کارآفرینی ساسکاچوان
برنامه کارآفرینی ساسکاچوان اقامت آسان کانادا
11/22/2017
بریتیش کلمبیا (ونکوور) - مهاجرت از طریق کارآفرینی
زندگی در کانادا با برنامه کارآفرینی بریتیش کلمبیا (ونکوور)
12/10/2017

اکسپرس اینتری Express Entry کانادا | برنامه ورود سریع کانادا

اکسپرس اینتری (ورود سریع) کانادا

(این مقاله مربوط به اکسپرس اینتری سال 2017 است که بنا بر سیاست های اعلام شده از سوی مقامات مهاجرتی کانادا پیش بینی می شود در سال 2018 آمار قبولی بسیار بالاتر از همه سال های گذشته باشد و میانگین امتیازات قبولی به مراتب پایین تر است)

اکسپرس اینتری Express Entry چیست؟

از سال 2015 برای مهاجرت به کانادا سیستم جدید مهاجرتی برای نیروی کار بنام اکسپرس اینتری (ورود سریع) راه اندازی شد به این صورت که واجدین شرایط در این سیستم با تشکیل یک پروفایل ثبت نام کرده، امتیاز بندی شده و در صورت دارا بودن حد نصاب قبولی، موفق به اخذ ویزای اقامت دائم کشور کانادا در کمترین زمان می شوند.

در هر دوره از انتخاب متقاضیان مهاجرت به کانادا از طریق سیستم اکسپرس اینتری (معمولا هر 21 روز) اگر امتیاز شما برابر و یابیشتر از حداقل امتیاز هر دوره باشد در پایان هر دوره بررسی  از میان دیگر شرگت کنندگان پذیرفته می شوید.

برای تشکیل پروفایل باید حداقل 67 امتیاز از جدول زیر کسب کنید که با داشتن آیلتس 6 جنرال (برای اکثر فارغ التحصیلان دانشگاه ها میسر می باشد) پروفایل شما 1 سال اعتبار دارد و در طول این یک سال در همه دوره های بررسی پرونده ها شرکت داده می شوید.


پیشنهاد ویژه: مهاجرت آسان به کانادا از طریق فرزند زیر 18 سال


امتیاز بندی اولیه برای ثبت نام(حداقل 67 امتیاز از مجموع 100 امتیاز):

 

جدول امتیازبندی کلی اکسپرس اینتری کانادا

معیارحداکثر امتیاز
مدرک تحصیلی25 امتیاز
انطباق پذیری10 امتیاز
سطح زبان28 امتیاز
تجربه کاری15 امتیاز
سن12 امتیاز
پیشنهاد شغلی10 امتیاز
مجموع امتیازها100 امتیاز
حداقل امتیاز قبولی67 امتیاز

 


سرویس رایگان: فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا و محاسبه امتیاز


امتیاز مدرک تحصیلی

مدرک تحصیلی

 

امتیاز
دیپلم5
فوق دیپلم19
لیسانس21
فوق لیسانس23
دکترا25

 

انطباق پذیری

شرایطی که نشان دهنده میزان انتطباق پذیری شما در کانادا با توجه به حضور قبلی شما در این کشور و یا داشتن اقوام در این کشور میباشد

انطباق با کاناداامتیاز
سطح زبان همسر

CLB4

5
سابقه تحصیل در کشور کانادا5
سابقه تحصیل همسر در کشور کانادا5
تجربه کار در کانادا10
تجربه کار همسر در کانادا5
داشتن بستگان در کانادا5

 

مدرک زبان

معادل سازی CLB به نمره IELTS جنرال

CLBSpeakinglisteningreadingwriting
CLB55545
CLB65.55.555.5
CLB76666
CLB86.57.56.56.5
CLB97877

 

تجربه کاری در 10 سال گذشته

دقت فرمایید در حال حاضر کشور کانادا سابقه کاری شما را با نامه از محل کار نیز قبول می کند و تعداد سال های کار پاره وقت نصف تمام وقت محاسبه می شوند

تجربه کارامتیاز
حداقل 12 ماه9
بین 2تا3 سال11
بین 4تا5 سال13
بیش از 6سال15

 

امتیاز بندی سن

سن

امتیاز

بین 18 تا 35

12

از 35 سال به بالا به ازای هر سال یک امتیاز کم می شود که به سن 46 یک امتیاز و از 46 به بالا امتیازی داده نمی شود.

  • پیشنهاد شغلی در کانادا 10 امتیاز (این مهم، در ادامه به تفضیل توضیح داده شده است)

 

در صورتی که مجموع امتیازتان به حداقل 67 برسد می توانید در سیستم اکسپرس اینتری شرکت کنید.

برای محاسبه امتیازبندی شما در سیستم اکسپرس اینتری به وبسایت اداره مهاجرت کانادا مراجعه بفرمایید و اطلاعات خود را وارد برنامه کنید،این سیستم امتیاز شما را به صورت آنلاین محاسبه می کند.

  • در صورتی که امتیاز شما بالای 450 باشد شانس قبولیتان در حوزه نیروی متخصص فدرال بسیار بالاست (به بیان روشن تر شما در هر کجای خاک کشور کانادا می توانید زندگی و کار کنید) و برای اخذ اقامت دائم کانادا اقدام بفرمایید.
  • در صورتی که امتیازتان بین 400 تا 450 باشد، دو راه برای تضمین قبولیتان وجود دارد:

1) شما باید درخواست  نیروی متخصص استانی بدهید که در این صورت باید از شرایط استان ها و اینکه چه مشاغلی (NOC  یا دسته بندی شغلی) در هر استان شانس بالاتری در انتخاب داشته اند اطلاع دقیق داشته باشید و رزومه خود را با توجه به معیارهای شغلی مد نظر هر استان بنویسید و اینکه همزمان برای چند استان اقدام کنید به گونه ای که تناقض قابل توجهی در حوزه های کاریتان وجود نداشته باشد. در این صورت به متقاضیان پیشنهاد می شود از وکلای مهاجرت با سابقه در این خصوص کمک بگیرید. در صورت موفقیت در گرفتن دعوتنامه استانی 600 امتیاز به امتیازات شما اضافه خواهد شد که قبولی شما را تضمین خواهد نمود.

2) و یا صورتی که بتوانید از یک کارفرمای کانادایی پیشنهاد شغلی دریافت کنید نیز 600 امتیاز به امتیازتان اضافه خواهد شد و این امر برای افراد ساکن ایران تقریبا کمی دشوار اما شدنی ست، فقط در صورتی که در کانادا بستگانی دارید که کارفرما می باشند و هیچ گونه شباهت فامیلی با شما ندارد می توانید از سوی ایشان دعوت نامه دریافت کنید که شانس قبولیتان حتمی است.


حتما بخوانید: اقامت دائم کانادا با برنامه کارآفرینی 100 هزار دلاری استان منیتوبا


نکاتی مهم در خصوص اکسپرس اینتری

  • دور ویزا برای امتیاز بالا نهایتا بین 8 ماه الی 1 سال زمان می برد.
  • مدرک بیمه ای برای اثبات سابقه کار الزامی نیست، مگر اینکه در موارد خاص مهاجرت های استانی که همانگونه که در بالا گفته شد که حوزه شغلی شما بسیار تعیین کننده است، در این مورد ممکن است از شما سوابق بیمه بخواهند که اگر بیمه شما به عنوان کاگر ساده پرداخت شده باشد می توان با نامه ای از محل کار، عنوان شغلی تان را شرح دهید.
  • در روش اکسپرس انتری فدرال محدودیت رشته ای وجود ندارد و فقط سطح تحصیلات شما برای شما امتیاز می آورد و در نهایت هم با سیستم امتیاز بندی انتخاب می شوید لذا نوع رشته شما در قبولی شما موثر نیست. همین که مدرک شما توسط موسسه WES تایید شود، جایی برای نگرانی وجود نخواهد داشت.
  • در صورتی که با اکسپرس اینتری قبول شدید باید اسکن کلیه مدارکتان را که اداعا کرده بودید به اداره مهاجرت ارسال بفرمایید و در صورتی که مشکل امنیتی و یا پزشکی نداشته باشید می توانید ویزا را دریافت کنید.
  • قبولی شما ارتباطی با زمان ثبت نامتان با رغیب هایتان نخواهد داشت.
  • تمکن مالی برای اخذ ویزا (نرخ دلار دولتی را در نظر بگیرید)
حداقل پول نقدتعداد اعضای خانواده
15 هزار دلار کانادا

1

18 هزار دلار کانادا

2

21 هزار دلار کانادا

3

25 هزار دلار کانادا

4

28 هزار دلار کانادا

5

32 هزار دلار کانادا

6

35 هزار دلار کانادا

7نفر به بالا

دقت بفرمایید که این پول در حساب متقاضی اصلی پرونده باشد (ترجیها در حساب همسرتان نباشد) و حداقل از 6 ماه قبل نسبت به افتتاح حساب اقدام فرمایید.

 

هزینه های دولت کانادا پس از قبولی در اکسپرس اینتری (جهت بررسی پرونده شما)

متقاضی اصلی

550 دلار کانادا

همسر متقاضی

550 دلار کانادا

به ازای هر فرزند

150 دلار کانادا

 

هزینه های دولتی صدور ویزا

متقاضی اصلی490 دلار کانادا
همسر متقاضی490 دلار کانادا

 

 

اکسپرس اینتری Express Entry کانادا | برنامه ورود سریع کانادا
5 (100%) 2 votes

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *