دوره استخدام در انگلستان و اخذ ویزای کار انگلیس

دوره استخدام در انگلستان و اخذ ویزای کار انگلیس

مهاجرت به انگلستان بدلیل سختگیرانه بودن قوانین مهاجرت برای مهاجران غیر اروپایی بسیار دشوار است و از طرف سطح بالای کیفی زندگی در این کشور در مقایسه با سایر کشور های اروپایی و قرار دادن این کشور هم رده با کشورهای امریکا، کانادا و استرالیا تقاضای فراوانی را برای مهاجرت بوجود آمورده است

مهاجرت کاری به انگلستان برای ایرانیان مسئله ای بسیار سخت و پیچیده ای است و اخذ ویزای کار انگلیس به این منظور از دشواریهای این موضوع است و نیازمند داشتن جاب آفر (پیشنهاد کاری) از کارفرمایان این کشور میباشد

از اینرو تقریبا اکثر مهاجران میبایست موفق به استخدام در انگلستان شوند و یا پروسه ی اخذ جاب آفر را گذرانده باشند

از ابتدای سال جاری 1397 شرکت کاریابی بین المللی مهاجران خوش آتیه با مذاکرات انجام شده و عقد قرارداد با شرکت ها و موسسات هم تراز موفق به ایجاد بستری برای اعزام نیروی کار و استخدام در انگلیس شده است.

برنامه استخدام در انگلستان

از آنجایی که همیشه تقاضاهایی از طرف شرکت ها و کارفرماهای انگلیسی برای تامین نیروی کار متخصص از خارج کشور وجود دارد، مهاجرت نیروی کار به انگلستان همیشه در جریان است، اما:

معمولا شرکت ها در انگلستان اعتماد چندانی به واقعی بودن میزان مهارت نیروهای کاری غیر اتحادیه اروپا و کشورهای مشترک المنافع ندارند، بنابراین تنها از دو طریق استخدام و اخذ ویزای کار انگلیس را انجام میدهیم:

روش استخدام در انگلیس

پس از بررسی و سوابق و مدارک شما و تطبیق مهارت ها و توانایی های شما با چند شرکت تقاضامند نیروی متخصص مذاکرات اولیه برای معارفه شما انجام خواهد شد و در صورت پذیرش اولیه کارفرما پیش شرط های اولیه شرکت مربوطه اعلام خواهد شد

معمولا شرکت ها تقاضای گذارندن و اخذ مدرک بین المللی معتبر در حوزه مورد تخصصتان هستند و ترجیح شان مدارکی است که از خود کشور انگلستان صادر شده باشد

ما با هماهنگی دفتر انگلستان این دوره ها را بصورت آنلاین برایتان ثبت نام خواهیم کرد

پس از گذراندن دوره های که معمولا بین 1 الی 6 ماه بطول خواهد انجامید و اخذ مدرک قرارداد استخدام تمام وقت شما با حضور خودتان در انگلستان با کارفرما عقد خواهد شد

حقوق و مزایا

حقوق و دستمزد بر اساس قانون کار برای شما پس از گذراندن پروسه قانونی استخدام در انگلستان به راحتی یک زندگی مرفه را برای شما و خانواده تان خلق خواهد نمود

حقوق در انگلستان 30000 پوند در سال بعنوان حقوق سال اول میباشد

در صورتی که مهارت شما تخصصی باشد، این اطمینان را میتوانیم به شما بدهیم که کارفرمایان بصورت کاملا رقابتی آماده پرداخت حقوق و مزایای تا سقف 50000 پوند در سال را برای جذب هر چه سریعتر شما خواهند داشت

توجه: شما برای ورود به انگلستان و عقد قرارداد استخدام به کمک دفتر نمایندگی ما در انگلیس نیازمند اخذ ویزای انگلستان هستید

شرط لازم برای اخذ ویزای کار

حتی اگر کارفرما شرایط شما را برای استخدام پذیرفته باشد و برای حضورتان در انگلستان لحظه شماری کند سفارت انگلیس در ایران طبق قوانین مستقل خود به شما ویزا اهدا خواهد نمود

جهت اطلاع: ویزای کار انگلستار با نام ویزای Tier 2 نیز شناخته میشود

 

پیش نیازهای اخذ ویزای کار انگلیس

  1. داشتن نمره آیلتس حداقل 5.5 جنرال
  2. سن حداکثر 40 سال
  3. حداقل مدرک کارشناسی (لیسانس)
  4. اثبات تمکن مالی 20000 پوند

 

ویزای کار انگلستان (ویزا Tier 2)

مهم ترین اصل برای اخذ ویزای کار انگلیس، داشتن پیشنهاد کاری از یک موسسه یا شرکت انگلیسی برای کارهای کوتاه یا بلند مدت می باشد.

این موسسات و شرکت ها باید مجوز Tier 2 را داشته باشند.

متقاضی می تواند سه ماه قبل از تاریخ شروع قرارداد کاری جهت دریافت ویزا اقدام نماید.

در این نوع ویزای انگلیس،  نیاز به افراد با تجربه و ماهر مورد توجه قرار گرفته است یعنی افرادی که از مهارت و تجربه حرفه ای در سطح بالایی برخوردار بوده و قصد مهاجرت به انگلستان را دارند.

امروزه روش های مهاجرت به انگلیس تحت سیستم امتیاز بندی شناخته می شود و افراد متقاضی برای واجد شرایط بودن نیاز به کسب امتیاز در موارد ذیل هستند

 

امتیازبندی ویزای کار Tier 2 انگلستان

مجموع حدنصاب امتیاز شما باید به حداقل 70 امتیاز برسد که با اخذ پیشنهاد کار از طرف کارفرما انگلیسی شانس شما برای اخذ این نوع ویزا بالا خواهد رفت

پیشنهاد کاری: بیشترین امتیاز ویزای کاری انگلستان مربوط به پیشنهاد شغلی شما در انگلستان است که تا 30 امتیاز از مجموع امتیازات شما را پوشش می دهد

مدرک زبان انگلیسی: متقاضی به موجب دانستن زبان انگلیسی می تواند 10 امتیاز کسب کرده در غیر اینصورت با درخواست ویزای کار متقاضی مخالفت خواهد شد. حداقل نمره مورد نیاز سطح B1 در آزمون های زبان انگلیسی میباشد

طبق بخشنامه جدید اداره مهاجرت و سفارت کشور انگلستان فقط آزمونهایی از ایران مورد تایید سازمان مهاجرت این کشور قرار میگیرند که از طریق مرکز آزمون ایرسافام انجام  شده باشد

درآمد: میزان حقوق دریافتی در قبال کار درخواستی در پیشنهاد کاری نباید از 20800 پوند در سال کمتر باشد. (که 20 امتیاز را به خود اختصاص می دهد.)

تمکن مالی: اثبات داشتن تمکن مالی که معمولا با ارائه موجودی حساب بانکی اثبات میشود 10 امتیاز به شما خواهد داد.

یادآوری مجدد: ویزای کار انگلیس از معدود ویزاهایی است که با صرف کمترین هزینه به اقامت کشور انگلستان ختم میشود

 


مطالب مرتبط

تحصیل در انگلستان

ویزای کار آلمان

استخدام در امریکا به روش EB3

دوره استخدام در انگلستان و اخذ ویزای کار انگلیس
4.3 (86.67%) 3 رای

سیامک خرازی زاده
سیامک خرازی زاده
سیامک خرازی زاده | سیامک خرازی زاده از سال 1383 بعنوان مدیر ارشد اعزام دانشجوی کل شعبات مجتمع فنی تهران در سراسر کشور فعالیت خود را در حوزه مهاجرت تحصیلی و کار آغاز نمودند. دارای تاییدیه رسمی مدیریت از EDExcel انگلستان و TAFE استرالیا. ایشان طی این سالها به شرکت های مهاجرتی مشاوره تخصصی در امور مهاجرت کاری، تحصیلی و سرمایه گذاری ارائه میدهند. شرکت هایی که از خدمات ایشان بهره مند شده اند: مجتمع فنی تهران(ایران، امارات متحده عربی)، شرکت ویزایاب (استرالیا)، کانتیننتال(کانادا)، ای بی تری دایرکت (امریکا)

49 دیدگاه

  1. سهیل گفت:

    با سلام مجدد

    من قبلا سوالی پرسیده بودم ولی جواب نداید ( هزینه این ویزا چقدر است ؟ و آیا پوند قبول می کنید ؟ چون من ریال ندارم)

  2. لیلا گفت:

    با سلام
    برای رشته اموزش زبان انگلیسی مقطع ارشد شاخه اموزش از دانشگاه ملی مالزی با 10 سال سابقه کاری و 39 سال سن و متاهل و همچنین رشته تکنولوژی نساجی مقطع کارشناسی , و ارشد مکانیک شاخه ارتعاشات از دانشگاه مالزی و سابقه 17 سال و سن 43 ساله دارای فرزند 14 ساله ایا شرایط اخذ ویزای کاری برای این خانواده مهیا است یا خیر؟ سپاس

  3. مینا عباسی گفت:

    با سلام
    برای رشته معماری مقطع کارشناسی ارشد با 8 سال سابقه کار در دستگاه دولتی و 37 سال سن و متاهل هستم آیا شرایط اخذ ویزای کاری برای من و همسرم مهیا است یا خیر؟ممنونم

  4. شهریار گفت:

    سلام من لیسانس برق با هفت سال تجربه کاری مرتبط و ۳۴ سالمه ایا میشوه با تمکن مالی ۱۰ هزار پوند اقامت کاری و دریافت کرد

  5. alireza گفت:

    باسلام.من مدرک فنی و حرفه ای در رشته های صافکاری جلوبندی و برق خودرو دارم .مدرک کاردانی مدیریت بازرگانی هم دارم ایا میتونم اقدام کنم؟؟؟

    • برای متقاضیانی که مدارک تحصیلی آنها زیر کارشناسی باشد برای لهستان اقدام میکنیم و میتوانیم از این کشور جاب آفر ( پیشنهاد شغلی ) دریافت و با ویزای کار شما را اعزام کنیم

      • م.حیدری گفت:

        سلام
        خانم حیدری هستم 34 سن دارم مجرد دارای دختر13 ساله دارای مدرک لیسانس حقوق و مدرک آرایشگری و همچنین سابقه کار بخش مالی و حسابداری با داشتن 8 سال بیمه در امور مالی میباشم ودارای تمکن مالی به مبلغ 370 میلیون تومان معادل 20000پوند میباشم آیا میتوانم ویزای کاری انگلیس را دریافت کنم ؟

  6. صدیقه محزون حقیقی گفت:

    سلام خانم 44ساله لیسانس تغذیه و فوق لیسانس شیمی تجزیه با 18سال سابقه کار متاهل با دوفرزند 14و12میتوانم برای استخدام انگلستان اقدام کنم؟

    • معمولا ما برای اخذ استعلام تخصص و مدرک تحصیلی پس از عقد یک پیش قرارداد و ارسال مدارک و رزومه به وکیل مستقر در انگلستان پس از چند روز جواب استعلام را دریافت میکنیم .

  7. رضا صفري زاده گفت:

    با عرض سلام و خسته نباشيد
    ليسانس مهندسي شيمي (صنايع شيميايي) و فوق ليسانس مهندس شيمي (محيط زيست)دارم ، 37 سالمه، با سابقه كار ( 15 سال ) رسمي در دستگاه دولتي (نفت) در حوزه كاليبراسيون دستگاه گاز كروماتوگرافي (GC )
    داراي 2 فرزند ( 8 ساله پسر و 4 ساله دختر ) شرايط اخذ ويزاي كار براي انگلستان را دارم؟

  8. سارا گفت:

    کارشناس ارشد میکروبیولوژی و ۳سال سابقه کار و ۳۲سال سن هستم زبان از ایرسافام ۵/۵.شرایط برای انگلستان رو دارم؟؟
    منظور از تمکن مالی رو شرح میدین.
    ۲۰۰۰۰هزار پوند چه مدت در حساب باشه،؟؟
    همین امروز ۴۰۰میلیون به ریال میشه.راهی دیگه نیست؟؟مثل سند خونه،رسید طلا؟؟؟تسکر

  9. رضا صفري زاده گفت:

    با عرض سلام و خسته نباشيد آقاي خرازي زاده عزيز
    ليسانس مهندسي شيمي (صنايع شيميايي) و فوق ليسانس مهندس شيمي (محيط زيست)دارم ، 37 سالمه، با سابقه كار ( 15 سال ) رسمي در دستگاه دولتي (نفت) در حوزه كاليبراسيون دستگاه گاز كروماتوگرافي (GC )
    داراي 2 فرزند ( 8 ساله پسر و 4 ساله دختر ) شرايط اخذ ويزاي براي كانادا را دارم؟
    قبلا براي انگليس گفته بودم اوكي رو داده بودين ، ميخواستم بدونم براي كانادا هم موقعيت دارم اقامت و كار داشته باشم .ممنون از زحمات شما

  10. رالی گفت:

    برای اثبات تمکن مالی میشه ملک داشته باشیم یا باید حتما به صورت نقد باشه؟؟
    ضمنا برای رشته عمران با ۱۲ سال سابقه کار و سن ۳۷ سال متاهل امکان جابجایی آفر هست؟؟

  11. سمیرا مهری گفت:

    سلام بنده مدرک فنی خیاطی سال 84 و سن 32 سال سن و لیسانس حقوق 20000 تا هم دارم البته در حساب همسر
    و نیز مشغول کار آرایش گری هستم

    • چون تجربه کاری شما در زمینه آرایشگری است اگر برای لهستان اقدام کنید در مدت زمان کوتاهی قادر به مهاجرت هستید و هزینه شما هم بسیار کمتر است

  12. Marzieh گفت:

    سلام خانم ۳۰ ساله کارشناسی ارشدپرستاری با ۶ سال سابقه کار ، بقیه شرایطی ک فرمودین هم مهیا هست بنظرتون بازار کار پرستاری انگلیس خوب هست ک اقدام کنم؟

  13. VAhid گفت:

    سلام _ 33ساله فوق دیپلم متالورژی ، جوشکار لوله ، جوشکار آرگون و بازرس NDT هستم.این مهارت ها با مدارک سازمان فنی حرفه ای و انجمن جوش امریکا است.6سال سابقه کار در زمینه تکنسین دسترسی با طناب(Rope Access) با مدرک بین المللی سطح3 از اتحادیه IRATA کشور انگلستان.
    راهنمایی بفرمایید.
    متشکرم.

    • سلام متاسفانه کشورهای انگلستان و آلمان فقط کارشناسی به بالا میپذیرند . لهستان تنها کشوری است که میتوانید اقدام کنید

    • در انگلستان افرادیکه که مدرک تحصیلی کمتر از کارشناسی دارند شانسی برای یافتن کار ندارند حتی اگر تجربه خوبی داشته باشند. برای لهستان اقدام فرمائید

  14. خسرو اسماعیلی گفت:

    سلام من 37 سالمه و دیپلم کامپیوتر دارم اما سالیان زیادی هست که کار تخصصی نصب و تعمیر سیتم های گرمایشی انجام میدم و به تازگی برای داشتن مدرک در ضمینه مربوطه دوره های فنی و حرفه ای را گذروندم ایا شرایط مهاجرت به انگلستان رو دارم
    ممنون از شما

  15. Amir گفت:

    سلام،من فوق لیسانس اقتصاد از دانشگاه ه و لیسانس اقتصاد دانشگاه تهران دارم و سابقه ۸ سال کارمند بانک ،سن ۳۴ ،ایا دارای شرایط هستم?

  16. شاداب گفت:

    سلام.لیسانس مهندسی عمران از دانشگاه دولتی دارم و آیلتس ۶/۵ آکادمیک.متاسفانه سابقه کار ندارم و ۲۴ سالمه.
    چندتا سوال دارم .مدرک آیلتس جنرال باید داشته باشیم یا ukvi؟
    با وجود نداشتن سابقه کار شانس دریافت ویزای کار انگلیس رو دارم؟
    دریافت این ویزا چه مدت طول میکشه؟

    • سلام – فعلا در حال حاضر ما فقط میتوانیم برای لهستان برای شما شغل پیدا کنیم . یافتن شغل در کشورهای مختلف بستگی به زمانهای مختلف دارد . الان ما نمیتوانیم برای انگلستان اقدامی کنیم

  17. فرهاد شريفي سردابي گفت:

    سلام
    من فوق ليسانس مديريت با گرايش حسابداري از دانشگاه هندوستان دارم و ٥ سال سابقه حسابداري و آيلتس ٦/٥ براي اروپا از چه راهي و كدام كشور را ميتوانم اقدام كنم ويزاي كاري

  18. ماریا گفت:

    سلام،من مدرک کارشناسی رادیولوژی دارم،چجوری نیتونم یک کارفرما پیدا کنم؟

  19. Mahak گفت:

    سلام . خانمي هستم سي و يكساله مجرد . داراي مدرك كارداني گرافيك و كارشناسي معماري گرايش طراحي داخلي . ٥ سال سابقه كار بدون بيمه آيا ميتونم براي انگليس و يا هلند اقدام كنم؟

  20. سولماز گفت:

    سلام من ليسانس حسابداري و فوق ليسانس مديريت كسب و كار mba دارم. و مبلغ ٢٠٠٠٠ پوند را هم دارم. مدرك BEC (business English courses دارم. ايلتس ٥،٥دارم كه البته اعتبار آن تمام شده ولي دوباره ميتونم امتحان بدم. ٣٠ سالمه و متأهل هستم داراي يك فرزند ٧ ساله هستم. تجربه كاري ندارم. آيا شرايط گرفتن ويزاي كار انگليس رو دارم؟؟؟

  21. تایماز گفت:

    35 سال سن مجرد مدرک دیپلم فنی حرفه ای برق سال 81 و کاردانی معماری داخلی از دانشگاه علمی کاربردی سال 96 و 10 سال بصورت آزاد شاغل در زمینه دکوراسیون هستم همراه با بیش از 200 پروژه طراحی و اجرا همراه با سورس کارها . شانسی برای مهاجرت دارم هر کشوری ؟

    • با سلام
      با وجود تجربه و مهارت شما ، ولی در حال حاضر اکثر کشورهای مهاجر پذیر جهان، ابتدا مدرک دانشگاهی کارشناسی را بررسی میکنند
      با تشکر
      خرازی زاده

  22. م.حیدری گفت:

    سلام
    خانم حیدری هستم 34 سن دارم مجرد دارای دختر13 ساله دارای مدرک لیسانس حقوق و مدرک آرایشگری و همچنین سابقه کار بخش مالی و حسابداری با داشتن 8 سال بیمه در امور مالی میباشم ودارای تمکن مالی به مبلغ 370 میلیون تومان معادل 20000پوند میباشم آیا میتوانم ویزای کاری انگلیس را دریافت کنم ؟

    • نه متاسفانه برای انگلیس نمی توانید اقدام کنید ولی برای لهستان امکان پذیر است لطفا مشخصات خود را در قسمت ثبت مشخصات کارجو وارد کنید تا اگر شرایط لازم را داشتید با شما تماس بگیریم.

  23. بابک گفت:

    با سلام
    بنده کارشناس پرستاری و متاهل و ۳۰ ساله ، با آیلتس ۷ شما کدام کشور رو جهت مهاجرت پیشنهاد میکنین؟
    ترجیها اروپایی

  24. چندبار پاسخ شما در ایمیل داده شده است.ایمیل خود را چک کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *






استفاده از مطالب وبسایت با ذکر نام شرکت مهاجرت و کاریابی بین المللی مهاجران خوش آتیه مجاز است | نقشه سایت