اکسپرس انتری ورود سریع کانادا

اکسپرس اینتری Express Entry چیست؟

از سال 2015 برای مهاجرت به کانادا سیستم جدید مهاجرتی برای نیروی کار بنام اکسپرس اینتری (ورود سریع) راه اندازی شد به این صورت که واجدین شرایط در این سیستم با تشکیل یک پروفایل ثبت نام کرده، امتیاز بندی شده و در صورت دارا بودن حد نصاب قبولی، موفق به اخذ ویزای اقامت دائم کشور کانادا در کمترین زمان می شوند.

در هر دوره از انتخاب متقاضیان مهاجرت به کانادا از طریق سیستم اکسپرس اینتری (معمولا هر 21 روز) اگر امتیاز شما برابر و یابیشتر از حداقل امتیاز هر دوره باشد در پایان هر دوره بررسی  از میان دیگر شرگت کنندگان پذیرفته می شوید.

برای تشکیل پروفایل باید حداقل 67 امتیاز از جدول زیر کسب کنید که با داشتن آیلتس 6 جنرال (برای اکثر فارغ التحصیلان دانشگاه ها میسر می باشد) پروفایل شما 1 سال اعتبار دارد و در طول این یک سال در همه دوره های بررسی پرونده ها شرکت داده می شوید.

امتیاز بندی اولیه برای ثبت نام(حداقل 67 امتیاز از مجموع 100 امتیاز):

 

جدول امتیازبندی کلی اکسپرس اینتری کانادا

جدول امتیازبندی کلی اکسپرس اینتری کانادا

 


فرم ارزیابی رایگان مهاجرت به کانادا


امتیاز مدرک تحصیلی

امتیاز مدرک تحصیلی

انطباق پذیری

شرایطی که نشان دهنده میزان انتطباق پذیری شما در کانادا با توجه به حضور قبلی شما در این کشور و یا داشتن اقوام در این کشور میباشد

انطباق پذیری

مدرک زبان

معادل سازی CLB به نمره IELTS جنرال

مدرک زبان

تجربه کاری در 10 سال گذشته

دقت فرمایید در حال حاضر کشور کانادا سابقه کاری شما را با نامه از محل کار نیز قبول می کند و تعداد سال های کار پاره وقت نصف تمام وقت محاسبه می شوندتجربه کاری در 10 سال گذشته

امتیاز بندی سن

سنین بین 18 الی 35 سال میتوانند 12 امتیا اخذ نمایند
از 35 سال به بالا به ازای هر سال یک امتیاز کم می شود که به سن 46 یک امتیاز و از 46 به بالا امتیازی داده نمی شود.

  • پیشنهاد شغلی در کانادا 10 امتیاز (این مهم، در ادامه به تفضیل توضیح داده شده است)

 

در صورتی که مجموع امتیازتان به حداقل 67 برسد می توانید در سیستم اکسپرس اینتری شرکت کنید.

برای محاسبه امتیازبندی شما در سیستم اکسپرس اینتری به وبسایت اداره مهاجرت کانادا مراجعه بفرمایید و اطلاعات خود را وارد برنامه کنید،این سیستم امتیاز شما را به صورت آنلاین محاسبه می کند.

  • در صورتی که امتیاز شما بالای 450 باشد شانس قبولیتان در حوزه نیروی متخصص فدرال بسیار بالاست (به بیان روشن تر شما در هر کجای خاک کشور کانادا می توانید زندگی و کار کنید) و برای اخذ اقامت دائم کانادا اقدام بفرمایید.
  • در صورتی که امتیازتان بین 400 تا 450 باشد، دو راه برای تضمین قبولیتان وجود دارد:

1) شما باید درخواست  نیروی متخصص استانی بدهید که در این صورت باید از شرایط استان ها و اینکه چه مشاغلی (NOC  یا دسته بندی شغلی) در هر استان شانس بالاتری در انتخاب داشته اند اطلاع دقیق داشته باشید و رزومه خود را با توجه به معیارهای شغلی مد نظر هر استان بنویسید و اینکه همزمان برای چند استان اقدام کنید به گونه ای که تناقض قابل توجهی در حوزه های کاریتان وجود نداشته باشد. در این صورت به متقاضیان پیشنهاد می شود از وکلای مهاجرت با سابقه در این خصوص کمک بگیرید. در صورت موفقیت در گرفتن دعوتنامه استانی 600 امتیاز به امتیازات شما اضافه خواهد شد که قبولی شما را تضمین خواهد نمود.

2) و یا صورتی که بتوانید از یک کارفرمای کانادایی پیشنهاد شغلی دریافت کنید نیز 600 امتیاز به امتیازتان اضافه خواهد شد و این امر برای افراد ساکن ایران تقریبا کمی دشوار اما شدنی ست، فقط در صورتی که در کانادا بستگانی دارید که کارفرما می باشند و هیچ گونه شباهت فامیلی با شما ندارد می توانید از سوی ایشان دعوت نامه دریافت کنید که شانس قبولیتان حتمی است.


حتما بخوانید: اقامت دائم کانادا با برنامه کارآفرینی 100 هزار دلاری استان منیتوبا


نکاتی مهم در خصوص اکسپرس اینتری

  • دور ویزا برای امتیاز بالا نهایتا بین 8 ماه الی 1 سال زمان می برد.
  • مدرک بیمه ای برای اثبات سابقه کار الزامی نیست، مگر اینکه در موارد خاص مهاجرت های استانی که همانگونه که در بالا گفته شد که حوزه شغلی شما بسیار تعیین کننده است، در این مورد ممکن است از شما سوابق بیمه بخواهند که اگر بیمه شما به عنوان کاگر ساده پرداخت شده باشد می توان با نامه ای از محل کار، عنوان شغلی تان را شرح دهید.
  • در روش اکسپرس انتری فدرال محدودیت رشته ای وجود ندارد و فقط سطح تحصیلات شما برای شما امتیاز می آورد و در نهایت هم با سیستم امتیاز بندی انتخاب می شوید لذا نوع رشته شما در قبولی شما موثر نیست. همین که مدرک شما توسط موسسه WES تایید شود، جایی برای نگرانی وجود نخواهد داشت.
  • در صورتی که با اکسپرس اینتری قبول شدید باید اسکن کلیه مدارکتان را که اداعا کرده بودید به اداره مهاجرت ارسال بفرمایید و در صورتی که مشکل امنیتی و یا پزشکی نداشته باشید می توانید ویزا را دریافت کنید.
  • قبولی شما ارتباطی با زمان ثبت نامتان با رغیب هایتان نخواهد داشت.
  • تمکن مالی برای اخذ ویزا (نرخ دلار دولتی را در نظر بگیرید)
حداقل پول نقدتعداد اعضای خانواده
15 هزار دلار کانادا

1

18 هزار دلار کانادا

2

21 هزار دلار کانادا

3

25 هزار دلار کانادا

4

28 هزار دلار کانادا

5

32 هزار دلار کانادا

6

35 هزار دلار کانادا

7نفر به بالا

دقت بفرمایید که این پول در حساب متقاضی اصلی پرونده باشد (ترجیها در حساب همسرتان نباشد) و حداقل از 6 ماه قبل نسبت به افتتاح حساب اقدام فرمایید.

 

هزینه بررسی پرونده: متقاضی اصلی 550 دلار کانادا / همسر متقاضی 550 دلار کانادا / هر فرزند 150 دلار کانادا

هزینه صدور ویزا: متقاضی اصلی 490 دلار کانادا / همسر متقاضی 490 دلار کانادا

مطالب مرتبط:


راهنمای اجاره و خرید خانه در کانادا

اقدامات مهم قبل از ورود به کانادا

راهنمای یافتن کار در کانادا

اکسپرس اینتری Express Entry کانادا + امتیازبندی
5 (100%) 2 رای

Canada
Canada
کارشناس امور مهاجرت کانادا

9 دیدگاه

  1. محسن گفت:

    سلام
    من دارای کارشناسی مکانیک تاسیسات حرارتی وبرودتی رتبه برتر کنکور با معدل 18 میباشم .در حال حاضر سه سال سابقه کار با بیمه و دوسال بدون بیمه در دفتر نقشه کشی تاسیسات ساختمان دارم اگه بخوام سطح کاری شغل خودمو در کانادا ارزیابی کنم باید چیکارکنم تشکر

  2. حسینی گفت:

    توضیحات عالی دست شما درد نکنه

  3. پروین حیدری گفت:

    سلام من کارشناسی عکاسی از دانشگاه تهران دارم 31 ساله و تقریبا 5 سال است که بصورت پروژه ای برای خودم کار میکنم و سابقه بیمه ندارم و CL B میشود 9 تاکنون وکلای زیادی بمن گفتند که حتما باید بتوانم ثابت که که درامدم ازطریق شغلم است و من مدرکی ندارم . فکر میکنید از طریق اکسپرس اینتری شانس مهاجرت دارم ؟ممنون از وقتی که میگذارید

    • Canada گفت:

      با سلام
      لطفا برای مشاوره حضوری تماس بگیرید تا دقیقتر شما را راهنمایی کنیم.

  4. علی ن گفت:

    با تشکر از توضیحات مفید.
    در صورت قبولی در روش اکسپرس انتری، نحوه ورود به کانادا با چه نوع ویزایی خواهد بود؟ بعد از چه مدت PR برای فرد صادر می شود؟

    • Canada گفت:

      ویزای اقامت دایم برای فرد صادر میشود از ابتدا و در بدو ورود به کانادا کارت PR برای ایشان صادر میشود.

  5. فریبا گفت:

    سلام وخسته نباشید،من دارای دو مدرک فوق لیسانس معماری و لیسانس بهداشت صنعتی ودارای شش سال سابقه کار با بیمه میباشم درباره امکان مهاجرت من بهمراه همسر وفرزندم لطفا راهنمایی بفرمایی،در ضمن مدرک تحصیلی همسر من مهندسی عمران می باشد.

    • Canada گفت:

      با سلام
      لطفا برای اطلاعات بیشتر با شرکت تماس بگیرید. داخلی102

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *