ویزای کار و کاریابی Job Seeker آلمان، فرصتی برای استخدام در آلمان، اخذ کارت آبی و اقامت دائم

استخدام در امریکا از طریق eb3 و اخذ گرین کارت
استخدام در امریکا و اخذ گرین کارت به روش EB3
08/27/2017
تحصیل در آلمان
تحصیل رایگان در آلمان – تحصیل در آلمان بدون مدرک زبان
08/29/2017

ویزای کار و کاریابی Job Seeker آلمان، فرصتی برای استخدام در آلمان، اخذ کارت آبی و اقامت دائم

ویزای کار آلمان

ویزای کار آلمان که بصورت رسمی ویزای Job Seeker آلمان شناخته میشود فرصتی است برای حضور در این کشور , استخدام شدن در شرکت های آلمانی , شروع زندگی و اخذ اقامت دائم این کشور میباشد . کشور آلمان کشور زیبائی نیست اما یکی از قدرتمندترین اقتصاد کشورهای اروپائی در زمینه کاریابی , صنعت و خدمات است که با رشد تقاضای نیروی کار زیاد و حداقل درصد بیکاری افراد با تجربه , فنی و با استعداد را بخود جلب میکند. با استفاده از ویزای جستجوی کار آلمان افرادیکه توانائی های بالایی دارند آنرا بعنوان کشوری که در آن زندگی کرده و فرزندان خود را پرورش دهند انتخاب میکنند. ویزای کاریابی آلمان میتواند محیط آموزشی و کار قویترین سیستم آموزش دانشگاهی و امن ترین و جذاب ترین محیط کاری را در جهان به شما پیشکش کند اما جذابیت عمده ی آن برای افراد خارجی علاقه مندی این کشور به استخدام پرسنل با مدارک تخصصی بالا بوده و بالاترین دستمرد و حقوق مزایا  را جهت تشویق به اقامت نسل جوان ارائه میدهد. لذا اگر شما  تصمیم به کار و اقامت در این کشور دارید اولین و بهترین گام بررسی قوانین ویزای جستجوی کار سپس اقدام و اخذ کارت آبی اقامت میباشد.

درباره ویزای کار آلمان

ویزای کار آلمان یا به اصطلاح (Job Seeker Visa) یک مجوز اقامت بلند مدت و دائم که اگم اول به شما اجازه میدهد به مدت 6 ماه در کشور آلمان اقامت کرده و کار مورد نظر خود را بیابید و در صورتیکه در پایان این مدت 6 ماهه بتوانید محل استخدام خود را بیابید به شما کارت آبی آلمان اعطا میگردد و به شما و خانواده تان اجازه زندگی و کار در کشور آلمان داده میشود .

لطفا توجه داشته باشید که داشتن ویزای جستجوی کار آلمان به شما اجازه نمیدهد بلافاصله در کشور آلمان شروع بکار نمائید ، این ویزا به شما اجازه ورود به کشور آلمان را جهت بازدید از این کشور و مصاحبه های شغلی جهت استخدام در این مدت 6 ماهه را میدهد

شرایط  اخذ این ویزا

تبصره : لازم است یاد آوری کنیم اطلاعاتی که در اینحا به حضورتان ارائه میگردد صرفا جهت کسب اطلاعات است و راهنمای گام به گام اقدام نیست و اگر خودتان شخصا مایل به اقدام باشید جرئیات بسیاری وجود خواهد داشت که بایست توسط کارشناس مربوطه پاسخ داده شود.

  • حداقل مدرک تحصیلی کارشناسی از هر دانشگاهی در ایران و جهان یا مدرک فنی تخصصی معتبر که اعتبار آن مورد تائید اداره آموزش و پرورش آلمان باشد
  • حداقل 3 سال سابقه / تجربه کاری در زمینه مدرک تحصیلی
  • تمکن مالی که ثابت کنید در مدت 6 ماه اولیه که در آلمان هستید توانائی پرداخت هزینه ها روزمره خود را دارید (6000 یورو)
  • دارا بودن بیمه مسافرتی که تا زمانی که شغل مورد نظر خود را یافتید شما را پوشش دهد

مطالب مرتبط با آلمان: امکان تحصیل رایگان در آلمان

مدراک مورد نیاز

گام بعدی تهیه و تنظیم مدارکی است که پس از اخذ وقت ملاقات با سفارت باید تهیه و به همراه داشته باشید:

عدم تهیه کامل و تحویل این مدارک باعث مردود شدن پروسه اخذ ویزا خواهد شد

  • تکمیل فرم ویزا  مدارک مرتبط به سفارت المان (توسط کارشناس ما انجام خواهد شد)
  • تهیه و ارائه نامه توجیحی مبنی برای اثبات دلایل سفر شما به آلمان به زبان انگلیسی و آلمانی (توسط کارشناسان ما انجام خواهد شد)
  • گذرنامه معتبر که حداقل  12 ماه دیگر اعتبار داشته باشد . یک کپی از صفحه اطلاعات  آن
  • سه عدد عکس پاسپورتی
  • ترجمه تائید شده  از آخرین مدارک تحصیلی دانشگاهی و سال آخر دبیرستان
  • مدرکی که ثابت کند در هنگام ورود به آلمان در کجا اقامت خواهید کرد (با هماهنگی کارشناسان ما انجام خواهد شد)
  • یک  نسخه از اطلاعات قبلی شخصی که با جرئیات تمام نوشته شده باشد CV (توسط کارشناسان ما انجام خواهد شد)
  • نامه موجودی بانکی (ریالی) که ثابت کند شما  معادل مبلغ 6000 یورو را در حساب خود موجود دارید

لازم بذکر است تهیه کلیه مدارک فوق به این معنی که شما بصورت تضمینی ویزای 6 ماهه را اخذ نموده اید نمیباشد. تصمیم گیری در مورد ویزا صرفا بعهده افسر ویزا در سفارت آلمان میباشد اما کارشناسان ما با تکمیل دقیق و ارائه مدارک توجیحی مناسب شانس دریافت این نوع ویزا را به حداکثر میرسانند

چگونه در شغل مناسب استخدام شویم؟

پس از اخذ موفقیت آمیز ویزای کاریابی آلمان و حضور در این کشور دانستن چند نکته درباره اخذ موفقیت آمیز پیشنهاد کاری و استخدام در این کشور بسیار مفید ات:

  1. مهارت زبان آلمانی : یکی از مهمترین گزینه هایی که شخص تازه وارد با دانستن آن میتواند به راحتی با جامعه و کارفرما های آلمانی رابطه برقرار کند و از طرفی تسلط نسبی به این زبان یکی از موارد مهمی است که اکثر کارفرمایان به آن توجه خواهند داشت.
  2. رزومه قوی و تجربه کاری مرتبط : با داشتن تجربه کاری مرتبط و ارائه رزومه قوی از سابقه ی کاری میتوان به میتوان با احتمال بیشتری کارفرمایان آلمانی را به استخدام شما قانع نمود
  3. مدارک فنی و تخصصی : کارهای فنی همچون جوشکاری, لوله کشی و ... و مهارت های تخصصی مثل حوزه های فناوری اطلاعات و ارتباطات (برنامه نویس نرم افزار, کارشناس شبکه) و صنایع وابسته به حوزه خودرو جز مشاغل پر طرفدار در کشور آلمان هستند, شما همچنین میتوانید لیست تقاضاهای نیروی کاری آلمان را از طریق وبسایت رسمی این کشور پیگیری بفرمایید

مزیت زبان آلمانی برای استخدام و اخذ اقامت دائم

بدون شک میزان موفقیت شما برای در استخدام در آلمان در کنار تخصص و تجربه کار بسیار وابسته ب مهارت زبان آلمانی دارد

توجه داشته باشید متخصصین رشته های نرم افزار، برنامه نویسی، فناوری اطلاعات و مشاغل با نیروی کار کمیاب مدرک زبان آلمانی چندان مورد تاکید کرفرمایان نیست اما سایر مشاغل مهندسی و فنی به نسبت تعامل شما با کارفرما و همکاران زبان آلمانی یکی از الزامات کارفرما جهت استخدام است

زبان آلمانی چه تاثیری در اخذ اقامت دائم دارد؟ با داشتن مدرک زبان آلمانی زمان اخذ اقامت دائم کشور آلمان از 33 ماه به 21 ماه کاهش خواهد یافت

میزان موفقیت خود برای اخذ ویزای کاریابی آلمان را با تکمیل فرم ارزیابی بسنجید

شنگن اروپا

شنگن

یه ویزا برای 26 کشور

سفر به دور اروپا

بدون محدودیت

بازدید از 26 کشور عضو اتحادیه اروپا و پیمان شنگن

ویزای کار و کاریابی Job Seeker آلمان، فرصتی برای استخدام در آلمان، اخذ کارت آبی و اقامت دائم
4 (80%) 4 votes

33 دیدگاه

  1. احمد طلایی گفت:

    سلام
    ایا با مدرک فوق دیپلم فنی صنایع چوب و کاغذ و بیشتر از 10 سال تجربه و سن 38 سال و اشنایی متوسط با زبان انگلیسی میشه برای ویزای 6 ماهه المان اقدام کرد

    • سلام. نیاز به مدرک حداقل لیسانس برای اقدام میباشد

      • نوید گفت:

        سلام من ۳۹ سال دارم لیسانس برق الکترونیک دارم از دانشگاه سراسری تبریز .۱۳ سال سابقه کار مرتبط با رشته ام دارم.مدرک زبان المانی و ایلتس ندارم

        • سلام. شما شانس بالایی برای اخذ اقامت دائم از این طریق دارید، توصیه میشه برای اقدام زبان آلمانی خود را حداقل به سطح B1 برسانید

    • سلام جناب آقای طلایی،
      بدلیل نداشتن لیسانس شانس اخذ این نوع ویزا برای شما پایین است، اما شرایط شما تقریبا برای اخذ اقامت هلند مناسب میباشد
      در صورت تمایل با بخش اروپا شرکت تماس بگیرید

  2. محسن گفت:

    با سلام
    مرتبط بودن رشته تحصیلی و تجربه کاری تا چه حد مهمه؟ من لیسانس مدیریت بازرگانی از دانشگاه پیام نور دارم ولی 10 سال سابقه کار در زمینه دوربینهای مداربسته و سیستمهای حفاظتی و دزدگیر دارم 35 سالمه و آشنایی متوسط با زبان انگلیسی
    و اینکه چون فراگیر پیام نور بودم اصلا مدرک تحصیلیم قابل قبول هست برای المان یا خیر؟

    • مدرک تحصیلی شما مورد تایید کشور آلمان هست اما، اینکه با توجه به تخصص غیر مرتبط بتوانید در کشور آلمان استخدام شوید بستگی به شرایط خودتان دارد

  3. سیاوش گفت:

    سلام ببخشید روال قانونی بردن همسر پس از یافتن کار در آلمان از طریق ویزای جستجوی کار چیست؟
    در صورت پیدا کردن کار در آلمان باید ویزا را تغییر بدهیم و سپس برای آوردن همسر اقدام کنیم؟
    متشکرم

    • سلام, بله, پس از یافتن کار به شما بوکارت اهدا خواهد شد, که از این طریق میتوانید همسر خود را به آلمان دعوت کنید

  4. احمد فرزادگان گفت:

    با سلام .بنده دارای 41 سال و لیسانس مهندس شیمی ازدانشگاه فردوسی مشهد هستم .دارای 16 سال سابقه کار در تولید و مهندسی هستم . آیا می توانم ویزای 6 ماهه کاریابی آلمان را دریافت کنم ؟

    • سلام جناب آقای فرزادگان،
      با شرایط مختصر توضیح داده شده، بله شرایط شما مهیاست، جهت اقدام تماس حاصل فرمایید

  5. حسین گفت:

    با سلام
    بنده دارای فوق لیسانس نرم افزار کامپیوتر و 13 سال سابقه کار برنامه نویسی هستم
    35 سال دارم و مدرک زبان فرانسه و آیلتس دارم میتوانم برای ویزای کاریابی اقدام کنم ؟
    احتمال گرفتن ویزا چقدر هست؟

    • با سلام، با شرایط شما، علاوه بر اینکه شانس اخذ این نوع ویزا را دارید، احتمال استخدام شدنتان از بدو ورود بسیار بالاست

  6. علیرضا گفت:

    سلام وقتتون بخیر،من مدرک لیسانس برق قدرت پیام نور با معدل 13/21و 26 سال سن وداشتن مدارک برقکار ماهر2800 ساعته طرح مشترک ایران و المان و 720 ساعته الکترونیک صنعتی و 272 ساعته plcدرجه 2 و درایو و مانیتورینگ فنی و حرفه ای رو دارم اگه مدرک ایلتس زبان بگیرم بدون سابقه کار میتونم اقدام کنم واس المان ،ممنونم

    • سلام، امکان اخذ ویزا برای شما وجود دارد اما شانس شما برای استخدام بدون تجربه کاری و علی الخصوص زبان آلمانی پایین است

  7. علیرضا گفت:

    سلام عذر میخوام آقای احمدی دو تا سوال داشتم از شما،چه سطحی از زبان المانی و حداقل چند سال سابقه کاری داشته باشم اقدام کنم،لطف کردید جوابم رو دادید ،خدا پشت و پناهتون (از لحاظ سابقه من دوران خدمتم 21 ماه برقکار پادگان بودم)

  8. علیرضا گفت:

    سلام آقای احمدی میشه جواب سوال بالایی رو بدین ممنونم.

  9. شيما گفت:

    سلام
    من ليسانس فيزيك از دانشگاه پيام نور و فوق ليسانس فيزيك از دانشگاه ازاد دارم. ده سال سابقه كار دارم . كارمند صداو سيما و صدابردار هستم. رشته تحصيليم با كارم كاملا مرتبطه.و زبان الماني نميدونم.امكان گرفتن ويزاي جاب سيكر و پيدا كردن كاردر المان دارم؟

    • سلام.
      امکان اخذ ویزای جاب سیکر بله، اما پیدا کردن کار بسیار به میزان سابقه و مهارت شما در کنار مهارت مکالمه شما به زبان آلمانی دارد

  10. سارا گفت:

    سلام من لیسانس مهندسی عمران دانشگاه علمی کاربردی تهران دارم و همسرم مدرک کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک و 5 سال سابقه کار مرتبط با رشته دارند. برای این که چند ماه مجبور به جدایی نباشیم تصمیم داریم هر دو درخواست ویزای کار آلمان بدیم و با هم به آلمان بریم. می خواستم بدونم اگر توی آلمان یکی از ما کار پیدا کنه نفر دوم میتونه با توجه به این که همسر اون فرده به عنوان همسرش (نه با ویزای کارش) آلمان پیش اون بمونه و شامل اقامتش بشه؟ و این که پس از این که ویزای کار رو گرفتیم توی اون شش ماه بعد از این که کار پیدا کردیم چه کاری باید انجام بدیم برای گرفتن اقامت و استخدام؟

  11. عباد گفت:

    با سلام.پسرم ۵ سالش هست وبا ضریب هوشی خیلی بالا عضو جامعه جهانی تیزهوشان( mensa)میباشدودارای کارت عضویت نیز هست.والان در موسیقی ساز پیانو نیز بااین سن کم فوق العاده قوی میباشد و شاگرد استاد انوشیروان روحانی بزرگوار میباشد این امکان وجود دارد که بتواند در مدارس المان شروع به تحصیل نماید. سپاسگزارم راهنمایی فرمایید

  12. جلال گفت:

    با سلام
    من هم مدرک لیسانس و هم رشته ی شغلیم در رابطه با مشاغل دریایی و بندری است. هفت سال سابقه کار دارم. تسلط به زبان انگلیسی دارم اما آلمانی خیر. آیا شانس کاریابی در مشاغل مربوط به بندری برای من وجود دارد؟

  13. نیلو گفت:

    سلام، همسرم لیسانس مهندسی کامپیوتر و ۱۲ سال سابقه کار دارند و در حال اقدام برای گرفتن مدرک زبان فرانسه هستند، آیا شانسی برای ویزای کار با این شرایط در آلمان دارند؟

    • سلام. با شرایط اعلام شده و در نظر گرفتن مورد تایید بودن مدرک تحصیلی ایشانف ایشان شانس زیادی برای این ویزا و علاوه بر آن استخدام و اخذ کارت آبی حتی بدون مدرک زبان آلمانی را خواهند داشت

  14. کیوان گفت:

    سلام با احترام لیسانس مهندسی مکانیک سراسری و ارشد اب و فاضلاب آزاد 20 سال سابقه در صنعت خودرو ، کشتیرانی ، و تهویه مطبوع هم کارمندی هم کارفرمایی دارم مدرک زبان ایلتس 5.5 دارم سن 49 سال ساپورت مالی لطفا امکان ویزای جستجوی کار را بفرمایید

  15. با سلام من 37ساله ومتاهل دارای لیسانس دامپروری و14 سال سابقه کار مرتبط در زمینه گاوداری صنعتی همراه با بیمه هستم ولی مدرک زبان ندارم آیا شانسی برای کار در این زمینه در کشور هلند یا دیگر کشورهای اروپا دارم.با تشکر

    • سعید گفت:

      با سلام من 37ساله ومتاهل دارای لیسانس دامپروری و14 سال سابقه کار مرتبط در زمینه گاوداری صنعتی همراه با بیمه هستم ولی مدرک زبان ندارم آیا شانسی برای کار در این زمینه در کشور هلند یا دیگر کشورهای اروپا دارم.با تشکر

      • سلام جناب آقای سعید جابرزاده،
        برای کشور آلمان برای رشته شما نیاز به داشتن حداقل نمره زبان B1 آلمانی میباشد، برای اطلاعات بیشتر لطفا تماس بگیرید

    • سلام. نیاز به داشتن مهارت زبان آلمانی الزامیست. و ممدرک تحصیلی شما نیز نیاز به ارزیابی دارد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE