شرایط کاملا متفاوتی با سایر ویزاها دارد

زیرا شما بعنوان متقاضی نیاز به پرداخت هزینه و اثبات سرمایه و دارایی نخواهید داشت

چیزی که مهم است ایده خلاقانه شما است که قصد کارآفرینی در آنرا دارید

برای اخذ این ویزا میبایست یکی از شرکت ها، دولت های ایالتی و یا یک سرمایه گذار ثبت شده روی ایده ی کارآفرینانه ی شما حداقل مبلغ 200 هزار دلار استرالیا سرمایه گذاری انجام دهد

نمره زبان در این روش حداقل میبایست معادل 6 آیلتس باشد و سهم شما از سود طبق قرارداد با سرمایه گذار استرالیایی حداقل میبایست 30 درصد باشد

بدیهی است که شرایط جدول امتیازبندی برای این نوع ویزا چندان صدق نمیکند

 

لطفا برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان واحد سرمایه گذاری استرالیا تماس بگیرید

ویزای 188 استرالیا (شرایط، هزینه ها و انواع آن)
5 (100%) 1 رای

سیروس احمدی
سیروس احمدی
کارشناس رسمی مهاجرت کشور استرالیا و نیوزلند - MARN:0854826

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *