ویزای کاریابی آلمان – ویزا جستجوی کار آلمان

استخدام در امریکا از طریق eb3 و اخذ گرین کارت
استخدام در امریکا و اخذ گرین کارت به روش EB3
08/27/2017
تحصیل در آلمان
تحصیل رایگان در آلمان – تحصیل در آلمان بدون مدرک زبان
08/29/2017

ویزای کاریابی آلمان – ویزا جستجوی کار آلمان

ویزای کار آلمان

ویزای جستجوی کار آلمان که بصورت رسمی ویزای Job Seeker آلمان شناخته میشود فرصتی است برای حضور در این کشور , استخدام شدن در شرکت های آلمانی , شروع زندگی و اخذ اقامت دائم این کشور میباشد . کشور آلمان کشور زیبائی نیست اما یکی از قدرتمندترین اقتصاد کشورهای اروپائی در زمینه کاریابی , صنعت و خدمات است که با رشد تقاضای نیروی کار زیاد و حداقل درصد بیکاری افراد با تجربه , فنی و با استعداد را بخود جلب میکند. با استفاده از ویزای جستجوی کار آلمان افرادیکه توانائی های بالایی دارند آنرا بعنوان کشوری که در آن زندگی کرده و فرزندان خود را پرورش دهند انتخاب میکنند. ویزای کاریابی آلمان میتواند محیط آموزشی و کار قویترین سیستم آموزش دانشگاهی و امن ترین و جذاب ترین محیط کاری را در جهان به شما پیشکش کند اما جذابیت عمده ی آن برای افراد خارجی علاقه مندی این کشور به استخدام پرسنل با مدارک تخصصی بالا بوده و بالاترین دستمرد و حقوق مزایا  را جهت تشویق به اقامت نسل جوان ارائه میدهد. لذا اگر شما  تصمیم به کار و اقامت در این کشور دارید اولین و بهترین گام بررسی قوانین ویزای جستجوی کار سپس اقدام و اخذ کارت آبی اقامت میباشد.

درباره ویزای جستجوی کار آلمان

ویزای جستجوی کار آلمان یا به اصطلاح (Job Seeker Visa) یک مجوز اقامت بلند مدت و دائم که به شما اجازه میدهد در گام اول به مدت 6 ماه در کشور آلمان اقامت کرده و کار مورد نظر خود را بیابید و در صورتیکه در پایان این مدت 6 ماهه بتوانید محل استخدام خود را بیابید به شما ویزای کار آلمان اعطا میگردد و به شما اجازه زندگی و کار در کشور آلمان داده میشود .

لطفا توجه داشته باشید که داشتن ویزای جستجوی کار آلمان به شما اجازه نمیدهد بلافاصله در کشور آلمان شروع بکار نمائید ، این ویزا به شما اجازه ورود به کشور آلمان را جهت بازدید از این کشور و ارزیابی موقعیت شغلی در این مدت 6 ماهه میدهد

 

شرایط  اخذ این ویزا

تبصره : لازم است یاد آوری کنیم اطلاعاتی که در اینحا به حضورتان ارائه میگردد صرفا جهت کسب اطلاعات است و راهنمای گام به گام اقدام نیست و اگر خودتان شخصا مایل به اقدام باشید جرئیات بسیاری وجود خواهد داشت که بایست توسط کارشناس مربوطه پاسخ داده شود.

  • حداقل مدرک تحصیلی کارشناسی از هر دانشگاهی در ایران و جهان که اعتبار آن مورد تائید اداره آموزش و پرورش آلمان باشد
  • حداقل پنج سال سابقه / تجربه کاری در زمینه مدرک تحصیلی
  • تمکن مالی که ثابت کنید در مدت 6 ماه اولیه که در آلمان هستید توانائی پرداخت هزینه ها روزمره خود را دارید (6000 یورو)
  • دارا بودن بیمه مسافرتی که تا زمانی که شغل مورد نظر خود را یافتید شما را پوشش دهد

به شما توصیه میکنیم مقاله امکان کار و تحصیل رایگان در آلمان را در مطالعه بفرمایید

مدراک مورد نیاز

گام بعدی تهیه و تنظیم مدارکی است که پس از اخذ وقت ملاقات با سفارت باید تهیه و به همراه داشته باشید:

عدم تهیه کامل و تحویل این مدارک باعث مردود شدن پروسه اخذ ویزا خواهد شد

  • تکمیل فرم ویزا  مدارک مرتبط به سفارت المان (توسط کارشناس ما انجام خواهد شد)
  • تهیه و ارائه نامه توجیحی مبنی برای اثبات دلایل سفر شما به آلمان به زبان انگلیسی و آلمانی (توسط کارشناسان ما انجام خواهد شد)
  • گذرنامه معتبر که حداقل  12 ماه دیگر اعتبار داشته باشد . یک کپی از صفحه اطلاعات  آن
  • سه عدد عکس پاسپورتی
  • ترجمه تائید شده  از آخرین مدارک تحصیلی دانشگاهی و سال آخر دبیرستان
  • مدرکی که ثابت کند در هنگام ورود به آلمان در کجا اقامت خواهید کرد (با هماهنگی کارشناسان ما انجام خواهد شد)
  • یک  نسخه از اطلاعات قبلی شخصی که با جرئیات تمام نوشته شده باشد CV (توسط کارشناسان ما انجام خواهد شد)
  • نامه موجودی بانکی (ریالی) که ثابت کند شما  معادل مبلغ 6000 یورو را در حساب خود موجود دارید

لازم بذکر است تهیه کلیه مدارک فوق به این معنی که شما بصورت تضمینی ویزای 6 ماهه را اخذ نموده اید نمیباشد. تصمیم گیری در مورد ویزا صرفا بعهده افسر ویزا در سفارت آلمان میباشد اما کارشناسان ما با تکمیل دقیق و ارائه مدارک توجیحی مناسب شانس دریافت این نوع ویزا را به حداکثر میرسانند

 

چگونه در شغل مناسب استخدام شویم؟

پس از اخذ موفقیت آمیز ویزای کاریابی آلمان و حضور در این کشور دانستن چند نکته درباره اخذ موفقیت آمیز پیشنهاد کاری و استخدام در این کشور بسیار مفید ات:

  1. مهارت زبان آلمانی : یکی از مهمترین گزینه هایی که شخص تازه وارد با دانستن آن میتواند به راحتی با جامعه و کارفرما های آلمانی رابطه برقرار کند و از طرفی تسلط نسبی به این زبان یکی از موارد مهمی است که اکثر کارفرمایان به آن توجه خواهند داشت.
  2. رزومه قوی و تجربه کاری مرتبط : با داشتن تجربه کاری مرتبط و ارائه رزومه قوی از سابقه ی کاری میتوان به میتوان با احتمال بیشتری کارفرمایان آلمانی را به استخدام شما قانع نمود
  3. مدارک فنی و تخصصی : کارهای فنی همچون جوشکاری, لوله کشی و … و مهارت های تخصصی مثل حوزه های فناوری اطلاعات و ارتباطات (برنامه نویسان, کارشناس شبکه) و صنایع وابسته به حوزه خودرو جز مشاغل پر طرفدار در کشور آلمان هستند, شما همچنین میتوانید لیست تقاضاهای نیروی کاری آلمان را از طریق وبسایت رسمی این کشور پیگیری بفرمایید

میزان موفقیت خود برای اخذ ویزای کاریابی آلمان را با تکمیل فرم ارزیابی بسنجید

 

ویزای کاریابی آلمان – ویزا جستجوی کار آلمان
1 (20%) 1 vote

9 دیدگاه

  1. احمد طلایی گفت:

    سلام
    ایا با مدرک فوق دیپلم فنی صنایع چوب و کاغذ و بیشتر از 10 سال تجربه و سن 38 سال و اشنایی متوسط با زبان انگلیسی میشه برای ویزای 6 ماهه المان اقدام کرد

  2. محسن گفت:

    با سلام
    مرتبط بودن رشته تحصیلی و تجربه کاری تا چه حد مهمه؟ من لیسانس مدیریت بازرگانی از دانشگاه پیام نور دارم ولی 10 سال سابقه کار در زمینه دوربینهای مداربسته و سیستمهای حفاظتی و دزدگیر دارم 35 سالمه و آشنایی متوسط با زبان انگلیسی
    و اینکه چون فراگیر پیام نور بودم اصلا مدرک تحصیلیم قابل قبول هست برای المان یا خیر؟

    • مدرک تحصیلی شما مورد تایید کشور آلمان هست اما، اینکه با توجه به تخصص غیر مرتبط بتوانید در کشور آلمان استخدام شوید بستگی به شرایط خودتان دارد

  3. سیاوش گفت:

    سلام ببخشید روال قانونی بردن همسر پس از یافتن کار در آلمان از طریق ویزای جستجوی کار چیست؟
    در صورت پیدا کردن کار در آلمان باید ویزا را تغییر بدهیم و سپس برای آوردن همسر اقدام کنیم؟
    متشکرم

  4. احمد فرزادگان گفت:

    با سلام .بنده دارای 41 سال و لیسانس مهندس شیمی ازدانشگاه فردوسی مشهد هستم .دارای 16 سال سابقه کار در تولید و مهندسی هستم . آیا می توانم ویزای 6 ماهه کاریابی آلمان را دریافت کنم ؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *